Op deze pagina staan de deelnemers die 20 maart aanwezig waren. Het zonnetje en de deelnemers vorige maand staan elders

Op deze pagina staan de deelnemers van Open Coffee Zevenaar.  Het zonnetje en de deelnemers van de vorige maand staan elders op deze website. Het is een feit dat er altijd meer mensen aanwezig zijn, dan dat er op de lijst vermeld staan, maar het geeft iig een kleine indicatie

Aanmelden is geen verplichting

Via  de contact pagina kun je je aanmelden. Een korte omschrijving meegeven en/of een link naar jouw website vermelden. Als je een logo wilt mailen met een stukje tekst : Wie ben ik..., dan graag jouw aanmelding via een e-mail en het logo ( JPEG)  als bijlage naar
info(apenstaartje )opencoffeezevenaar.nl  ( wil je, ivm AVG,  in de mail de toestemming geven, om deze gegevens op de website te plaatsen )  De aanmelding zal dan als onderstaande vermeldingen worden verwerkt.

Een heerlijke kop koffie, aangeboden door Hendriks Coffee Zevenaar

Een korte meditatie als oefening tijdens een presentatie van het zonnetje

Deelnemers

Bedrijf

Korte omschrijving

Esther Janwarin

Sinds 15 maart 2017 organiseer ik de Open Coffee in Zevenaar. Daar waar nodig, vraag ik hulp en ik ben absoluut de sponsors dan ook zeer dankbaar. Onder het kopje sponsors bovenaan deze pagina in de blauwe balk, kun je uitgebreid over hen lezen.

Ik heb een eigen praktijk in Zevenaar, De Helende Roos, waar ik graag mensen help die even niet meer in balans zijn.

Op de pagina sponsors kun je wat uitgebreider lezen wie ik ben en wat ik doe.

logo pelikaan
Martijn van Keulen

Wie is Martijn?
Martijn is de eigenaar van OndernemersCentrum De Pelikaan in Zevenaar. Je kunt hem alles vragen als je een ruimte zoekt als ondernemer. Indien mogelijk, is hij bij iedere Open Coffee aanwezig en kun je hem persoonlijk vragen stellen of samen een rondleiding maken.


Charlotte van Bentum
(zonnetje voor maart)

Wie ben ik?

LOT Lifestyle is een adviesbureau voor interieurstyling en verkoopstyling.  Ik geef advies over een kleurtje op de muur tot de inrichting van een compleet (nieuwbouw)huis. Ook als je huis te koop staat of je je huis te koop wilt zetten kan ik adviseren hoe je de potentiële koper het best kan overtuigen dat jouw huis het kopen waard is (bijvoorbeeld door even een check-up te doen voordat de foto's voor Funda gemaakt worden).

Ook voor de zakelijke markt is LOT Lifestyle in te schakelen. Bijvoorbeeld door dat saaie kantoorpand wat sfeervoller te maken, of beter te laten passen bij de huisstijl van het bedrijf. Het is tenslotte bekend dat een fijne werkplek zorgt voor gemotiveerder personeel en betere bedrijfsresultaten.

Daarnaast verkoopt LOT Lifestyle met heel veel plezier leuke, gekke, eigenzinnige woonaccessoires. Dit doe ik in een unit bij Woondock in Duiven en ook sta ik geregeld op braderieën en ladiesnights.


Marjon Meulenbrugge

Florem et Art
Westervoort

Wie ben ik? Als floral designer maak ik kunstobjecten met natuurlijke materialen waarin je jouw persoonlijkheid terugziet of de eigenheid en passie die je naar je klanten toe wilt uitstralen met je bedrijf. In de hal van de Pelikaan staat het kunstobject symbool voor ondernemerschap.
Rondom afscheid en verlies bied ik met aandacht en compassie mensen troost en begeleiding in het rouw of verliesproces. Dit is mogelijk in een persoonlijk afscheidsbloemstuk, herinnerings-of grafobject met natuurlijke materialen, of door creatieve begeleiding om gevoelens en emoties vorm te geven met materialen die bij je passen


Remco Vonk

 

