Op deze pagina staan de deelnemers die zich voor 20 februari hebben opgegeven. Het zonnetje en de deelnemers vorige maand staan elders

Op deze pagina staan de deelnemers van Open Coffee Zevenaar.  Het zonnetje en de deelnemers van de vorige maand staan elders op deze website. Het is een feit dat er altijd meer mensen aanwezig zijn, dan dat er op de lijst vermeld staan, maar het geeft iig een kleine indicatie

Aanmelden is geen verplichting

Via  de contact pagina kun je je aanmelden. Een korte omschrijving meegeven en/of een link naar jouw website vermelden. Als je een logo wilt mailen met een stukje tekst : Wie ben ik..., dan graag jouw aanmelding via een e-mail en het logo ( JPEG)  als bijlage naar
info(apenstaartje )opencoffeezevenaar.nl  ( wil je, ivm AVG,  in de mail de toestemming geven, om deze gegevens op de website te plaatsen )  De aanmelding zal dan als onderstaande vermeldingen worden verwerkt.

Een heerlijke kop koffie, aangeboden door Hendriks Coffee Zevenaar

Een korte meditatie als oefening tijdens een presentatie van het zonnetje

Deelnemers

Bedrijf

Korte omschrijving

Esther Janwarin

Sinds 15 maart 2017 organiseer ik de Open Coffee in Zevenaar. Daar waar nodig, vraag ik hulp en ik ben absoluut de sponsors dan ook zeer dankbaar. Onder het kopje sponsors bovenaan deze pagina in de blauwe balk, kun je uitgebreid over hen lezen.

Ik heb een eigen praktijk in Zevenaar, De Helende Roos, waar ik graag mensen help die even niet meer in balans zijn.

Op de pagina sponsors kun je wat uitgebreider lezen wie ik ben en wat ik doe.

logo pelikaan
Martijn van Keulen

Wie is Martijn?
Martijn is de eigenaar van OndernemersCentrum De Pelikaan in Zevenaar. Je kunt hem alles vragen als je een ruimte zoekt als ondernemer. Indien mogelijk, is hij bij iedere Open Coffee aanwezig en kun je hem persoonlijk vragen stellen of samen een rondleiding maken.


Caroline van den Bogaert
(zonnetje in februari)

www.streeksieraden.nl
en
Senstimentssieraad
Beek
(gem.Montferland)

Wie ben ik?

Ik ben helemaal weg van stenen. De kleur, de tekeningen, de vorm; het daagt mij  uit om het mooiste van de steen naar boven halen. Als edelsmid zorg ik ervoor dat de steen in een zilveren of gouden sieraad mooi tot zijn recht komt. Zo komen het edelsmeden en steenbewerking mooi samen.
Eerder werkte ik vooral met stenen die ik in mijn omgeving vind. Maar steeds  vaker komen mensen met een eigen steen naar mij toe. Uitdagend, want niet elke steen kan standaard geslepen worden. Samen zoeken we naar een mooie oplossing en ontstaat er een sieraad met een emotionele waarde. Het geeft mijn werk extra diepgang.
Je kunt een kijkje op mijn websites nemen.  www.streeksieraden.nl en www.sentimentsieraad.nl


Remco Vonk

 

Re-Fides Coaching & Advies- Remco Vonk
Bewustzijn is het begin van ontwikkeling. Ik ben iemand die graag wil helpen. Helpen je bewustzijn te vergroten. Hiermee bereik jij je doel sneller. Dit kan op verschillende manieren. Persoonlijk werk ik graag met humor en plezier. Luchtig hoor ik cliënten vaak zeggen. Relativeren, ruimte maken voor jezelf en hiermee ook voor mij als coach. Dit zorgt voor nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe talenten. Ik coach in het hier en nu. Wat mij betreft een krachtige manier om gedrag effectief te veranderen naar de door jouw gewenste situatie. Ik heb de overtuiging dat jij verantwoordelijk bent voor jouw ontwikkeling en ga graag met je aan de slag.

 


Marjon Meulenbrugge
(is 16 januari verhindert)

Florem et Art
Westervoort

Wie ben ik? Als floral designer maak ik kunstobjecten met natuurlijke materialen waarin je jouw persoonlijkheid terugziet of de eigenheid en passie die je naar je klanten toe wilt uitstralen met je bedrijf. In de hal van de Pelikaan staat het kunstobject symbool voor ondernemerschap.
Rondom afscheid en verlies bied ik met aandacht en compassie mensen troost en begeleiding in het rouw of verliesproces. Dit is mogelijk in een persoonlijk afscheidsbloemstuk, herinnerings-of grafobject met natuurlijke materialen, of door creatieve begeleiding om gevoelens en emoties vorm te geven met materialen die bij je passen


Marion Miceli

Acupunctuur De Liemers
Westervoort en Giesbeek

 

