Vraag en Aanbod

Vraag en aanbod is een nieuwe categorie binnen Open Coffee Zevenaar.

Om meer van elkaar te leren, met elkaar kennis te delen en vraag en aanbod voor elkaar vervullen, bieden wij de mogelijkheid om jouw aanbod of jouw vraag te delen. Dit kan van alles zijn. Ik zal zowel de vraag en het aanbod tijdens de Open Coffee op een duidelijke manier hoorbaar te  maken en ook op de site wordt het zichtbaar. Zo bereik je dus dubbel zoveel mensen.
Stel je vraag of doe je aanbod door het invullen van het contactformulier.

De Helende Roos Zevenaar heeft een oproep : hoe kunnen we meer rendement op social media bereiken, via het netwerk van Open Coffee Zevenaar?

Hai,

ik ben op zoek naar tips om meer rendement op social media te bereiken met ons netwerk van Open Coffee Zevenaar. Te denken aan met elkaar linken op LinkedIn. Aanbevelingen doen bij elkaar op LinkedIn en op Google, liken en delen van elkaars berichten op

FB.....  elkaars berichten liken en delen

Ook graag informatie over wat werkt, wat werkt absoluut niet en tips over hoe kunnen we dit het beste opzetten en bekend maken aan elkaar?

Wil je jouw ideeën, tips, opmerkingen of vragen delen via de contact pagina, elders op deze website?
Al vast hartelijk bedankt

Oproep van Dick Nieuwland misschien is hij wel op zoek naar jou...

Oproep van Dick Nieuwland

Mijn naam is Dick Nieuwland. Op dit moment ben ik in de kraamkamer van de sociale onderneming Stadsbedrijf Zevenaar. Een sociale onderneming voert alleen bedrijfsactiviteiten uit die een maatschappelijk doel dienen. Dat kan zijn een oplossing voor een maatschappelijk probleem dienen of een rustige, aangepaste, fijne werkplek of vrije-tijds-besteding bieden. Tot en met half oktober ben ik bezig met 2 dingen:
  1. in Zevenaar te peilen, waar behoefte aan is om het leef- en woonklimaat nog fijner te maken. Waar hebben de inwoners behoefte aan?
  2. ik wil graag samen met inwoners/ondernemers de sociale onderneming inrichten en de businesscase opstellen. En daarvoor zoek ik dus nog enthousiastelingen.
Daarna is er dus werk aan de winkel voor het opstellen van de businesscase. Het is mijn plan om vooral ook te leren van bewonersbedrijven die elders in het land al draaien en daar ook op bezoek te gaan. En dan kunnen we hopelijk op 2 januari 2020 naar de notaris om de geboorte van Stadsbedrijf Zevenaar mee te maken.
Link naar de website: Stadsbedrijf Zevenaar

Oproep van Mareike Brian over een mede huurder/ster of medegebruiker/ster

Mareike huurt al ruim 8 jaar lang een ruimte in het Juvenaat in Zevenaar en zij geeft daar Mindfullness les. Nu is zij op zoek naar een mede huurder/ster of medegebruiker/ster. De ruimte is per dagdeel te huren. Bij intresse kun je een e-mail sturen naar info@opencoffeezevenaar.nl en dan geef ik je de gegevens van Mareike

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!