Vraag en Aanbod en tips en goede adviezen die men graag met jou wil delen

Vraag en aanbod is een nieuwe categorie binnen Open Coffee Zevenaar.

Om meer van elkaar te leren, met elkaar kennis te delen en vraag en aanbod voor elkaar vervullen, bieden wij de mogelijkheid om jouw aanbod of jouw vraag te delen. Dit kan van alles zijn. Ik zal zowel de vraag en het aanbod tijdens de Open Coffee op een duidelijke manier hoorbaar te  maken en ook op de site wordt het zichtbaar. Zo bereik je dus dubbel zoveel mensen.
Stel je vraag of doe je aanbod door het invullen van het contactformulier.

Sigrid Bakker - Yoga Verlicht

Blijf in verbinding met je klant op een voor hun vertrouwde manier dit kan zijn via mail, maar ook via fb insta etcetera. Vraag aan je klant hoe jij ze nu kan helpen of ondersteunen. Bel ze gewoon op; hé ik dacht laatst aan je....etc. En blijf vooral in verbinding met je eigen hart....Stress kan er voor zorgen dat je alles met je hoofd wil oplossen, ik kan je een ding verklappen: dit gaat niet lukken. Blijf ik kontakt met je lichaam, door regelmatig bewegen, wandelen, sporten (in huis kan ook) of volg gratis sport / yoga lessen online . Vooral nu zijn er veel sport/yoga lessen gratis online!
Stay healty en keep your mind clear.
En misschien is het nu wel de tijd voor jou om eens echt te onderzoeken wat je nu wil ....en het over een hele andere boeg te gooien? Je hebt zoveel mogelijkheden onderzoek ze!
Namasté,
Sigrid Bakker - Yoga Verlicht

De Helende Roos Zevenaar heeft een oproep : hoe kunnen we meer rendement op social media bereiken, via het netwerk van Open Coffee Zevenaar?

Hai,

ik ben op zoek naar tips om meer rendement op social media te bereiken met ons netwerk van Open Coffee Zevenaar. Te denken aan met elkaar linken op LinkedIn. Aanbevelingen doen bij elkaar op LinkedIn en op Google, liken en delen van elkaars berichten op FB.....

Ook zou ik graag informatie ontvangen over wat werkt, wat werkt absoluut niet en tips over hoe kunnen we dit het beste opzetten en bekend maken aan elkaar?

Wil je jouw ideeën, tips, opmerkingen of vragen delen via de contact pagina, elders op deze website?
Al vast hartelijk bedankt

Tot de volgende Open Coffee
Groetjes Esther Janwarin

De Helende Roos
Zevenaar

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!