Wie ben ik?
Mijn naam is Marion Miceli en sinds 2011 heb ik een acupunctuurpraktijk in Westervoort en Giesbeek. Ik behandel volwassenen en kinderen met uiteenlopende klachten. Vorig jaar heb ik een nascholings traject gevolgd, waar het thema " acute en chronische pijn bestrijden"  centraal stond. In enkele minuten is er na het plaatsen van een paar naaldjes al een positief verschil merkbaar, het is bijna niet te geloven. Zoek me tijdens de Open Coffee maar op, als je hier meer over wilt weten.
Tot gauw.

gr Marion

Charlotte van Bentum

LOT Lifestyle is een adviesbureau voor interieurstyling en verkoopstyling. Daarnaast verkoopt LOT Lifestyle eigenzinnige woonaccessoires.


Jeroen Nijland

Kristal
Zevenaar

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in twee takken. Enerzijds Ongediertebestrijding, in de breedste zin van het woord. Alleen zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in ratten/muizen bestrijdingen, houtworm/boktorbestrijdingen en wespen bestrijden.
In de schoonmaak is het zeer divers. Van kleine kantoren schoonmaken, tot grote kantoorgebouwen waar meerdere mensen dagelijks schoonmaken. Ook zijn wij actief in hogedrukreiniging, bouwschoonmaak, glasbewassing en natuurstenen vloeren onderhoud. Dus zoals u ziet erg divers.


Cèline Hogenelst

 

Forum Juridica is opgericht door rechtenstudent en toekomstig advocaat Cèline Hogenelst. Bij Forum Juridica ondersteunen wij ondernemers met juridische & bedrijfstechnische zaken. Op deze wijze kunt u zich richten op uw "core-business". Wij begrijpen maar al te goed dat u geen behoefte heeft aan een conflict, daarom handelen wij naar ons motto, voorkomen is beter dan genezen. Naast juridisch advies, stellen wij ook juridische documenten op, controleren wij uw reeds bestaande juridische documenten. Verder bieden wij ook een 24/7 juridische vraagservice aan. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem contact met ons op.


Esther Sanders

Het Nevelnest
Westervoort

Ik ben bezig met het opzetten van een spiritueel centrum, Het Nevelnest.
Al staat het project nog in de beginfase, ik heb al een duidelijk beeld van hoe het eruit zal gaan zien. Het Nevelnest zal een plek worden voor workshops en retraites voor spirituele ontwikkeling. Ik heb een passie voor het bieden van ruimte voor beleving van spiritualiteit met de voeten stevig op de grond. Daarbij heb ik een passie voor ritueel en voor de ritmes van de natuur en voor het combineren van die twee. Ik heb een brede achtergrond in spirituele beleving, ontwikkeling en ritueel en ik kan niet wachten tot Het Nevelnest er is.


Eli te Winkel

For Effect
Arnhem

Als ondernemer presenteer je vaker dan je denkt. Daarom help ik zelfstandig ondernemers om onvergetelijke presentaties te geven. Zowel voor groepen als op video.

Zelf heb ik vaker dan eens gemerkt dat mijn omzet voor een groot deel afhankelijk is van mijn presentatiekwaliteiten. Van elevatorpitch tot speech, van voorstelrondje tot workshop. Met de juiste voorbereiding en technieken kan elke ondernemer dit leren. Ook jij. Op je eigen authentieke manier.

Wie ben ik? Mijn naam is Eli te Winkel en met mijn bedrijf For Effect train en coach ik ondernemers in het neerzetten van onvergetelijke presentaties. Presentaties die écht effect hebben, zodat mensen aan de slag gaan met je informatie en/of klant bij je worden. Ik weet als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om voor die groep of voor de camera te gaan staan. Maar ik weet ook wat het kan opleveren. In voldoening en in omzet. Daarom is het mijn passie om van jou een geweldige spreker te maken.


Karin Kempel
(zonnetje voor
november)

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Kempel van coaching praktijk In-Wording in Zevenaar. Het is mijn missie om mensen zonder te graven in het verleden af te helpen van pijnlijke herinneringen en ze tegelijkertijd te leren hoe ze dit in de toekomst kunnen voorkomen. Ik help mensen bij het verwijderen van deze herinneringen, zodat ze letterlijk en figuurlijk minder last van pijn hebben in hun leven.

Hiervoor werk ik een snelle methode, het verschil kun je al met de eerste sessie merken. We kijken naar wat je op het moment dat je bij mij bent, in je lichaam voelt. Dat is het startpunt. Als naar de praktijk komen niet lukt, kunnen we ook online een afspraak maken.


Nadia Lievaart

Wie ben ik?

Ik ben tekstschrijver, schrijf- en blogcoach, dichter en auteur van de roman Reis naar mij.

