Op deze pagina staan de deelnemers die bij de OC van 19 juni waren. Het zonnetje en de deelnemers vorige maand staan elders

Op deze pagina staan de deelnemers van Open Coffee Zevenaar.  Het zonnetje en de deelnemers van de vorige maand staan elders op deze website. Het is een feit dat er altijd meer mensen aanwezig zijn, dan dat er op de lijst vermeld staan, maar het geeft iig een kleine indicatie

Aanmelden is geen verplichting

Via  de contact pagina kun je je aanmelden. Een korte omschrijving meegeven en/of een link naar jouw website vermelden. Als je een logo wilt mailen met een stukje tekst : Wie ben ik..., dan graag jouw aanmelding via een e-mail en het logo ( JPEG)  als bijlage naar
info(apenstaartje )opencoffeezevenaar.nl  ( wil je, ivm AVG,  in de mail de toestemming geven, om deze gegevens op de website te plaatsen )  De aanmelding zal dan als onderstaande vermeldingen worden verwerkt.

Een heerlijke kop koffie, aangeboden door Hendriks Coffee Zevenaar

Onze sponsor van iets lekkers bij de koffie

Deelnemers

Bedrijf

Korte omschrijving

Esther Janwarin

Sinds 15 maart 2017 organiseer ik de Open Coffee in Zevenaar. Daar waar nodig, vraag ik hulp en ik ben absoluut de sponsors dan ook zeer dankbaar. Onder het kopje sponsors bovenaan deze pagina in de blauwe balk, kun je uitgebreid over hen lezen.

Ik heb een eigen praktijk in Zevenaar, De Helende Roos, waar ik graag mensen help die even niet meer in balans zijn.

Op de pagina sponsors kun je wat uitgebreider lezen wie ik ben en wat ik doe.

logo pelikaan
Martijn van Keulen

Wie is Martijn?
Martijn is de eigenaar van OndernemersCentrum De Pelikaan in Zevenaar. Je kunt hem alles vragen als je een ruimte zoekt als ondernemer. Indien mogelijk, is hij bij iedere Open Coffee aanwezig en kun je hem persoonlijk vragen stellen of samen een rondleiding maken.


Bernhard van Hamburg

(zonnetje van juni)

Wie ben ik?
Ik help MKB en ZP'ers actief en met marketing en sales adviezen hun verkoop activiteiten en zo hun resultaten te verbeteren op korte termijn. Daarnaast maak ik mij hard voor de (Z)ZP'ers als beroepsgroep met hun wensen en belangen in NL en regionaal.

Sterk netwerk
Als ZP De Liemers verbinden en ontwikkelen we - met een aantal netwerkavonden & o.a. workshops per jaar - de waardevolle individuele expertise van elke ZP'er. Ervaren professionals bieden we zo mogelijkheden om zich beter te onderscheiden en voor starters vormen we een geweldige springplank!


Jos Vecht

Wie is Jos?

Van oorsprong ben ik grafisch ontwerper, web en multimedia ontwerper. Van tijdschriften tot en met op maat gemaakte websites. Inmiddels ben ik ook druk in de weer met animatiefilm en videoprojecten voor bedrijven
die bijzondere visuele oplossingen willen.


Marjon Meulenbrugge

Florem et Art
Westervoort

Wie ben ik? Als floral designer maak ik kunstobjecten met natuurlijke materialen waarin je jouw persoonlijkheid terugziet of de eigenheid en passie die je naar je klanten toe wilt uitstralen met je bedrijf. In de hal van de Pelikaan staat het kunstobject symbool voor ondernemerschap.
Rondom afscheid en verlies bied ik met aandacht en compassie mensen troost en begeleiding in het rouw of verliesproces. Dit is mogelijk in een persoonlijk afscheidsbloemstuk, herinnerings-of grafobject met natuurlijke materialen, of door creatieve begeleiding om gevoelens en emoties vorm te geven met materialen die bij je passen


Remco Vonk

 

Re-Fides Coaching & Advies- Remco Vonk
Bewustzijn is het begin van ontwikkeling. Ik ben iemand die graag wil helpen. Helpen je bewustzijn te vergroten. Hiermee bereik jij je doel sneller. Dit kan op verschillende manieren. Persoonlijk werk ik graag met humor en plezier. Luchtig hoor ik cliënten vaak zeggen. Relativeren, ruimte maken voor jezelf en hiermee ook voor mij als coach. Dit zorgt voor nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe talenten. Ik coach in het hier en nu. Wat mij betreft een krachtige manier om gedrag effectief te veranderen naar de door jouw gewenste situatie. Ik heb de overtuiging dat jij verantwoordelijk bent voor jouw ontwikkeling en ga graag met je aan de slag.

