Vraag en Aanbod

Beste ondernemer, we hebben een groot netwerk en een groot bereik op de social media. Daar mag je gebruik van maken, als je dat wilt.  Op deze vraag en aanbod pagina bied ik je aan om hierin te bemiddelen. Stuur mij, via de contactpagina van OC, jouw oproep, als dit algemeen is en openbaar mag zijn, plaats ik het met alle liefde voor jou hier op de website. Ik zal de pagina ook delen op Social media. Zodat het in het zicht komt. 

Om meer van elkaar te leren, met elkaar kennis te delen en vraag en aanbod voor elkaar vervullen, bieden wij de mogelijkheid om jouw aanbod of jouw vraag te delen. Dit kan van alles zijn. Ik zal zowel de vraag en het aanbod tijdens de Open Coffee op een duidelijke manier hoorbaar te  maken en ook op de site wordt het zichtbaar. Zo bereik je dus dubbel zoveel mensen.
Stel je vraag of doe je aanbod door het invullen van het contactformulier

Bites & Business; gedeeld door Maaike Roelofs

Hierbij de informatie over het netwerkdiner van Bites & Business op 12 april in Amersfoort.
Via www.bitesenbusiness.nl kunnen de dames en heren meer informatie vinden over het netwerk Bites & Business en alle activiteiten. Er zijn zowel landelijke activiteiten als regionale, wat regionaal voornamelijk netwerkdiners betreffen. Op 12 april dineren we bij dimS in Hooglanderveen/Amersfoort. Inschrijven voor deze datum kan via deze link: Bites & Business (bitesenbusiness.nl).

Tip van Nadia flexwerken en een flex café in Zevenaar

 ZevenAardig

Wist je dat je in Zevenaar ook kunt flexwerken bij Zevenaardig? Misschien vind je het leuk eens af te spreken met andere deelnemers van OC Zevenaar? Je vindt de informatie hier: Flexwerken – Zevenaardig

Op zoek naar nieuwe sponsors voor 2022-2023

Beste lezer,

voor 2022-2023 ben ik op zoek naar nieuwe sponsors voor de website bijdrage voor Open Coffee. Kan ik op jou rekenen?  Voor € 10,-  krijg je een jaar lang een vermelding op onze website pagina sponsors :  Sponsors bij de Open Coffee Zevenaar
Als jij Open Coffee wilt sturen, kan je via de contact pagina een berichtje sturen en dan geef ik jou meer informatie

Al vast heel hartelijk dank

Groetjes Esther Janwarin

Hoe kun je jouw bericht op meerdere social media delen?

Om je bericht op social media te plaatsen kun je gebruik maken van verschillende programma's. Onderstaande kwamen ter sprake tijden de meeting :

Hootsuite
Div.it
Later.com

Mooie bijdrage van Floor Perquin

Kennismaking met de Chinese taal

Beste Opeen Coffee-gangers,

Met al het nieuws rondom China en de Olympische Spelen die in aantocht zijn leek het me leuk om eens een zoommeeting over de Chinese taal te organiseren.

China Translated organiseert verschillende online en offline cursussen, en daaruit kan een goed vullend programma samengesteld worden voor een introductie in de taal. Deelname is kosteloos en de datum kan in overleg plaatsvinden.

Op mijn blog heb ik alvast wat kleine voorproefjes geplaatst.

Zie verder https://www.chinatranslated.nl/.

Dank voor het delen Nadia

Hoi Esther,

De link naar het EFT filmpje van Brad Yates (hij heeft nog veel meer fijne erop staan trouwens): https://youtu.be/j8-OL2vISbE

En mocht iemand ook de hele positieve muziek van Fia willen beluisteren, dit is een van haar nummers, prachtig voor vrouwen: https://youtu.be/Kq8NyBPPs9M

Groetjes,

Nadia

Super tip van Koen Duijts

Met onderstaande stappen kun je websites doorlinken, zonder dat gebruikers worden omgeleid.

Wat het doet is een 'frame' of raam op je website zetten, waarmee de andere website te bekijken en gebruiken is. Dit wordt als gebruikersvriendelijker ervaren dan het omleiden van gebruikers.

