Vraag en Aanbod

Beste ondernemer, we hebben een groot netwerk en een groot bereik op de social media. Daar mag je gebruik van maken, als je dat wilt.  Op deze vraag en aanbod pagina bied ik je aan om hierin te bemiddelen. Stuur mij, via de contactpagina van OC, jouw oproep, als dit algemeen is en openbaar mag zijn, plaats ik het met alle liefde voor jou hier op de website. Ik zal de pagina ook delen op Social media. Zodat het in het zicht komt. 

Om meer van elkaar te leren, met elkaar kennis te delen en vraag en aanbod voor elkaar vervullen, bieden wij de mogelijkheid om jouw aanbod of jouw vraag te delen. Dit kan van alles zijn. Ik zal zowel de vraag en het aanbod tijdens de Open Coffee op een duidelijke manier hoorbaar te  maken en ook op de site wordt het zichtbaar. Zo bereik je dus dubbel zoveel mensen.
Stel je vraag of doe je aanbod door het invullen van het contactformulier

Tip van Nadia flexwerken en een flex café in Zevenaar

 ZevenAardig

Wist je dat je in Zevenaar ook kunt flexwerken bij Zevenaardig? Misschien vind je het leuk eens af te spreken met andere deelnemers van OC Zevenaar? Je vindt de informatie hier: Flexwerken – Zevenaardig

Super tip van Koen Duijts

Met onderstaande stappen kun je websites doorlinken, zonder dat gebruikers worden omgeleid.

Wat het doet is een 'frame' of raam op je website zetten, waarmee de andere website te bekijken en gebruiken is. Dit wordt als gebruikersvriendelijker ervaren dan het omleiden van gebruikers.

Hoe kun je het gebruiken:

 1. Koop de rechten van het domein dat u door wilt linken. In dit voorbeeld heet de website www.uwwebsitehier.nl.
 2. Maak een backup van de bestanden die op het domein staan.
 3. Zorg dat er geen ander bestand op uw hoofd (root) map staat die 'index.php' heet.
 4. Pas de teksten in het bestand aan, er zijn 3 dingen die worden aangepast:
  1. De title die de website heeft. Op regel 7 kun je een stukje code zien dat begint met <title>. Tussen dit stuk code en </title> staat nu 'UW TITEL HIER'. Vervang dit met de titel van de website die je wilt laten zien.

  2. Daaronder (regel 8 t/m 11) kun je een icoontje invoegen. Dit is niet verplicht. Zoek op je website naar de link voor het icoontje wat je nu gebruikt (meestal iets als www.uwwebsitehier.nl/icoontje.png). Vervang na het stukje href= de tekst tussen aanhalingstekens met de link naar je icoontje. De aanhalingstekens moeten blijven staan. Bij meta pas je op dezelfde manier het stukje tekst aan na content=.

  3. Op regel 14 vind je het stukje waar je je website in gaat zetten. In het stukje code 'src=' staat nu 'https://www.uwwebsitehier.nl'. Vervang dit met de link naar uw eigen website.
 5. Upload het aangepaste bestand naar je website.

Herlaad de pagina, en je zult zien dat je doorgelinkte website verschijnt, zonder dat deze gebruikers hoeft weg te sturen (redirecten).

 Als je nog vragen hebt ben ik bereikbaar via https://duijts.site/contact.

Liever het laten doen? Dat kan al vanaf €15,- per jaar.

 Met vriendelijke groeten,

 Koen Duijts

 

Open Coffee Zevenaar