 


Marion Miceli

Acupunctuur De Liemers
Westervoort en Giesbeek

 

Wie ben ik?
Mijn naam is Marion Miceli en sinds 2011 heb ik een acupunctuurpraktijk in Westervoort en Giesbeek. Ik behandel volwassenen en kinderen met uiteenlopende klachten. Vorig jaar heb ik een nascholings traject gevolgd, waar het thema " acute en chronische pijn bestrijden"  centraal stond. In enkele minuten is er na het plaatsen van een paar naaldjes al een positief verschil merkbaar, het is bijna niet te geloven. Zoek me tijdens de Open Coffee maar op, als je hier meer over wilt weten.
Tot gauw.

gr Marion


Nadia Lievaart

Wie ben ik?

Ik ben Nadia Lievaart. Ik ben blogcoach en schrijfcoach. Ik help ondernemende vrouwen zichzelf te laten zien, meer zichzelf te zijn en hun verhaal te delen door te bloggen. Mijn focus ligt op het laten zien van jouw authenticiteit. Ik heb gemerkt dat als je schrijft vanuit je hart, je anderen in hun hart raakt. Meer informatie en gratis tips om te schrijven vanuit je hart vind je op mijn site www.schrijvershart.nl

 


Minke Smits

MetMinkeopreis
Didam

 

Mijn naam is Minke en ik heb al heel veel mogen zien van deze mooi wereld. Als klein meisje hielp ik mijn moeder al met het uitzoeken vande volgende zomerbestemming. En als de vakantie eenmaal geboekt was, bladerde ik allerlei magazines en boeken door om alles van de omgeving te weten te komen. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat ik zowel mijn studies als werk richtte op de reisbranche. Sinds 2017 ben ik zelfstandig reisadviseur en aangesloten bij de internationale organisatie Travel Counsellors. Als Travel Counsellor kan ik alle soorten reizen naar alle bestemmingen wereldwijd organiseren. Van een weekendje weg naar Praag, een week naar de Spaanse zon met vrienden, een stedentrip naar Buenos Aires, de huwelijksreis naar romantische Mauritius, een cruise over de Middellandse zee of die wereldreis Down Under waarover zolang gedroomd is; bij mij ben je voor alles aan het juiste adres!

Met vriendelijke groet, MINKE SMITS-STEINTJES TRAVEL COUNSELLOR

 


Caroline Steinvoort

Homeopathie Duiven
Duiven

 

Leuk dat je even stilstaat bij mijn praktijk!

Ik ben Caroline Steinvoort, klassiek homeopaat. Als (kinder) verpleegkundige wilde ik zieken graag ondersteunen op hun weg naar gezondheid. Dat is heel lang gelukt, maar er kwam een moment dat ik niet meer kon werken zoals ik wilde. Namelijk met tijd en aandacht voor de mens tegenover me. En omdat ik zelf intussen met homeopathie in aanraking gekomen was, zag ik dat gezonder worden vaak ook anders kon dan op de reguliere wijze. Toen zat er eigenlijk maar één ding op: zelf homeopaat worden. Wat ik het mooiste vind van mijn vak, is dat met homeopathie niet de ziekte wordt behandeld, maar de zieke: ik kijk naar de hele mens, met zijn klachten. Homeopathie is dus een holistische en individuele behandelwijze, steeds helemaal toegespitst op degene die tegenover mij zit. Ik kies dan ook een homeopathisch middel dat helemaal past bij die ene unieke patiënt. En als iemand zich na dat middel weer veel beter voelt, word ik daar ontzettend blij van!
Spreek me gerust aan als je iets wilt weten, ik vertel er graag over  ;o)


Koen Godschalk

Foursites
Didam

 

Foursites is een full service internetbureau uit Didam. Wij zetten onze overdosis creativiteit graag in om jouw website een kwaliteitsimpuls te geven. Van conceptontwikkeling tot livegang; door hechte samenwerking, grondige kennis van de laatste trends én een haviksoog voor de kleinste details gaan wij voor niets minder dan het beste!

Liever een (online) marketingcampagne opstarten? Onze copywriters en online marketeers vertalen jouw wensen naar een effectieve online strategie en zorgen met een combinatie van SEA, SEO, social advertising en marketing automation tools voor een storm aan traffic.

Na onze start eind 2012 zijn we snel gegroeid naar een hecht team van 16 digitale experts. En die groei zetten we graag door! Kopje koffie?


Cèline Hogenelst

Wie ben ik?

Bij Forum Juridica kunnen we je helpen met het recht van A tot Z.