Hoe kun je het gebruiken:

 1. Koop de rechten van het domein dat u door wilt linken. In dit voorbeeld heet de website www.uwwebsitehier.nl.
 2. Maak een backup van de bestanden die op het domein staan.
 3. Zorg dat er geen ander bestand op uw hoofd (root) map staat die 'index.php' heet.
 4. Pas de teksten in het bestand aan, er zijn 3 dingen die worden aangepast:
  1. De title die de website heeft. Op regel 7 kun je een stukje code zien dat begint met <title>. Tussen dit stuk code en </title> staat nu 'UW TITEL HIER'. Vervang dit met de titel van de website die je wilt laten zien.

  2. Daaronder (regel 8 t/m 11) kun je een icoontje invoegen. Dit is niet verplicht. Zoek op je website naar de link voor het icoontje wat je nu gebruikt (meestal iets als www.uwwebsitehier.nl/icoontje.png). Vervang na het stukje href= de tekst tussen aanhalingstekens met de link naar je icoontje. De aanhalingstekens moeten blijven staan. Bij meta pas je op dezelfde manier het stukje tekst aan na content=.

  3. Op regel 14 vind je het stukje waar je je website in gaat zetten. In het stukje code 'src=' staat nu 'https://www.uwwebsitehier.nl'. Vervang dit met de link naar uw eigen website.
 5. Upload het aangepaste bestand naar je website.

Herlaad de pagina, en je zult zien dat je doorgelinkte website verschijnt, zonder dat deze gebruikers hoeft weg te sturen (redirecten).

 Als je nog vragen hebt ben ik bereikbaar via https://duijts.site/contact.

Liever het laten doen? Dat kan al vanaf €15,- per jaar.

 Met vriendelijke groeten,

 Koen Duijts

 

Hulp nodig bij het starten van je onderneming?

Hulp nodig bij het starten van je onderneming?

Zeker Ondernemen biedt nu een gratis e-book aan met tips om (startende) ondernemers op weg te helpen. Kijk op https://zekerondernemen.nl/gratis-e-book/

Dit e-book helpt je op weg met alle facetten van het ondernemerschap waar je mee te maken krijgt als (startende) ondernemer. Van boekhouding en financiële planning tot netwerken en je eigen professionele website en huisstijl.

Checklist, mindmap of notitie

Het e-book is interactief! Ieder hoofdstuk heeft zijn eigen checklist, mindmap of notitieruimte die je helemaal naar wens kunt invullen. Deze onderdelen vormen samen een mooi, persoonlijk overzicht. Zo zie je eenvoudig wat je nog te doen staat voor jouw bedrijf.

Team Zeker Ondernemen

Werken aan een goed imuunsysteem, o.a. door bewegen

Voor meet info kun je terecht bij Diny Boogert en Astrid Feijen

Data en locaties

• Donderdag 11 november Elden
• Vrijdag 26 november Park Lingezegen
• Dinsdag 14 december Rijnkade

Tijden: 9.00 uur – 10.15 uur of 10.30 uur – 11.45 uur

 

 

De Helende Roos Zevenaar heeft een oproep : hoe kunnen we meer rendement op social media bereiken, via het netwerk van Open Coffee Zevenaar?

Hai,

ik ben op zoek naar tips om meer rendement op social media te bereiken met ons netwerk van Open Coffee Zevenaar. Te denken aan met elkaar linken op LinkedIn. Aanbevelingen doen bij elkaar op LinkedIn en op Google, liken en delen van elkaars berichten op FB.....

Ook zou ik graag informatie ontvangen over wat werkt, wat werkt absoluut niet en tips over hoe kunnen we dit het beste opzetten en bekend maken aan elkaar?

Wil je jouw ideeën, tips, opmerkingen of vragen delen via de contact pagina, elders op deze website?
Al vast hartelijk bedankt

Tot de volgende Open Coffee
Groetjes Esther Janwarin

De Helende Roos
Zevenaar

Open Coffee Zevenaar