Sponsors

Zonder Sponsors geen Open Coffee in Zevenaar!!!
Daarom op deze pagina alle sponsors in het zonnetje,
om hen te bedanken. 

Sponsor gezocht voor de website van Open Coffee Zevenaar

Oproep

Voor de contributie van de website van Open Coffee Zevenaar ben ik op zoek naar een sponsor voor de betaling van het maandelijkse bedrag van € 7,25. De factuur kan ik maandelijks doorsturen, zodat het bedrag opgenomen kan worden in de boekhouding. Wil jij mij helpen?

Als je mij een e-mail stuurt naar : info apenstaartje opencoffeezenaar.nl dan stuur ik je de benodigde informatie.

Groetjes Esther Janwarin

 

Wie ben ik en Wat doe ik ?

Mijn naam is Esther Janwarin. Getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. In 2006 heb ik mijn praktijk opgericht, waarin ik nog steeds met even veel plezier en passie werk. Keer op keer verwonder ik mij  over de resultaten, die ik met sensitherapie, de voetmassage, maar ook met de aloë vera producten bereik. Deze veranderingen, verbeteringen of hoe je het ook wilt noemen, zijn bij iedereen verschillend. Zoals bijvoorbeeld van het kopen van een auto (en dit is geen grap!!!)  als van een scheiding, door een aantal sessies sensitherapie. Je komt weer dichter bij jezelf, wat wil jij...

Naast werken in mijn praktijk De Helende Roos, waar ik graag,  samen met jou op zoek naar de oorzaak van  het niet lekker in je vel zitten, organiseer ik sinds 15 maart 2017 de Open Coffee in Zevenaar.
Niet een pilletje of een poeder, maar opzoek naar het WAAROM!
Zit jij niet lekker in je vel, en dit kan héél breed zijn : moe, te veel stress, hoofdpijn, slecht slapen, gewoon niet happy!!!  Ik wil je graag helpen. Samen het antwoord zoeken op de vraag : hoe kom ik weer in balans? Hoe kan ik mij weer Happy voelen en in balans komen. Niet met een pilletje of een poeder, maar opzoek naar het WAAROM! Met een voetmassage geef ik ontspanning, om het zelf genezend vermogen te stimuleren.  Je zult  weer meer energie krijgen, omdat afvalstoffen het lichaam verlaten en voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen. Als de klacht een achterliggende oorzaak heeft, kan ik, waar nodig, sensitherapie inzetten. Op mijn website kun je meer over lezen over Sensitherapie. ( o.a. voor hoogsensitive mensen, HSP, maar ook bij Burn out in te zetten, kortom héél divers)

Als aanvulling op beide therapieën, verkoop ik al bijna 20 jaar producten van aloë vera, voor in -en uitwendig gebruik. Sinds een aantal jaren het merk Aloe di Mallorca. Door mijn ervaringen met de aloë vera, kan ik op recht zeggen : het is een TOP kwalieit product. Het is de synergie tussen de werkzame stoffen, wat maakt dat deze lelieachtige plant, familie van de ui,  al duizenden jaren gebruikt wordt voor schoonheid en gezondheid. Het is dan ook geen toeval dat aloë vera vaak wordt toegevoegd aan cosmetische producten, maar ook aan panty's, toilet papier. Zo heb je zelf misschien ook eens voorbij zien komen : "met aloë vera".  Met het gebruik van de aloë vera producten zijn veel huid problemen verholpen, vermoeidheid opgelost of verbeterd, gewrichtsklachten werden minder, darmklachten verbeterden, haar, huid en nagels verbeterden, en uit ervaring kan ik vertellen dat mijn ( reeds 24 jaar ) hoge bloeddruk onder controle blijft, door dagelijks aloë vera juice in te nemen in combinatie met een gezonde leefstijl.....
Als je meer info wilt, kun je mij altijd mailen. Zie onder voor het e-mail adres.

Ik help jou graag weer in balans te komen. Kom vrijblijvend langs, dan kijken we samen of ik iets voor jou kan betekenen. Wil je weten hoe? Stuur dan even een mail naar :
de-helende-roos@online.nl

logo pelikaan

OndernemersCentrum De Pelikaan sponsor voor de ruimte en de gratis parkeerplaatsen

Bent u op zoek naar een professionele kantoorruimte met veel faciliteiten en diensten? Dan bent u bij ‘’Ondernemers Centrum  De Pelikaan’’ aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor kantoorruimtes vanaf  19 m2.