Re-Fides Coaching & Advies- Remco Vonk
Bewustzijn is het begin van ontwikkeling. Ik ben iemand die graag wil helpen. Helpen je bewustzijn te vergroten. Hiermee bereik jij je doel sneller. Dit kan op verschillende manieren. Persoonlijk werk ik graag met humor en plezier. Luchtig hoor ik cliënten vaak zeggen. Relativeren, ruimte maken voor jezelf en hiermee ook voor mij als coach. Dit zorgt voor nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe talenten. Ik coach in het hier en nu. Wat mij betreft een krachtige manier om gedrag effectief te veranderen naar de door jouw gewenste situatie. Ik heb de overtuiging dat jij verantwoordelijk bent voor jouw ontwikkeling en ga graag met je aan de slag.

 


Marion Miceli

Acupunctuur De Liemers
Westervoort en Giesbeek

 

Wie ben ik?
Mijn naam is Marion Miceli en sinds 2011 heb ik een acupunctuurpraktijk in Westervoort en Giesbeek. Ik behandel volwassenen en kinderen met uiteenlopende klachten. Vorig jaar heb ik een nascholings traject gevolgd, waar het thema " acute en chronische pijn bestrijden"  centraal stond. In enkele minuten is er na het plaatsen van een paar naaldjes al een positief verschil merkbaar, het is bijna niet te geloven. Zoek me tijdens de Open Coffee maar op, als je hier meer over wilt weten.
Tot gauw.

gr Marion


Nadia Lievaart

Wie ben ik?

Ik ben Nadia Lievaart. Ik ben blogcoach en schrijfcoach. Ik help ondernemende vrouwen zichzelf te laten zien, meer zichzelf te zijn en hun verhaal te delen door te bloggen. Mijn focus ligt op het laten zien van jouw authenticiteit. Ik heb gemerkt dat als je schrijft vanuit je hart, je anderen in hun hart raakt. Meer informatie en gratis tips om te schrijven vanuit je hart vind je op mijn site www.schrijvershart.nl

 


Karin Kempel

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Kempel van coaching praktijk In-Wording in Zevenaar. Het is mijn missie om mensen zonder te graven in het verleden af te helpen van pijnlijke herinneringen en ze tegelijkertijd te leren hoe ze dit in de toekomst kunnen voorkomen. Ik help mensen bij het verwijderen van deze herinneringen, zodat ze letterlijk en figuurlijk minder last van pijn hebben in hun leven.

Hiervoor werk ik een snelle methode, het verschil kun je al met de eerste sessie merken. We kijken naar wat je op het moment dat je bij mij bent, in je lichaam voelt. Dat is het startpunt. Als naar de praktijk komen niet lukt, kunnen we ook online een afspraak maken.


Melanie Hegeman
helaas ziek maar
(zonnetje in april)

www.mells.nu
Zevenaar

Met Mells Kleding & Stijl zet ik mijn creativiteit en kennis in voor jou. Samen kijken we naar wie jij bent en hoe jouw persoonlijkheid het best tot z'n recht komt. Met veel plezier geef ik workshops en trainingen op het gebied van kleding, stijl en uitstraling. Wat opvalt is dat het tijdens deze workshops vaak meer over de binnenkant dan over de buitenkant gaat;
de onzekerheid, de ontevredenheid, het zelfbeeld dat men heeft. Als coach wil ik je helpen om (weer) een goed gevoel over jezelf te hebben en positief in het leven te staan.  Op een luchtige, creatieve en kleurrijke manier help ik richting te geven aan je diepste verlangen en zichtbaar te zijn voor jezelf en voor anderen.  Krijg inzicht in hoe jij moeiteloos je talenten inzet, eindelijk de juiste keuzes voor jezelf weet te maken en uitstraalt wie je bent en wat je wilt. Meer weten? Kijk op www.mells.nu


Minke Smits

MetMinkeopreis
Didam

 

