Sponsors

Zonder Sponsors geen Open Coffee in Zevenaar!!!
Daarom op deze pagina alle sponsors in het zonnetje,
om hen te bedanken. 

Wie ben ik en Wat doe ik ?

Mijn naam is Esther Janwarin. Getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. In 2006 heb ik mijn praktijk opgericht en ik masseer nog steeds de voetjes met even veel passie en plezier. Even zo verwonder ik mij iedere keer over de resultaten, die ik met de Sensitherapie behaal. Deze zijn bij iedereen verschillend. Zoals bijvoorbeeld kopen van een auto en dit is geen grap,maar ook een scheiding 

Sinds 15 maart 2017 organiseer ik de Open Coffee in Zevenaar.
In mijn praktijk De Helende Roos  ga ik graag  samen met jou op zoek naar de oorzaak van  het niet lekker in je vel zitten. Dus zit jij niet lekker in je vel? En dit kan héél breed zijn : moe, te veel stress, hoofdpijn, slecht slapen, gewoon niet happy!!!  Ik wil jouw graag helpen. Samen het antwoord zoeken op de vraag : hoe kom ik weer in balans?

Met een voetmassage geef ik ontspanning, om het zelfgenezend vermogen te stimuleren.  Je zult dus weer meer energie krijgen. Maar als het nodig is, kan ik ook Sensitherapie inzetten. Vaak is er dan sprake van een oorzaak, die dieper ligt en niet is op te lossen met ontspanning van het lichaam dmv een voetmassage. Op mijn website kun je meer over lezen over Sensitherapie. ( o.a. voor hoogsensitive mensen, HSP, maar ook bij Burn out in te zetten, kortom héél divers)

Als aanvulling op beide therapieën, verkoop ik al bijna 17 jaar producten van aloë Vera, voor in -en uitwendig gebruik. Sinds kort van het merk Aloe di Mallorca. Door mijn ervaringen met de aloë vera, kan ik op recht zeggen : het is een TOP kwalieits product. Het is de synergie tussen de werkzame stoffen, wat maakt dat deze lelieachtige plant, familie van de ui,  al duizenden jaren gebruikt wordt voor schoonheid en gezondheid. Het is dan ook geen toeval dat aloë vera vaak wordt toegevoegd aan cosmetische producten, maar ook aan panty's, toilet papier. Zo heb je zelf misschien ook eens voorbij zien komen : "met aloë vera"
Als je meer info wilt, kun je mij altijd mailen. Zie onder voor het e-mail adres.

Mijn naam is Esther Janwarin, ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. 
Ik help jou graag weer in balans te komen, meten is weten. Kom vrijblijvend langs en dan kijken we samen of ik iets voor jou kan betekenen.
Wil je weten hoe? Stuur gerust een mail naar : info@de-helende-roos.nl

logo pelikaan

OndernemersCentrum De Pelikaan sponsor voor de ruimte en de gratis parkeerplaatsen

Bent u op zoek naar een professionele kantoorruimte met veel faciliteiten en diensten? Dan bent u bij ‘’Ondernemers Centrum  De Pelikaan’’ aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor kantoorruimtes vanaf  19 m2.

U vindt Ondernemers Centrum De Pelikaan op het industrieterrein “Zuidspoor’’ aan de Ringbaan Zuid 8 in Zevenaar. Het ondernemers centrum heeft ruime parkeergelegenheid en ligt recht tegenover station Zevenaar. Door de korte huurovereenkomsten en de professionele en zeer laagdrempelige opzet is OC De Pelikaan  zeer geschikt voor (startende) ondernemingen met een beperkte of flexibele ruimtebehoefte.

Op dit moment zijn er ongeveer 20 bedrijven gevestigd in diverse branches. Een mooie club, maar er is nog ruimte voor een paar bedrijven extra. 

Indien gewenst, is het mogelijk om te starten met een kortlopend contract.
Interesse? Bel mij gerust even en ik geef u graag een keer een rondleiding.

Groeten Martijn van Keulen  
tel.nr. 06-52855968   

Hendriks Coffee Zevenaar
Hendriks Coffee sponsor voor de koffie en de thee
 
De Zevenaarse onderneming Hendriks Coffee verzorgt vanaf 2017 het element dat nooit mag ontbreken op de bijeenkomsten: Koffie! ( ook de thee voor de liefhebber )
 
Hendriks Coffee verzorgt de complete koffievoorziening bij bedrijven en instellingen. Als premium dealer van het Zwitserse Jura en een automatenlijn die volledig in Zevenaar geproduceerd wordt ben je bij Hendriks Coffee aan het juiste adres voor betrouwbare koffiemachines en snelle service en reparatie. Ook voor de lekkerste Italiaanse koffie kun je bij Hendriks Coffee terecht. Bezoek onze website www.HendriksCoffee.nl of onze shop www.HCkoffie.nl.

Koekfabriek Bakkerij Halsaf 

Er is een samenwerking met Werkwinkel de Liemers. www.werkwinkel-deliemers.nl
De koekjes worden gebakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de begeleiding wordt geboden door werkwinkel de Liemers. Meer informatie vindt u op de website van Koekfabriek Bakkerij Halsaf

U kunt bij ons ook bestellingen doen voor koekjes of taarten. Gelieve dit een week van tevoren te bestellen via koekfabriek@bakkerijhalsaf.nl of telefonische via 0316-215008.

