Op deze pagina staan de deelnemers die op 21 november aanwezig waren. Het zonnetje en de deelnemers vorige maand staan elders

Op deze pagina staan de deelnemers van Open Coffee Zevenaar.  Het zonnetje en de deelnemers van de vorige maand staan elders op deze website. Het is een feit dat er altijd meer mensen aanwezig zijn, dan dat er op de lijst vermeld staan, maar het geeft iig een kleine indicatie

Aanmelden is geen verplichting

Via  de contact pagina kun je je aanmelden. Een korte omschrijving meegeven en/of een link naar jouw website vermelden. Als je een logo wilt mailen met een stukje tekst : Wie ben ik..., dan graag jouw aanmelding via een e-mail en het logo ( JPEG)  als bijlage naar
info(apenstaartje )opencoffeezevenaar.nl  ( wil je, ivm AVG,  in de mail de toestemming geven, om deze gegevens op de website te plaatsen )  De aanmelding zal dan als onderstaande vermeldingen worden verwerkt.

een korte meditatie als oefening

Deelnemers

Bedrijf

Korte omschrijving

Esther Janwarin

Sinds 15 maart 2017 organiseer ik de Open Coffee in Zevenaar. Daar waar nodig, vraag ik hulp en ik ben absoluut de sponsors dan ook zeer dankbaar. Onder het kopje sponsors bovenaan deze pagina in de blauwe balk, kun je uitgebreid over hen lezen.

Ik heb een eigen praktijk in Zevenaar, De Helende Roos, waar ik graag mensen help die even niet meer in balans zijn.

Op de pagina sponsors kun je wat uitgebreider lezen wie ik ben en wat ik doe.

logo pelikaan
Martijn van Keulen

Wie is Martijn?
Martijn is de eigenaar van OndernemersCentrum De Pelikaan in Zevenaar. Je kunt hem alles vragen als je een ruimte zoekt als ondernemer. Indien mogelijk, is hij bij iedere Open Coffee aanwezig en kun je hem persoonlijk vragen stellen of samen een rondleiding maken.


Eli te Winkel
(zonnetje van
oktober)

For Effect
Arnhem

Als ondernemer presenteer je vaker dan je denkt. Daarom help ik zelfstandig ondernemers om onvergetelijke presentaties te geven. Zowel voor groepen als op video.

Zelf heb ik vaker dan eens gemerkt dat mijn omzet voor een groot deel afhankelijk is van mijn presentatiekwaliteiten. Van elevatorpitch tot speech, van voorstelrondje tot workshop. Met de juiste voorbereiding en technieken kan elke ondernemer dit leren. Ook jij. Op je eigen authentieke manier.

Wie ben ik? Mijn naam is Eli te Winkel en met mijn bedrijf For Effect train en coach ik ondernemers in het neerzetten van onvergetelijke presentaties. Presentaties die écht effect hebben, zodat mensen aan de slag gaan met je informatie en/of klant bij je worden. Ik weet als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om voor die groep of voor de camera te gaan staan. Maar ik weet ook wat het kan opleveren. In voldoening en in omzet. Daarom is het mijn passie om van jou een geweldige spreker te maken.


Remco Vonk
(zonnetje
van september)

 

Re-Fides Coaching & Advies- Remco Vonk
Bewustzijn is het begin van ontwikkeling. Ik ben iemand die graag wil helpen. Helpen je bewustzijn te vergroten. Hiermee bereik jij je doel sneller. Dit kan op verschillende manieren. Persoonlijk werk ik graag met humor en plezier. Luchtig hoor ik cliënten vaak zeggen. Relativeren, ruimte maken voor jezelf en hiermee ook voor mij als coach. Dit zorgt voor nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe talenten. Ik coach in het hier en nu. Wat mij betreft een krachtige manier om gedrag effectief te veranderen naar de door jouw gewenste situatie. Ik heb de overtuiging dat jij verantwoordelijk bent voor jouw ontwikkeling en ga graag met je aan de slag.

 


Eric Raaijman

Wie ben ik?
Weet U als Ondernemer wat Cryptocurrency is onder andere Bitcoin, Gulden en wat het voor U als Ondernemer kan brengen, meer winst minder kosten enz.
Ik hoor veel Ondernemers die er nog weinig van afweten en er nog niet aan willen beginnen  en dat is jammer! Ik werk samen met Crypto Nijmegen deze website is in het Engels omdat wij wereldwijd de aandacht van ondernemende mensen willen trekken. Op de website van Crypto Nijmegen vind je informatie over cryptocurrency en bedrijven die er al mee werkzaam zijn.

Er is ook een bekende cryptocurrency namelijk de Gulden de ouderen onder ons weten waar we het over hebben. Guldens bewaar je in de Gulden app op je mobiele telefoon zodat je ze altijd bij je hebt. Je kunt afrekenen bij Gulden acceptanten, maar ook gemakkelijk geld overmaken naar IBAN rekeningen.  Zo staat je geld altijd waar je het hebben wil. 
Deze ontwikkeling ben ik aan het volgen omdat ik er overtuigt van ben dat cryptocurrengy de toekomst is.

--


Jos Vecht

 

Wie is Jos?

