Onderstaand de zonnetjes ( ondernemers ) van Open Coffee Zevenaar

Op deze pagina staan de zonnetjes van de maand van de netwerkbijeenkomsten  van Open Coffee Zevenaar. De deelnemers voor de huidige en de vorige Open Coffee Zevenaar vind je op opencoffeezevenaar.nl/deelnemers/

Zonnetje

Bedrijf

Korte omschrijving


Veronica Holtslag
(zonnetje februari)

Wie is Veronica?

Massage, is mijn grote passie. Ik nodig je van harte uit, om elkaar daarin te ontmoeten. Ervaar wat massage voor jou kan doen.

Mijn achtergrond

Ik heb als bloembindster gewerkt en als woonbegeleidster. De sportmassage opleiding was de eerste stap in mijn massageloopbaan.  In 2014 kwam ik in aanraking met holistische massage. De mens als geheel staat centraal. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden! Voor mij kwam hierin alles bij elkaar. 

De tweejarige opleiding bij Positive Touch, heeft me veel persoonlijke verdieping en professionele groei gebracht. Leven vanuit mijn hart. Dat is wat ik de laatste jaren durf te doen. In 2016 heb ik dan ook de grote stap gemaakt. Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn Holistische massage praktijk gestart. Ook werk, met veel plezier, één avond per week ik als ZZP-er in een gezinshuis in Zevenaar.

Ik leer nog dagelijks van de mooie behandelingen. Ook volg ik regelmatig bijscholingen en workshops om mijn kennis en vaardigheden te vergroten. Het is mooi dat er nog zoveel bijzonders op dit gebied te leren is! 

In mijn vrije tijd ben ik veel in mijn tuin en de natuur te vinden. Heerlijk wandelen, mijn hoofd leeg maken en energie opdoen. Verder geniet ik van een goeie detective lezen, een lekker motorritje maken of bij vriendinnen op bezoek gaan.


Chantal Meeusen
(zonnetje november)

De Kleine Meeuw
Pannerden

Wie zijn wij?

Wij zijn Chantal Meeusen & Bas Kleinpenning en wij gaan binnenkort ons gezinshuis openen. Waar wij onze bewoners helpen hun vleugels uit te slaan.
 

Dit is ons gezin, samen gaan wij een woon/leefgemeenschap realiseren van maximaal 8 bewoners met een (licht) verstandelijke beperking, syndroom van down en/of autisme. Op de volgende pagina's stellen we ons nog wat verder voor en kunt u lezen waar De Kleine Meeuw vandaan komt. Ook onze missie en visie leggen we aan u uit. Mocht u verder nog vragen hebben of wilt u in contact komen met ons kunt u ons mailen via dekleinemeeuw@gmail.com of bellen met (+31) 646881699 (Bas) en (+31) 648415964 (Chantal). Ook kunt u de website van Albero Gezinshuizen bezoeken op www.alberogezinshuizen.nl om kennis te maken met de organisatie waar wij mee samenwerken.

 

Open Coffee Zevenaar