Zonnetjes

Bedrijf

Korte omschrijving

Onderstaand staan de ondernemers die bij Open Coffee in het zonnetje hebben gestaan

Op deze pagina staan de zonnetjes van de maand van de netwerkbijeenkomsten  van Open Coffee Zevenaar. De deelnemers voor de huidige en de vorige Open Coffee Zevenaar vind je op https://www.opencoffeezevenaar.nl/deelnemers/


Karin Kempel

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Kempel van coaching praktijk In-Wording in Zevenaar. Het is mijn missie om mensen zonder te graven in het verleden af te helpen van pijnlijke herinneringen en ze tegelijkertijd te leren hoe ze dit in de toekomst kunnen voorkomen. Ik help mensen bij het verwijderen van deze herinneringen, zodat ze letterlijk en figuurlijk minder last van pijn hebben in hun leven.

Hiervoor werk ik een snelle methode, het verschil kun je al met de eerste sessie merken. We kijken naar wat je op het moment dat je bij mij bent, in je lichaam voelt. Dat is het startpunt.

Als naar de praktijk komen niet lukt, kunnen we ook online een afspraak maken.Eli te Winkel

(zonnetje van oktober)

For Effect
Arnhem

Als ondernemer presenteer je vaker dan je denkt. Daarom help ik zelfstandig ondernemers om onvergetelijke presentaties te geven. Zowel voor groepen als op video.

Zelf heb ik vaker dan eens gemerkt dat mijn omzet voor een groot deel afhankelijk is van mijn presentatiekwaliteiten. Van elevatorpitch tot speech, van voorstelrondje tot workshop. Met de juiste voorbereiding en technieken kan elke ondernemer dit leren. Ook jij. Op je eigen authentieke manier.

Wie ben ik? Mijn naam is Eli te Winkel en met mijn bedrijf For Effect train en coach ik ondernemers in het neerzetten van onvergetelijke presentaties. Presentaties die écht effect hebben, zodat mensen aan de slag gaan met je informatie en/of klant bij je worden. Ik weet als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om voor die groep of voor de camera te gaan staan. Maar ik weet ook wat het kan opleveren. In voldoening en in omzet. Daarom is het mijn passie om van jou een geweldige spreker te maken.


Remco Vonk

(zonnetje van
september)

Mijn naam is Remco Vonk en op 19 september kom ik graag iets vertellen over de startversneller
De Startversneller richt zich op ambitieuze ondernemers die met coaching hun bedrijf sneller naar een hoger niveau willen brengen.

Om deel te kunnen nemen moet je in ieder geval aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Je staat niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK;
 • De standplaats van je onderneming is in Gelderland;
 • Je wilt zelf investeren met tijd en geld.

Er is keuze uit een groot aantal coaches binnen De Startversneller. De coaches helpen je graag verder met bedrijfskundige, financiële, technologische of juridische vragen.

 De vijf stappen van De Startversneller

 1. Aanmelden

Je meldt je aan via de aanmeldknop op deze site. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met je op.

 1. Ondernemerstest

Je krijgt van ons toegang tot een ondernemerstest. Met de uitslag van de test krijg je inzicht in jouw ondernemersvaardigheden. Je weet dan nog beter aan welke vaardigheden je moet gaan werken om jouw onderneming te laten slagen.

 1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we o.a.:

 • Jouw ambities;
 • Hoe kansrijk jouw onderneming is;
 • Hoe realistisch de financiële prognoses zijn;
 • Jouw ondernemersplan;
 • De ondernemerstest.

Na afloop van het intakegesprek hoor je of je een voucher aan kunt vragen.

Voor coaching kun je een voucher aanvragen met een waarde van maximaal € 1.000,-. Ook voor training/opleiding kun je een voucher aanvragen met een waarde van maximaal € 1.000,-. Vervolgens ga je zelf een overeenkomst aan met de coach en het training/opleidingsinstituut. Je betaalt rechtstreeks aan deze partijen en ontvangt achteraf de vergoeding van ons.

 1. Uitvoering

Je volgt het coachtraject en de training/opleiding volgens jouw aanvraag.

 1. Uitbetaling

Na afloop van het traject maak je de ondernemerstest nog een keer. Je ziet dan wat voor vooruitgang je hebt geboekt met behulp van de ondersteuning vanuit het programma. Je dient de voucher in en krijgt 80% van de netto kosten van de coaching of training/opleiding vergoed met een minimum van € 500,- en een maximum van € 1.000,-. Interesse?
Meld je dan nu aan. Binnen 5 werkdagen nemen ik contact met je op.

Met hartelijke groet,

Remco Vonk


Nadia Lievaart
(zonnetje vd maand juni)

Schrijvershart
Nadia werkt vooral online

Ik ben Nadia Lievaart. Ik help ondernemers die werken vanuit hun hart aan teksten vanuit het hart, zodat hun ideale klant zich aangesproken voelt en met hen in zee wil om wie ze zijn en wat ze kunnen.

