Zonnetjes

Bedrijf

Korte omschrijving

Onderstaand staan de ondernemers die bij Open Coffee in het zonnetje hebben gestaan

Op deze pagina staan de zonnetjes van de maand van de netwerkbijeenkomsten  van Open Coffee Zevenaar. De deelnemers voor de huidige en de vorige Open Coffee Zevenaar vind je op https://www.opencoffeezevenaar.nl/deelnemers/


Melanie Hegeman
(zonnetje in april)

www.mells.nu
Zevenaar

Wie ben ik?

Met Mells Kleding & Stijl zet ik mijn creativiteit en kennis in voor jou. Samen kijken we naar wie jij bent en hoe jouw persoonlijkheid het best tot z'n recht komt. Met veel plezier geef ik workshops en trainingen om je in innerlijk en uiterlijk in harmonie en balans te brengen. Als coach wil ik je helpen om (weer) een goed gevoel over jezelf te hebben en positief in het leven te staan. Om letterlijk en figuurlijk lekker in je vel te zitten. Op een positieve en kleurrijke manier help ik richting te geven aan je diepste verlangen en zichtbaar te zijn voor jezelf en voor anderen. Krijg inzicht in hoe jij moeiteloos je talenten inzet, eindelijk de juiste keuzes voor jezelf weet te maken en uitstraalt wie je bent en wat je wilt.

Charlotte van Bentum
(zonnetje in maart)

Lot Lifestyle
Zevenaar

Wie ben ik?

LOT Lifestyle is een adviesbureau voor interieurstyling en verkoopstyling.  Ik geef advies over een kleurtje op de muur tot de inrichting van een compleet (nieuwbouw)huis. Ook als je huis te koop staat of je je huis te koop wilt zetten kan ik adviseren hoe je de potentiële koper het best kan overtuigen dat jouw huis het kopen waard is (bijvoorbeeld door even een check-up te doen voordat de foto's voor Funda gemaakt worden).

Ook voor de zakelijke markt is LOT Lifestyle in te schakelen. Bijvoorbeeld door dat saaie kantoorpand wat sfeervoller te maken, of beter te laten passen bij de huisstijl van het bedrijf. Het is tenslotte bekend dat een fijne werkplek zorgt voor gemotiveerder personeel en betere bedrijfsresultaten.

Daarnaast verkoopt LOT Lifestyle met heel veel plezier leuke, gekke, eigenzinnige woonaccessoires. Dit doe ik in een unit bij Woondock in Duiven en ook sta ik geregeld op braderieën en ladiesnights.

 

Caroline van den Bogaert
(zonnetje in februari)

www.streeksieraden.nl
en
Senstimentssieraad
Beek
(gem.Montferland)

Wie ben ik?

Ik ben helemaal weg van stenen. De kleur, de tekeningen, de vorm; het daagt mij  uit om het mooiste van de steen naar boven halen. Als edelsmid zorg ik ervoor dat de steen in een zilveren of gouden sieraad mooi tot zijn recht komt. Zo komen het edelsmeden en steenbewerking mooi samen.
Eerder werkte ik vooral met stenen die ik in mijn omgeving vind. Maar steeds  vaker komen mensen met een eigen steen naar mij toe. Uitdagend, want niet elke steen kan standaard geslepen worden. Samen zoeken we naar een mooie oplossing en ontstaat er een sieraad met een emotionele waarde. Het geeft mijn werk extra diepgang.
Je kunt een kijkje op mijn websites nemen.  www.streeksieraden.nl en www.sentimentsieraad.nl


Margo Versteegen
(zonnetje van januari)

Wie ben ik?  Ik ben Margo Versteegen, Voeding en leefstijlcoach, specialisme ADHD/autisme. Op 14 januari 2016 liep mijn dochter muurvast in haar carrière. Haar autistische brein speelde haar enorm parten, maar met onze eigenzinnige manier van leven en veel praktische steun maakten we het samen mogelijk, dat ze kon studeren en haar talent en passie kon volgen. Echter, bijna afgestudeerd, werd haar overgewicht een onverwacht struikelblok! Alles wat ik van huis uit geleerd had, de raad van reguliere gezondheidszorgers zoals huisarts, psychiater en wel 3 heel verschillende diëtistes; niets bracht ons niet de passende oplossing. Zo bleef er maar één oplossing over; zèlf goed nadenken, de hele wereld afzoeken, om zo de oplossing ontdekken, tegen alle weerwil in! En dáár begint een story van grootse overwinning die ik graag met je wil delen. En zo leef ik nu mijn missie om de ontdekking die we deden breed te delen. Voeding als medicijn bij autisme en ADHD; om zo al die getalenteerde jongeren die óók aan de kant staan hoop te geven en hun de tools aan te reiken waarmee ook zij hun stoornis kunnen helen.
Wat die tools zijn?
Ik vertel je er alles over wanneer ik “het Zonnetje” ben
Margo


Karin Kempel

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Kempel van coaching praktijk In-Wording in Zevenaar. Het is mijn missie om mensen zonder te graven in het verleden af te helpen van pijnlijke herinneringen en ze tegelijkertijd te leren hoe ze dit in de toekomst kunnen voorkomen. Ik help mensen bij het verwijderen van deze herinneringen, zodat ze letterlijk en figuurlijk minder last van pijn hebben in hun leven.

Hiervoor werk ik een snelle methode, het verschil kun je al met de eerste sessie merken. We kijken naar wat je op het moment dat je bij mij bent, in je lichaam voelt. Dat is het startpunt.

Als naar de praktijk komen niet lukt, kunnen we ook online een afspraak maken.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!