Mijn naam is Minke en ik heb al heel veel mogen zien van deze mooi wereld. Als klein meisje hielp ik mijn moeder al met het uitzoeken vande volgende zomerbestemming. En als de vakantie eenmaal geboekt was, bladerde ik allerlei magazines en boeken door om alles van de omgeving te weten te komen. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat ik zowel mijn studies als werk richtte op de reisbranche. Sinds 2017 ben ik zelfstandig reisadviseur en aangesloten bij de internationale organisatie Travel Counsellors. Als Travel Counsellor kan ik alle soorten reizen naar alle bestemmingen wereldwijd organiseren. Van een weekendje weg naar Praag, een week naar de Spaanse zon met vrienden, een stedentrip naar Buenos Aires, de huwelijksreis naar romantische Mauritius, een cruise over de Middellandse zee of die wereldreis Down Under waarover zolang gedroomd is; bij mij ben je voor alles aan het juiste adres!

Met vriendelijke groet, MINKE SMITS-STEINTJES TRAVEL COUNSELLOR

 


Caroline Steinvoort

Homeopathie Duiven
Duiven

 

Leuk dat je even stilstaat bij mijn praktijk!

Ik ben Caroline Steinvoort, klassiek homeopaat. Als (kinder) verpleegkundige wilde ik zieken graag ondersteunen op hun weg naar gezondheid. Dat is heel lang gelukt, maar er kwam een moment dat ik niet meer kon werken zoals ik wilde. Namelijk met tijd en aandacht voor de mens tegenover me. En omdat ik zelf intussen met homeopathie in aanraking gekomen was, zag ik dat gezonder worden vaak ook anders kon dan op de reguliere wijze. Toen zat er eigenlijk maar één ding op: zelf homeopaat worden. Wat ik het mooiste vind van mijn vak, is dat met homeopathie niet de ziekte wordt behandeld, maar de zieke: ik kijk naar de hele mens, met zijn klachten. Homeopathie is dus een holistische en individuele behandelwijze, steeds helemaal toegespitst op degene die tegenover mij zit. Ik kies dan ook een homeopathisch middel dat helemaal past bij die ene unieke patiënt. En als iemand zich na dat middel weer veel beter voelt, word ik daar ontzettend blij van!
Spreek me gerust aan als je iets wilt weten, ik vertel er graag over  ;o)


Vrougje Fikke

Fiksem
Duiven

 

Wie ben ik?  Mijn bedrijf  Fiksem is eigenlijk bij toeval ontstaan. Jarenlang werkte ik als (directie)secretaresse bij heel veel verschillende bedrijven.

Ik ben vooral tekstschrijver en redacteur. Bedrijven, verenigingen en stichtingen, maar ook studenten help ik bij het optimaliseren van hun teksten. Ik zie veel teksten langskomen, maar ik mis vaak het menselijke aspect in de teksten. Voor mij is de emotie, de passie heel belangrijk in een tekst. Ik ben van mening dat een tekst met gevoel meer zegt, dan een koude, afstandelijke, zakelijke tekst. Dit probeer ik in mijn teksten naar boven te laten komen. Voor veel studenten is het moeilijk om hun gedachten begrijpelijk en gestructureerd op papier te zetten. Na mijn tekstcontrole hebben deze studenten, maar ook bedrijven een goed leesbare tekst.

Misschien tot op de open coffee en kunnen we onder het genot van een kop koffie/thee een babbeltje maken.


Koen Godschalk

Foursites
Didam

 

Foursites is een full service internetbureau uit Didam. Wij zetten onze overdosis creativiteit graag in om jouw website een kwaliteitsimpuls te geven. Van conceptontwikkeling tot livegang; door hechte samenwerking, grondige kennis van de laatste trends én een haviksoog voor de kleinste details gaan wij voor niets minder dan het beste!

Liever een (online) marketingcampagne opstarten? Onze copywriters en online marketeers vertalen jouw wensen naar een effectieve online strategie en zorgen met een combinatie van SEA, SEO, social advertising en marketing automation tools voor een storm aan traffic.

Na onze start eind 2012 zijn we snel gegroeid naar een hecht team van 16 digitale experts. En die groei zetten we graag door! Kopje koffie?