U vindt Ondernemers Centrum De Pelikaan op het industrieterrein “Zuidspoor’’ aan de Ringbaan Zuid 8 in Zevenaar. Het ondernemers centrum heeft ruime parkeergelegenheid en ligt recht tegenover station Zevenaar. Door de korte huurovereenkomsten en de professionele en zeer laagdrempelige opzet is OC De Pelikaan  zeer geschikt voor (startende) ondernemingen met een beperkte of flexibele ruimtebehoefte.

Op dit moment zijn er ongeveer 20 bedrijven gevestigd in diverse branches. Een mooie club, maar er is nog ruimte voor een paar bedrijven extra. 

Indien gewenst, is het mogelijk om te starten met een kortlopend contract.
Interesse? Bel mij gerust even en ik geef u graag een keer een rondleiding.

Groeten Martijn van Keulen  
tel.nr. 06-52855968   

open coffee zevenaar

Désirée Kester

Marianne Brink    BrandInk
Hendriks Coffee Zevenaar
Hendriks Coffee sponsor voor de koffie en de thee
 
De Zevenaarse onderneming Hendriks Coffee verzorgt vanaf 2017 het element dat nooit mag ontbreken op de bijeenkomsten: Koffie! ( ook de thee voor de liefhebber )
 
Hendriks Coffee verzorgt de complete koffievoorziening bij bedrijven en instellingen. Als premium dealer van het Zwitserse Jura en een automatenlijn die volledig in Zevenaar geproduceerd wordt ben je bij Hendriks Coffee aan het juiste adres voor betrouwbare koffiemachines en snelle service en reparatie. Ook voor de lekkerste Italiaanse koffie kun je bij Hendriks Coffee terecht. Bezoek onze website www.HendriksCoffee.nl of onze shop www.HCkoffie.nl.

Wie ben ik?
De oprichter en fotograaf van Fotic is Walter Verwaal
Na aan de fotovakschool te zijn afgestudeerd als vakfotograaf met studierichting reclamefotografie volgde al snel de oprichting van Fotic. Nu is hij vakfotograaf in hart en nieren, reclamemaker, echtgenoot, hondenliefhebber, coproducent, mensen-mens, gefascineerd door licht en bij uitstek door mensen. Samengevat bestaat het werk uit het maken van reclamefoto’s, portretfoto’s en 360 gradenfoto’s. Heel Nederland is zijn studio afhankelijk van de gewenste foto’s wordt er een binnen- of buitenstudio ingericht voor het maken van reclame- en portretfoto’s. Veel van het fotowerk is gemaakt op locatie en heeft altijd het doel om reclame te zijn voor onze opdrachtgevers en hun klanten.

Uw wensen, het licht, de locatie en de vakkennis van fotografie komen samen in de foto. Hierdoor worden de foto’s reclame voor u, uw organisatie, dienstverlening en producten. Alle mensen en vele producten zijn uniek en dat moet zichtbaar zijn in de foto. Als u bijzonder bent dan moet uw foto dat ook zijn.

De stijl van fotografie is te omschrijven als helder, licht, scherp en ach…… kijkt u vooral zelf even rond in het online portfoli  https://www.walterverwaal.nl/

Alsandair sponsor voor veiligheid en verkeer

Vanaf september 2012 tot heden huren wij een ruimte in gebouw De Pelikaan in Zevenaar. Op dit moment bevindt ons kantoor zich in ruimte 1.10 op de eerste etage.

Alsandair is een organisatie die zich richt op het leveren van personeel ten behoeve van diverse vormen van beveiliging en toezicht. Denk daarbij aan objectbeveiliging, winkelsurveillance, openbaar vervoer, evenementen, etc. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de Liemers en de ruime omgeving daarvan.
Daarnaast verzorgen wij (MBO)-opleidingen op het gebied van Orde & Veiligheid, zowel in het private als het publieke domein en diverse cursussen, zoals; BHV, anti-agressie, fysieke weerbaarheid, overvaltraining, etc. .
Al vanaf het begin organiseren wij de bezetting van de receptie in De Pelikaan. Aanvankelijk een aantal dagen per week en momenteel op alle dagen van de week.  De bezetting wordt verzorgd met de inzet van aspirant-beveiligers (m/v). Dit gebeurt in het kader van hun praktijkstage, waarbij zij zich in de Pelikaan vooral richten op de competentie "service verlenen".
Bovendien wordt er voor het parkeren tijdens evenementen, zoals de maandelijkse "Open Coffee"of de fameuze "Borrel met Ballen" een parkeerregelaar ingezet, zodat het parkeren ordelijk verloopt en bezoekers naar de juiste ingang verwezen worden.
Voor meer info, verwijzen wij naar onze website: www.alsandair.nl. U krijgt dan een goed beeld van de dienstverlening van onze organisatie.

Met vriendelijke groet,
Ben Visser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!