Daarnaast helpen we je ook graag met maatwerk documenten zoals  overeenkomsten, algemene voorwaarden, verwerkers overeenkomsten en ga zo maar door.


Ilona Hesseling

Blits Bewind
Tolkamer

Wie ben ik?

Ik ben Ilona Hesseling en ben bewindvoerder beschermingsbewind. Samen met Sjantien Unck heb ik een kantoor onder de naam Blits Bewind.

Als bewindvoerder beschermingsbewind ben ik verantwoordelijk voor het beheren van de financiën van mensen. Mijn cliënten zijn mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking òf mensen met problematische schulden die om, welke reden dan ook, niet in staat zijn om hun financien zelf te regelen. Deze kwetsbare doelgroep verdient het om op een professionele, maar ook persoonlijke manier ondersteund te worden.

Meer informatie vind je op onze website www.blitsbewind.nl, maar ik ga ook graag persoonlijk met je in gesprek. Spreek me gerust aan tijdens de Open Coffee.


Karin Kempel

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Kempel. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in diverse administratieve functies in verschillende branches. Deze ervaring zet ik nu in om ondernemers te helpen met financiële en/of secretariële ondersteuning. Op projectbasis of structureel, online of op locatie.

Met coaching praktijk In-Wording is het mijn missie om mensen zonder te graven in het verleden af te helpen van pijnlijke herinneringen en ze tegelijkertijd te leren hoe ze dit in de toekomst kunnen voorkomen. Hierdoor hebben ze letterlijk en figuurlijk minder last van pijn in hun leven.


Walter Verwaal

Fotic
Duiven

Wie ben ik?
De oprichter en fotograaf van Fotic is Walter Verwaal
Na aan de fotovakschool te zijn afgestudeerd als vakfotograaf met studierichting reclamefotografie volgde al snel de oprichting van Fotic. Nu is hij vakfotograaf in hart en nieren, reclamemaker, echtgenoot, hondenliefhebber, coproducent, mensen-mens, gefascineerd door licht en bij uitstek door mensen. Samengevat bestaat het werk uit het maken van reclamefoto’s, portretfoto’s en 360 gradenfoto’s. Heel Nederland is zijn studio afhankelijk van de gewenste foto’s wordt er een binnen- of buitenstudio ingericht voor het maken van reclame- en portretfoto’s. Veel van het fotowerk is gemaakt op locatie en heeft altijd het doel om reclame te zijn voor onze opdrachtgevers en hun klanten.

Uw wensen, het licht, de locatie en de vakkennis van fotografie komen samen in de foto. Hierdoor worden de foto’s reclame voor u, uw organisatie, dienstverlening en producten. Alle mensen en vele producten zijn uniek en dat moet zichtbaar zijn in de foto. Als u bijzonder bent dan moet uw foto dat ook zijn.

De stijl van fotografie is te omschrijven als helder, licht, scherp en ach…… kijkt u vooral zelf even rond in het online portfoli


Petra Steffens
(zonnetje van mei)

Wie ben ik?
Schrijven vond ik al leuk toen ik jong was en op de basisschool vertoefde. In opstellen mijn fantasie gebruiken is iets wat ik graag deed en tegenwoordig nog steeds met plezier doe bij het schrijven van verhalen. Maar verhalen is niet het enige dat ik schrijf. Ik zet me juist graag in voor ondernemersverhalen.

Het is mijn missie om mensen en ondernemers zichtbaar te maken met hun eigen authentieke verhaal. De werkelijkheid is dan mooi genoeg om te verwoorden. Door goed te luisteren en flink nieuwsgierig te zijn help ik hen hun verhaal te vertellen.

Ik praat met mensen en samen ontdekken we waarom ze zijn waar ze nu zijn, doen wat ze nu doen of geworden zijn wat ze nu zijn. Dat is wat mij boeit en vanwaaruit het verhaal of portret ontstaat en met woorden en zinnen vorm krijgt.

Dit breng ik graag in de samenleving. Met enthousiasme en een flinke dosis motivatie zet ik mijn luister- en schrijfvaardigheden ook in bij mijn werkzaamheden als freelance schrijver, redacteur, copywriter en portretschrijfster. Plezier voorop!

Plezier in schrijven breng ik graag ook bij anderen. En dus geef ik sinds 2016 ook workshops in schrijven: In flow schrijven, Bloggen met Plezier of Zo schrijf jij jouw eigen selfie!

In levende lijve ontmoeten vind ik overigens het allerleukst. Zullen we!

 

Ook aanwezig bij de Open Coffee

Edwin den Heijer
Coby de Groot
Lana van Hunen-Demyanova
Jacqueline te Dorsthorst
Kim Lagerweij
Michel Verrast
Yvonne Gerichhausen

Website

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!