Esther Sanders

Het Nevelnest
Westervoort

 

Ik ben bezig met het opzetten van een spiritueel centrum, Het Nevelnest.
Al staat het project nog in de beginfase, ik heb al een duidelijk beeld van hoe het eruit zal gaan zien. Het Nevelnest zal een plek worden voor workshops en retraites voor spirituele ontwikkeling. Ik heb een passie voor het bieden van ruimte voor beleving van spiritualiteit met de voeten stevig op de grond. Daarbij heb ik een passie voor ritueel en voor de ritmes van de natuur en voor het combineren van die twee. Ik heb een brede achtergrond in spirituele beleving, ontwikkeling en ritueel en ik kan niet wachten tot  Het Nevelnest er is.

Ik ben Esther Sanders, mede-oprichter en -eigenaar van Hartstreling. Door mensen in contact te brengen met hun lichaam, help ik hen om meer innerlijke rust te ervaren. Om meer ontspannen door het leven te gaan, minder geplaagd door vele gedachten, piekers, zorgen en twijfels. Hierdoor ervaren mensen meer levensvreugde, meer vertrouwen en meer overgave aan de dans van het leven. Onder mijn cliënten bevinden zich veel ondernemers, managers en bedrijfseigenaren. Zij voelen zich met name aangetrokken door het even die middag voor zichzelf kunnen nemen, even weg van alle dagelijkse drukte, en dan weer opgeladen verder kunnen, ontspannen als na een mini-vakantie.

Warme groet,

Esther Sanders


Ilona Hesseling

Blits Bewind
Tolkamer

 

Wie ben ik?

Ik ben Ilona Hesseling en ben bewindvoerder beschermingsbewind. Samen met Sjantien Unck heb ik een kantoor onder de naam Blits Bewind.

Als bewindvoerder beschermingsbewind ben ik verantwoordelijk voor het beheren van de financiën van mensen. Mijn cliënten zijn mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking òf mensen met problematische schulden die om, welke reden dan ook, niet in staat zijn om hun financien zelf te regelen. Deze kwetsbare doelgroep verdient het om op een professionele, maar ook persoonlijke manier ondersteund te worden.

Meer informatie vind je op onze website www.blitsbewind.nl, maar ik ga ook graag persoonlijk met je in gesprek. Spreek me gerust aan tijdens de Open Coffee.


Bernita de Roosz

ViaFysio
Zevenaar

Viafysio heeft sinds kort een nieuwe manier van behandelen. Dansante fysiotherapie.

Dansante gaat u leren hoe u uw lichaam in zijn geheel kunt bewegen in plaats alleen een gedeelte hiervan. Door blessures, operaties, ziekte of stress kan het zijn dat u anders bent gaan bewegen. Wilt u vrijer en met meer plezier gaan bewegen met een zacht ondersteunende muziek dan is Dansante fysiotherapie wellicht iets voor u.

Bernita de Roosz is bewegingsagoog en BIG geregistreerd fysiotherapeut met de uitbreiding cursus Dansante fysiotherapie. Haar passie is om kennis over te dragen om zo het persoonlijke behandeldoel van de patiënt samen te bereiken. Plezier in bewegen, persoonlijke aandacht eigen regie over het lichaam vormen belangrijke pijlers tijdens de behandeling.

Bij welke klachten in te zetten

  • Overmatig spierspanning al dan niet stress-gerelateerd
  • Chronische pijn
  • Blessures
  • Rugklachten
  • Valrisico bij ouderen
  • Bekkenklachten
  • MS
  • Parkinson
  • Eetstoornissen

Vergoeding

Dansante fysiotherapie behandelingen worden vergoed door de verzekeraar als algemene fysiotherapie. Belangrijk is om na te kijken hoe u bent verzekerd voor fysiotherapie. Er wordt in de praktijk nauw samengewerkt met andere disciplines zoals; diëtist, psycholoog, huisarts, verloskundige en gynaecoloog.

www.viafysio.nl

 

 

Ook aanwezig bij de Open Coffee

Annette Oudekerke
Amy Hendriksen
Jordy Eikelkamp

Website

Online in een dag
student van de HAN Arnhem
student van de HAN Arnhem
(e-mailadres bij mij bekend)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!