Vraag en Aanbod wil ik graag tijdelijk wijzigen in DURF TE VRAGEN

In deze bizarre tijd probeer ook ik mijn steentje bij te dragen als organisator van Open Coffee Zevenaar. Nu het bekend is dat de semi-lock down al weer is verlengd, zullen er steeds meer ondernemers hulp nodig hebben.

Lieve mensen we hebben een groot netwerk. Onder #DTV  ofwel durf te vragen bied ik de mogelijkheid om hierin te bemiddelen. Stuur mij jouw oproep, als dit algemeen is en openbaar mag zijn, en ik plaats het met alle liefde voor jou hier op de website. Ik zal de pagina ook delen op Social media. Zodat het in het zicht komt. 

Om meer van elkaar te leren, met elkaar kennis te delen en vraag en aanbod voor elkaar vervullen, bieden wij de mogelijkheid om jouw aanbod of jouw vraag te delen. Dit kan van alles zijn. Ik zal zowel de vraag en het aanbod tijdens de Open Coffee op een duidelijke manier hoorbaar te  maken en ook op de site wordt het zichtbaar. Zo bereik je dus dubbel zoveel mensen.
Stel je vraag of doe je aanbod door het invullen van het contactformulier

 

Hetty Winkels van AccessHettywinkels

Ben je geïnteresseerd in een goede gezondheid, vitaliteit en welzijn, fysiek en mentaal?
Ken je mensen die dat ook zijn?
Wil je een bijdrage zijn aan anderen?
Loop je inkomsten mis door de Corona crisis en ben je op zoek naar een nieuwe inkomstenbron?
Ben je enthousiast?
Ben je bereid om tijd te investeren?
Ben je nieuwsgierig wat mogelijk is, neem gerust contact met me op.

Hetty Winkels van AccesssHettywinkels
Email :  info@accesshettywinkels.nl

Patricia Stijntjes van Kracht ben jij

Hoi Esther,

Graag wil ik verwijzen naar de website https://eenoorlogreedsverloren.nl/ondernemersbrief Op deze website staat een  brief voor ondernemers en ondertussen ook voor privé personen die  in financiële moeilijkheden zitten, of dreigen te komen, door de huidige omstandigheden.

De modelbrief is opgesteld voor ondernemers waarmee zij zich kunnen beroepen op het burgerlijk wetboek en mag door iedereen gebruikt worden. Je kunt hem downloaden vanaf de website en mag hem ook delen op websites en social media. Veel mensen zullen ermee geholpen zijn. Vandaar dat ik dit via de website van Open Coffee Zevenaar zou willen delen.

Voor meer info kun je contact opnemen met   Patricia Stijntjes haar e-mail adres is  paty@krachtbenjij.nl
En de website van Patricia is Krachtbenjij

Oproep voor zorgpersoneel van Brigitte Raas

Hoi Esther,

Wij, zorgverleners in team voor echtpaar in Didam zitten te springen om n nieuwe zzp collega met zorgdiploma voor diensten van 1 tot 4 uur. Het gaat om verzorging en begeleiding, geen zwaar werk. Bij interesse kunnen ze contact met me opnemen.
Ook als je al lang uit de zorg weg bent, ben je welkom om te reageren.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brigitte Raas e-mailadres : yogabrigitteraas@gmail.com  tel.nr. 0626806398

Michel van Michelverrast

Michel wil graag het volgende met ons delen, het is een stukje reclame voor het bedrijf van Michel, maar waarom ik het deel is omdat hij samen werkt met andere ondernemers.

Jij kent vast wel iemand die het in deze tijd verdient verrast te worden met een leuk cadeau! Iemand die in de zorg werkt, je oma of je opa, je moeder of je vader, een goede vriend of vriendin, je buurman of buurvrouw, de leraar of lerares of....

Verras hen dan met een verrassingsbox met streekproducten uit een specifieke streek in Nederland. Enkel en alleen van lokale ondernemers uit die streek. Een drankje, een hapje, wat lekkers, van alles wat. Speciaal samengesteld door Michel Verrast.

De verrassingsbox kost 40 euro, dit is incl. BTW en exclusief verzendkosten (7,25 euro). Vermijden van verzendkosten door afhalen of brengen uiteraard altijd bespreekbaar.

En natuurlijk is er de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen. En wil je toch graag even weten uit welke streek de producten komen, vraag dat dan gerust.

Wil je graag iemand verrassen? Laat dan hier je gegevens achter:

https://www.michelverrast.nl/contact/

 

 

Atrid Feijen van astriduitarnhem.nl

Sigrid Bakker - Yoga Verlicht

Blijf in verbinding met je klant op een voor hun vertrouwde manier dit kan zijn via mail, maar ook via fb insta etcetera. Vraag aan je klant hoe jij ze nu kan helpen of ondersteunen. Bel ze gewoon op; hé ik dacht laatst aan je....etc. En blijf vooral in verbinding met je eigen hart....Stress kan er voor zorgen dat je alles met je hoofd wil oplossen, ik kan je een ding verklappen: dit gaat niet lukken. Blijf ik kontakt met je lichaam, door regelmatig bewegen, wandelen, sporten (in huis kan ook) of volg gratis sport / yoga lessen online . Vooral nu zijn er veel sport/yoga lessen gratis online!
Stay healty en keep your mind clear.
En misschien is het nu wel de tijd voor jou om eens echt te onderzoeken wat je nu wil ....en het over een hele andere boeg te gooien? Je hebt zoveel mogelijkheden onderzoek ze!
Namasté,
Sigrid Bakker - Yoga Verlicht

De Helende Roos Zevenaar heeft een oproep : hoe kunnen we meer rendement op social media bereiken, via het netwerk van Open Coffee Zevenaar?

Hai,

ik ben op zoek naar tips om meer rendement op social media te bereiken met ons netwerk van Open Coffee Zevenaar. Te denken aan met elkaar linken op LinkedIn. Aanbevelingen doen bij elkaar op LinkedIn en op Google, liken en delen van elkaars berichten op FB.....

Ook zou ik graag informatie ontvangen over wat werkt, wat werkt absoluut niet en tips over hoe kunnen we dit het beste opzetten en bekend maken aan elkaar?

Wil je jouw ideeën, tips, opmerkingen of vragen delen via de contact pagina, elders op deze website?
Al vast hartelijk bedankt

Tot de volgende Open Coffee
Groetjes Esther Janwarin

De Helende Roos
Zevenaar

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!