Ik ben schrijf- en blogcoach en tekstschrijver. Ik help ondernemers met het schrijven van aansprekende teksten voor hun site en blogberichten en nieuwsbrieven uit het hart. Mijn focus ligt daarbij op het laten zien van de ondernemer zoals zij echt is. Meer informatie en gratis tips om te schrijven vanuit je hart vind je op mijn site

 
Michel Lancee

Ik ben Michel Lancee en met mijn bedrijf Michel Verrast organiseer ik eendaagse en tweedaagse verrassingsreizen in Nederland en België. Vanuit de logistieke dienstverlening heb ik me in het toerisme gestort. Het idee van een eigen onderneming speelde al wel eens en reizen, vakantie en toerisme waren toverwoorden bij mij. Dus dat was snel bij elkaar opgeteld,    1 + 1 = 2! Ik doe dit omdat ik het geweldig vind mensen weer eens de kracht van verrassingen te laten ervaren. Tegenwoordig kun je op internet alles vinden, van vele foto's van de hotelkamer tot het menu in het restaurant waarvan je alvast de keuze kunt maken. Als je alles van tevoren al weet en gezien hebt, is een deel van het plezier weg. In ieder geval word je niet echt meer verrast. Ik ben ervan overtuigd dat als je zonder verwachtingen en oordelen op pad gaat, je per definitie verrast wordt en weer eens spontaan zult reageren. Mensen dingen laten zien en ontdekken waarvan ze zeggen: wow, dat dat ook bestaat! Daar krijg ik energie van!

Kies de thema's die je leuk vindt (bijvoorbeeld natuur en body & mind) en Michel Verrast maakt er een of twee
dagen vol verrassingen van. Met de nieuwe Michel's Topfavorieten is nu zelfs ook een dagdeel met verrassingen mogelijk, bijvoorbeeld lunch en verrassing of verrassing en diner. Om even aan het idee te wennen, want de controlfreaks hebben hier soms toch wat moeite mee, dat gaat ver buiten de comfortzone! Je kunt op pad met eigen vervoer of met het openbaar vervoer. En uiteraard krijg je een bagagelijstje mee. Weg van de grote toeristenmassa, op kleinschalige en unieke locaties die je zelf niet zo makkelijk zult vinden. Je kunt alleen op pad, met zijn tweetjes, of met een groep (10-12 personen). Vriendinnen groepen, collega's, voetbalteams, alles is mogelijk. Op pad zonder dat je iets hoeft voor te bereiden, want alles is voor je geregeld en gereserveerd. Ook leuk om cadeau te doen met bijvoorbeeld een verjaardag, pensionering, huwelijk of natuurlijk gewoon zomaar. Op de cadeaubonnen staat een code waarmee de gelukkige ontvanger zelf zijn of haar verrassingsdagje kunt boeken.
Met vriendelijke groet,
Reisorganisatie "Michel Verrast"

 
Marjon Meulenbrugge

Florem et Art
Westervoort

Florem et Art

Afscheidsbloemen en Floral Art      Marjon Meulenbrugge-Heijnen

Wie ben ik? Als floral designer maak ik kunstobjecten met natuurlijke materialen waarin je jouw persoonlijkheid terugziet of de eigenheid en passie die je naar je klanten toe wilt uitstralen met je bedrijf. In de hal van de Pelikaan staat het kunstobject symbool voor ondernemerschap.
Rondom afscheid en verlies bied ik met aandacht en compassie mensen troost en begeleiding in het rouw of verliesproces. Dit is mogelijk in een persoonlijk afscheidsbloemstuk, herinnerings-of grafobject met natuurlijke materialen, of door creatieve begeleiding om gevoelens en emoties vorm te geven met materialen die bij je passen
In de hal van de Pelikaan staat een kunstobject (ca. 2 m ) van mijn hand dat symbool staat voor ondernemerschap. Ik vertel je er graag meer over.

 

  

Karin Groot
dir. OrigoCB
en  ASPI

OrigoCB
en 
ASPI
diverse locaties

Wie ben ik? Ik zoek altijd naar de oorzaak achter een probleem of uitdaging. Doel: behalen van het beste resultaat in de kortst mogelijke tijd. Daarbij acht ik overleg en feedback van belang. Coachen, trainen, organiseren en integraal-therapeutische sessies kun je met een gerust hart aan mij overlaten. Daarin ligt mijn kracht en vanuit een positieve attitude. Zonder enige moeite reis ik daarvoor het land door. Ook op uw verzoek naar locaties in het buitenland. 

Ik luister aandachtig maar ook kritisch naar de ander, spiegelt waar nodig. Mijn communicatie getuigt van diplomatie, helderheid en duidelijkheid. Ik werk graag met mensen vanuit een zelfstandige opdracht. 
Ondersteunen op management-, secretarieel- en persoonlijk terrein gaan bij haar samen. Ik ben o.a. afgestudeerd in Didactiek in het hoger onderwijs en pré BKE aan de HAN in Nijmegen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!