Vraag en Aanbod

Vraag en aanbod is een nieuwe categorie binnen Open Coffee Zevenaar.

Om meer van elkaar te leren, met elkaar kennis te delen en vraag en aanbod voor elkaar vervullen, bieden wij de mogelijkheid om jouw aanbod of jouw vraag te delen. Dit kan van alles zijn. Ik zal zowel de vraag en het aanbod tijdens de Open Coffee op een duidelijke manier hoorbaar te  maken en ook op de site wordt het zichtbaar. Zo bereik je dus dubbel zoveel mensen.
Stel je vraag of doe je aanbod door het invullen van het contactformulier.

Veronica Holtslag heeft een oproep : opzoek naar webdesigner voor onderhoud

Hallo,

voor mijn prachtige website ben ik op zoek naar het liefst een vrouwelijke webdesigner. Ik wil dus geen nieuwe website, maar wel vernieuwen, updaten, tips en onderhoud. Iemand die feeling heeft met de therapeutische kant van mijn massage vak en dit terug kan brengen op mijn website. Ik heb ook behoefte aan tips  en ondersteuning om mijn website beter vindbaar te maken via Google. Waar moet ik opletten. Hoe breng ik mijn passie en mijn product goed onder woorden. Zodat ik kleine aanpassingen zelf kan doen. Ben jij diegene die ik zoek, of ken jij iemand waar jij heel je website laat onderhouden, dan hoor ik via de mail graag van je.
Warme groet Veronica

De Helende Roos Zevenaar heeft een oproep : hoe kunnen we meer rendement op social media bereiken, via het netwerk van Open Coffee Zevenaar?

Hai,

ik ben op zoek naar tips om meer rendement op social media te bereiken met ons netwerk van Open Coffee Zevenaar. Te denken aan met elkaar linken op LinkedIn. Aanbevelingen doen bij elkaar op LinkedIn en op Google, liken en delen van elkaars berichten op

FB.....  elkaars berichten liken en delen

Ook graag informatie over wat werkt, wat werkt absoluut niet en tips over hoe kunnen we dit het beste opzetten en bekend maken aan elkaar?

Wil je jouw ideeën, tips, opmerkingen of vragen delen via de contact pagina, elders op deze website?
Al vast hartelijk bedankt

Oproep van Mareike Brian over een mede huurder/ster of medegebruiker/ster

Mareike huurt al ruim 8 jaar lang een ruimte in het Juvenaat in Zevenaar en zij geeft daar Mindfullness les. Nu is zij op zoek naar een mede huurder/ster of medegebruiker/ster. De ruimte is per dagdeel te huren. Bij intresse kun je een e-mail sturen naar info@opencoffeezevenaar.nl en dan geef ik je de gegevens van Mareike

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!