Van oorsprong ben ik grafisch ontwerper, web en multimedia ontwerper. Van tijdschriften tot en met op maat gemaakte websites. Inmiddels ben ik ook druk in de weer met animatiefilm en videoprojecten voor bedrijven
die bijzondere visuele oplossingen willen.


Marjon Meulenbrugge
Zonnetje vd
maand april

Florem et Art
Westervoort

Wie ben ik? Als floral designer maak ik kunstobjecten met natuurlijke materialen waarin je jouw persoonlijkheid terugziet of de eigenheid en passie die je naar je klanten toe wilt uitstralen met je bedrijf. In de hal van de Pelikaan staat het kunstobject symbool voor ondernemerschap.
Rondom afscheid en verlies bied ik met aandacht en compassie mensen troost en begeleiding in het rouw of verliesproces. Dit is mogelijk in een persoonlijk afscheidsbloemstuk, herinnerings-of grafobject met natuurlijke materialen, of door creatieve begeleiding om gevoelens en emoties vorm te geven met materialen die bij je passen


Marion Miceli

Acupunctuur De Liemers
Westervoort en Giesbeek

 

Wie ben ik?
Mijn naam is Marion Miceli en sinds 2011 heb ik een acupunctuurpraktijk in Westervoort en Giesbeek.
Ik behandel volwassenen en kinderen met uiteenlopende klachten. Afgelopen weken ( maart/april 2018 ) heb ik een nascholings traject gevolgd, waar het thema " acute en chronische pijn bestrijden"  centraal stond.
In enkele minuten is er na het plaatsen van een paar naaldjes al een positief verschil merkbaar, het is bijna niet te geloven. Zoek me tijdens de Open Coffee maar op, als je hier meer over wilt weten.
Tot gauw.

gr Marion


Esther Sanders

Het Nevelnest
Westervoort

Ik ben bezig met het opzetten van een spiritueel centrum, Het Nevelnest.
Al staat het project nog in de beginfase, ik heb al een duidelijk beeld van hoe het eruit zal gaan zien. Het Nevelnest zal een plek worden voor workshops en retraites voor spirituele ontwikkeling. Ik heb een passie voor het bieden van ruimte voor beleving van spiritualiteit met de voeten stevig op de grond. Daarbij heb ik een passie voor ritueel en voor de ritmes van de natuur en voor het combineren van die twee. Ik heb een brede achtergrond in spirituele beleving, ontwikkeling en ritueel en ik kan niet wachten tot Het Nevelnest er is.


Karin Kempel
(zonnetje voor
november)

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Kempel van coaching praktijk In-Wording in Zevenaar. Het is mijn missie om mensen zonder te graven in het verleden af te helpen van pijnlijke herinneringen en ze tegelijkertijd te leren hoe ze dit in de toekomst kunnen voorkomen. Ik help mensen bij het verwijderen van deze herinneringen, zodat ze letterlijk en figuurlijk minder last van pijn hebben in hun leven.

Hiervoor werk ik een snelle methode, het verschil kun je al met de eerste sessie merken. We kijken naar wat je op het moment dat je bij mij bent, in je lichaam voelt. Dat is het startpunt. Als naar de praktijk komen niet lukt, kunnen we ook online een afspraak maken.


Nadia Lievaart

Schrijvershart

Wie ben ik?

Ik ben tekstschrijver, schrijf- en blogcoach, dichter en auteur van de roman Reis naar mij.

Als tekstschrijver en blogcoach ben ik een tikkie (lees: beetje boel) eigenwijs. Natuurlijk ken ik de regeltjes en kunnen bepaalde regels erg belangrijk zijn, maar wat ik nog veel belangrijker vind dan de regels, is of een tekst raakt. Of het aanspreekt en mensen denken dat het voor hen geschreven is. Daar ligt mijn focus, daar ligt mijn kracht.

Eigenlijk heb ik altijd geschreven. Ik durfde er alleen niet mijn beroep van te maken. Kreeg te vaak te horen dat er geen droog brood mee te verdienen was. Maar nu is het mijn tijd. Nu ga ik mijn hart achterna. Het hart dat klopt voor schrijven!

 


Diana Visser

 

lets-go2.nl
Zevenaar

Samen met Gegraldine Priester heb ik het bedrijfje https//lets-go2.nl opgericht.
Lets-go2  is een community waar leden met dezelfde interesses met
elkaar in contact kunnen komen..Leden kunnen zelf ook een groep maken.
We organiseren zelf ook activiteiten voor leden.
Het lijkt me leuk om in contact te komen met andere ondernemers.

Mvg
Diana Visser


Caroline van den Bogaert

 

Ik heb de bedrijfjes 't Sediment-Streeksieraden en Sentimentsieraad. Mijn uitgangspunt zijn stenen. Zelf gevonden langs de Rijn of stenen met een herinnering. Ik slijp en ben edelsmid, werk in opdracht en geef workshops. De websites zijn   www.streeksieraden.nl   en www.sentimentsieraad.nl.  Het lijkt me erg leuk om andere ondernemers te ontmoeten.
Met vriendelijke groeten,  Caroline

Ook aanwezig bij de Open Coffee

Patricia Stijntjes
Alie Engelsman
Marian Terveer
Minke Smits-Steintjes
Mirjam de Nooij-Wittenberg
Jacquline te Dorsthorst
Margo Verstegen
Marlies Peet
Walter Verwaal
Edwin den Heijer

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!