Op dit moment hebben we 6 soorten koekjes:
- havermout-gember
- kokosmakroon
- kaneel koekje
- chocolade chip
- boterkoek
- kasteelheertje
- dondersteen

Naast deze koekjes bakken we ook taarten en brownies.

smidit

SMIDIT sponsor van de website.

SMIDIT is een specialist in het laten groeien van uw onderneming door het toepassen van slimme online marketing. Natuurlijk ontwikkelen wij websites of webwinkels voor klanten. Maar anno 2019 gaat het om meer dan alleen met uw bedrijf online aanwezig te zijn. Nee het gaat er vooral om nu de slag te maken naar meer resultaat en groei.

Of u nu een startup bent of een bestaande onderneming heeft, wij helpen u om meer business te genereren. De aanpak is compleet anders dan de bestaande specialisten omdat we ons alleen focussen op de belangrijkste primaire doelstellingen voor groei. Vanuit verschillende invalshoeken zetten wij verschillende online marketingmiddelen in die continu worden gemeten op succes. Dus ook met minimale middelen kunnen wij al snel resultaat bereiken. Of het hier nu gaat om betaald adverteren met Google Adwords of Facebook, Viral Sweep campagnes, LinkedIn, E-mail marketing, SEO optimalisatie, Affiliate marketing of content marketing. Wij gebruiken elk kanaal optimaal en gaan altijd voor het beste resultaat voor uw business.

Neem gerust een kijkje op onze website en laat u verassen door onze Gratis groei scan.

Fotografie Arthur van Leeuwen verzorgt o.m. bedrijfsreportages, bruidsreportages, fotoshoots, 360-gradenfoto’s van uw bedrijf, portretopnamen van u of uw gezin, productfoto's of zakelijke foto’s voor uw magazine of bedrijfsblad. U kunt mij altijd bellen of neem contact met mij op via mijn website voor een offerte op maat.

Met vriendelijke groet,

Fotografie Arthur van Leeuwen
Juttepeer 47
6922BR Duiven
Tel.0316-267186
Mob. 06-23008999
www.fotografievanleeuwen.nl
www.facebook.com/FotografieArthurvanLeeuwen

Copyfy: mijn woorden zijn jouw business!

In een stil glazen kantoor omringd door groen en water rollen er dagelijks soms duizenden woorden uit de printer. Teksten over werkelijk van alles. Veegmachines, 3d printerpennen, exclusieve kinderkleding of bijvoorbeeld NLdoet. Soms gaan deze woorden ook over serieuze zaken, zoals het ondernemingsrecht of een geschillencommissie in de zorg. 

Veel van deze teksten worden geschreven voor websites; SEO-teksten die optimaal vindbaar zijn op het internet. Anderen vinden via persberichten hun weg naar de media. Soms wordt een tekst op bekende, drukbezochte blogsites geplaatst en fungeer ik als ghostwriter voor de opdrachtgever.

Ik ben Marion Smid. Copywriter en tekstschrijver. En als één van de weinigen in Nederland een begaafde copyhacker. Maar als je me gewoon tekstschrijver wilt noemen ben ik er ook senang mee.
Er wordt mij vaak gevraagd of ik geen niche heb. Nee, nu niet en nooit niet. Ik ben nieuwsgierig en leergierig en een totaal nieuw product of een nieuwe dienst houdt me scherp en geeft me de uitdaging die ik telkens weer nodig heb.

Zo’n 25 jaar hou ik me nu bezig met communicatie. Daarom word ik ook regelmatig ingehuurd als communicatieadviseur. Op mijn website www.copyfy.nl kan je daar alles over lezen.

Wil jij ook weleens weten waarom sterke teksten goed zijn voor jouw business? Heb je advies nodig om je bedrijf beter op de kaart te zetten? Here I am!
Zullen we afspreken? Pak de telefoon: 06-23845010 of mail naar marion@copyfy.nl.

Mooie dag!
Marion Smid

Alsandair sponsor voor veiligheid en verkeer

Vanaf september 2012 tot heden huren wij een ruimte in gebouw De Pelikaan in Zevenaar. Op dit moment bevindt ons kantoor zich in ruimte 1.10 op de eerste etage.

Alsandair is een organisatie die zich richt op het leveren van personeel ten behoeve van diverse vormen van beveiliging en toezicht. Denk daarbij aan objectbeveiliging, winkelsurveillance, openbaar vervoer, evenementen, etc. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de Liemers en de ruime omgeving daarvan.
Daarnaast verzorgen wij (MBO)-opleidingen op het gebied van Orde & Veiligheid, zowel in het private als het publieke domein en diverse cursussen, zoals; BHV, anti-agressie, fysieke weerbaarheid, overvaltraining, etc. .
Al vanaf het begin organiseren wij de bezetting van de receptie in De Pelikaan. Aanvankelijk een aantal dagen per week en momenteel op alle dagen van de week.  De bezetting wordt verzorgd met de inzet van aspirant-beveiligers (m/v). Dit gebeurt in het kader van hun praktijkstage, waarbij zij zich in de Pelikaan vooral richten op de competentie "service verlenen".
Bovendien wordt er voor het parkeren tijdens evenementen, zoals de maandelijkse "Open Coffee"of de fameuze "Borrel met Ballen" een parkeerregelaar ingezet, zodat het parkeren ordelijk verloopt en bezoekers naar de juiste ingang verwezen worden.
Voor meer info, verwijzen wij naar onze website: www.alsandair.nl. U krijgt dan een goed beeld van de dienstverlening van onze organisatie.

Met vriendelijke groet,
Ben Visser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!