Vraag en Aanbod

Beste ondernemer, we hebben een groot netwerk en een groot bereik op de social media. Daar mag je gebruik van maken, als je dat wilt.  Op deze vraag en aanbod pagina bied ik je aan om hierin te bemiddelen. Stuur mij, via de contactpagina van OC, jouw oproep, als dit algemeen is en openbaar mag zijn, plaats het met alle liefde voor jou hier op de website. Ik zal de pagina ook delen op Social media. Zodat het in het zicht komt. 

Om meer van elkaar te leren, met elkaar kennis te delen en vraag en aanbod voor elkaar vervullen, bieden wij de mogelijkheid om jouw aanbod of jouw vraag te delen. Dit kan van alles zijn. Ik zal zowel de vraag en het aanbod tijdens de Open Coffee op een duidelijke manier hoorbaar te  maken en ook op de site wordt het zichtbaar. Zo bereik je dus dubbel zoveel mensen.
Stel je vraag of doe je aanbod door het invullen van het contactformulier

Astrid en Helma hebben een pilot

Vind de locaties en jouw trainer : 

 

Voor Meer info :
Helma Eijkelkamp info apenstaartje helmasvoedingsadvies.nl
Helma's voedingsadvies
of
Astrid Feijen  info apenstaartje astriduitarnhem.nl
Astrid uit Arnhem

 

Hetty Winkels van AccessHettywinkels

Ben je geïnteresseerd in een goede gezondheid, vitaliteit en welzijn, fysiek en mentaal?
Ken je mensen die dat ook zijn?
Wil je een bijdrage zijn aan anderen?
Loop je inkomsten mis door de Corona crisis en ben je op zoek naar een nieuwe inkomstenbron?
Ben je enthousiast?
Ben je bereid om tijd te investeren?
Ben je nieuwsgierig wat mogelijk is, neem gerust contact met me op.

Hetty Winkels van AccesssHettywinkels
Email :  info@accesshettywinkels.nl

Michel van Michelverrast

Michel wil graag het volgende met ons delen, het is een stukje reclame voor het bedrijf van Michel, maar waarom ik het deel is omdat hij samen werkt met andere ondernemers.

Jij kent vast wel iemand die het in deze tijd verdient verrast te worden met een leuk cadeau! Iemand die in de zorg werkt, je oma of je opa, je moeder of je vader, een goede vriend of vriendin, je buurman of buurvrouw, de leraar of lerares of....

Verras hen dan met een verrassingsbox met streekproducten uit een specifieke streek in Nederland. Enkel en alleen van lokale ondernemers uit die streek. Een drankje, een hapje, wat lekkers, van alles wat. Speciaal samengesteld door Michel Verrast.

De verrassingsbox kost 40 euro, dit is incl. BTW en exclusief verzendkosten (7,25 euro). Vermijden van verzendkosten door afhalen of brengen uiteraard altijd bespreekbaar.

En natuurlijk is er de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen. En wil je toch graag even weten uit welke streek de producten komen, vraag dat dan gerust.

Wil je graag iemand verrassen? Laat dan hier je gegevens achter:

https://www.michelverrast.nl/contact/

 

 

Atrid Feijen van astriduitarnhem.nl

Sigrid Bakker - Yoga Verlicht

Blijf in verbinding met je klant op een voor hun vertrouwde manier dit kan zijn via mail, maar ook via fb insta etcetera. Vraag aan je klant hoe jij ze nu kan helpen of ondersteunen. Bel ze gewoon op; hé ik dacht laatst aan je....etc. En blijf vooral in verbinding met je eigen hart....Stress kan er voor zorgen dat je alles met je hoofd wil oplossen, ik kan je een ding verklappen: dit gaat niet lukken. Blijf ik kontakt met je lichaam, door regelmatig bewegen, wandelen, sporten (in huis kan ook) of volg gratis sport / yoga lessen online . Vooral nu zijn er veel sport/yoga lessen gratis online!
Stay healty en keep your mind clear.
En misschien is het nu wel de tijd voor jou om eens echt te onderzoeken wat je nu wil ....en het over een hele andere boeg te gooien? Je hebt zoveel mogelijkheden onderzoek ze!
Namasté,
Sigrid Bakker - Yoga Verlicht

De Helende Roos Zevenaar heeft een oproep : hoe kunnen we meer rendement op social media bereiken, via het netwerk van Open Coffee Zevenaar?

Hai,

ik ben op zoek naar tips om meer rendement op social media te bereiken met ons netwerk van Open Coffee Zevenaar. Te denken aan met elkaar linken op LinkedIn. Aanbevelingen doen bij elkaar op LinkedIn en op Google, liken en delen van elkaars berichten op FB.....

Ook zou ik graag informatie ontvangen over wat werkt, wat werkt absoluut niet en tips over hoe kunnen we dit het beste opzetten en bekend maken aan elkaar?

Wil je jouw ideeën, tips, opmerkingen of vragen delen via de contact pagina, elders op deze website?
Al vast hartelijk bedankt

Tot de volgende Open Coffee
Groetjes Esther Janwarin

De Helende Roos
Zevenaar

Open Coffee Zevenaar