Als tekstschrijver en blogcoach ben ik een tikkie (lees: beetje boel) eigenwijs. Natuurlijk ken ik de regeltjes en kunnen bepaalde regels erg belangrijk zijn, maar wat ik nog veel belangrijker vind dan de regels, is of een tekst raakt. Of het aanspreekt en mensen denken dat het voor hen geschreven is. Daar ligt mijn focus, daar ligt mijn kracht.

Eigenlijk heb ik altijd geschreven. Ik durfde er alleen niet mijn beroep van te maken. Kreeg te vaak te horen dat er geen droog brood mee te verdienen was. Maar nu is het mijn tijd. Nu ga ik mijn hart achterna. Het hart dat klopt voor schrijven!

 


Caroline Steinvoort

Homeopathie Duiven
Duiven

 

Leuk dat je even stilstaat bij mijn praktijk!

Ik ben Caroline Steinvoort, klassiek homeopaat. Als (kinder) verpleegkundige wilde ik zieken graag ondersteunen op hun weg naar gezondheid. Dat is heel lang gelukt, maar er kwam een moment dat ik niet meer kon werken zoals ik wilde. Namelijk met tijd en aandacht voor de mens tegenover me. En omdat ik zelf intussen met homeopathie in aanraking gekomen was, zag ik dat gezonder worden vaak ook anders kon dan op de reguliere wijze. Toen zat er eigenlijk maar één ding op: zelf homeopaat worden. Wat ik het mooiste vind van mijn vak, is dat met homeopathie niet de ziekte wordt behandeld, maar de zieke: ik kijk naar de hele mens, met zijn klachten. Homeopathie is dus een holistische en individuele behandelwijze, steeds helemaal toegespitst op degene die tegenover mij zit. Ik kies dan ook een homeopathisch middel dat helemaal past bij die ene unieke patiënt. En als iemand zich na dat middel weer veel beter voelt, word ik daar ontzettend blij van!
Spreek me gerust aan als je iets wilt weten, ik vertel er graag over  ;o)

 


Melanie Hegeman

www.mells.nu
Zevenaar

Met Mells Kleding & Stijl zet ik mijn creativiteit en kennis in voor jou. Samen kijken we naar wie jij bent en hoe jouw persoonlijkheid het best tot z'n recht komt. Met veel plezier geef ik workshops en trainingen op het gebied van kleding, stijl en uitstraling. Wat opvalt is dat het tijdens deze workshops vaak meer over de binnenkant dan over de buitenkant gaat;
de onzekerheid, de ontevredenheid, het zelfbeeld dat men heeft. Als coach wil ik je helpen om (weer) een goed gevoel over jezelf te hebben en positief in het leven te staan.  Op een luchtige, creatieve en kleurrijke manier help ik richting te geven aan je diepste verlangen en zichtbaar te zijn voor jezelf en voor anderen.  Krijg inzicht in hoe jij moeiteloos je talenten inzet, eindelijk de juiste keuzes voor jezelf weet te maken en uitstraalt wie je bent en wat je wilt. Meer weten? Kijk op www.mells.nu


Koen Godschalk

Foursites
Didam

 

Foursites is een full service internetbureau uit Didam. Wij zetten onze overdosis creativiteit graag in om jouw website een kwaliteitsimpuls te geven. Van conceptontwikkeling tot livegang; door hechte samenwerking, grondige kennis van de laatste trends én een haviksoog voor de kleinste details gaan wij voor niets minder dan het beste!

 Liever een (online) marketingcampagne opstarten? Onze copywriters en online marketeers vertalen jouw wensen naar een effectieve online strategie en zorgen met een combinatie van SEA, SEO, social advertising en marketing automation tools voor een storm aan traffic.

Na onze start eind 2012 zijn we snel gegroeid naar een hecht team van 16 digitale experts. En die groei zetten we graag door! Kopje koffie?


Minke Smits

MetMinkeopreis
Didam

 

Mijn naam is Minke en ik heb al heel veel mogen zien van deze mooi wereld. Als klein meisje hielp ik mijn moeder al met het uitzoeken vande volgende zomerbestemming. En als de vakantie eenmaal geboekt was, bladerde ik allerlei magazines en boeken door om alles van de omgeving te weten te komen. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat ik zowel mijn studies als werk richtte op de reisbranche. Sinds 2017 ben ik zelfstandig reisadviseur en aangesloten bij de internationale organisatie Travel Counsellors. Als Travel Counsellor kan ik alle soorten reizen naar alle bestemmingen wereldwijd organiseren. Van een weekendje weg naar Praag, een week naar de Spaanse zon met vrienden, een stedentrip naar Buenos Aires, de huwelijksreis naar romantische Mauritius, een cruise over de Middellandse zee of die wereldreis Down Under waarover zolang gedroomd is; bij mij ben je voor alles aan het juiste adres!

Met vriendelijke groet, MINKE SMITS-STEINTJES TRAVEL COUNSELLOR

 

Ook aanwezig bij de Open Coffee

Website

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!