Onderstaand de ondernemers die bij Open Coffee in het zonnetje staan / hebben gestaan

Op deze pagina staan de zonnetjes van de maand van de netwerkbijeenkomsten  van Open Coffee Zevenaar. De deelnemers voor de huidige en de vorige Open Coffee Zevenaar vind je op https://www.opencoffeezevenaar.nl/deelnemers/

Zonnetje

Bedrijf

Korte omschrijving


Veronica Holtslag
(zonnetje februari)

Wie is Veronica?

Massage, is mijn grote passie. Ik nodig je van harte uit, om elkaar daarin te ontmoeten. Ervaar wat massage voor jou kan doen.

Mijn achtergrond

Ik heb als bloembindster gewerkt en als woonbegeleidster. De sportmassage opleiding was de eerste stap in mijn massageloopbaan.  In 2014 kwam ik in aanraking met holistische massage. De mens als geheel staat centraal. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden! Voor mij kwam hierin alles bij elkaar. 

De tweejarige opleiding bij Positive Touch, heeft me veel persoonlijke verdieping en professionele groei gebracht. Leven vanuit mijn hart. Dat is wat ik de laatste jaren durf te doen. In 2016 heb ik dan ook de grote stap gemaakt. Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn Holistische massage praktijk gestart. Ook werk, met veel plezier, één avond per week ik als ZZP-er in een gezinshuis in Zevenaar.

Ik leer nog dagelijks van de mooie behandelingen. Ook volg ik regelmatig bijscholingen en workshops om mijn kennis en vaardigheden te vergroten. Het is mooi dat er nog zoveel bijzonders op dit gebied te leren is! 

In mijn vrije tijd ben ik veel in mijn tuin en de natuur te vinden. Heerlijk wandelen, mijn hoofd leeg maken en energie opdoen. Verder geniet ik van een goeie detective lezen, een lekker motorritje maken of bij vriendinnen op bezoek gaan.


Chantal Meeusen
(zonnetje november)

De Kleine Meeuw
Pannerden

Wie zijn wij?

Wij zijn Chantal Meeusen & Bas Kleinpenning en wij gaan binnenkort ons gezinshuis openen. Waar wij onze bewoners helpen hun vleugels uit te slaan.
 

Dit is ons gezin, samen gaan wij een woon/leefgemeenschap realiseren van maximaal 8 bewoners met een (licht) verstandelijke beperking, syndroom van down en/of autisme. Op de volgende pagina’s stellen we ons nog wat verder voor en kunt u lezen waar De Kleine Meeuw vandaan komt. Ook onze missie en visie leggen we aan u uit. Mocht u verder nog vragen hebben of wilt u in contact komen met ons kunt u ons mailen via dekleinemeeuw@gmail.com of bellen met (+31) 646881699 (Bas) en (+31) 648415964 (Chantal). Ook kunt u de website van Albero Gezinshuizen bezoeken op www.alberogezinshuizen.nl om kennis te maken met de organisatie waar wij mee samenwerken.

 

 


Renate Buitenhuis
zonnetje in
oktober

Wie ben ik?

Thee van Toen: catering op locatie.
Ik verzorg uw high tea, lunch of borrel op locatie, vanaf 5 personen. Mijn producten worden vers gemaakt, zoveel mogelijk biologisch, bewust, duurzaam en gezond voor mens en dier. Ik houd rekening met dieetwensen en ontzorg u wat betreft de boodschappen, bediening, afwas, enz.
Kom graag naar uw bedrijf, huis of andere locatie en u bent ook van harte welkom in onze tuin in Elst, bij Park Bredelaar of daar waar we een andere geschikte plek vinden.
Voor gratis en vrijblijvend informatie kunt u me bellen of mailen.
Graag tot ziens!

Warme groet,

Renate Buitenhuis
0611197525
www.theevantoen.nl


Het Span
Marjan Span-Joosten
(was het zonnetje
in september)

Het Span
Zevenaar

Wie ben ik?
verbinden, sparren, inspireren

Vormgever / account manager

Marjan is eigenaar van deze studio. Aanvankelijk een DTP studio, maar al snel uitgegroeid tot een bureau met online en offline specialisten. 

Marjan houdt van veelzijdigheid, staat altijd vooraan om nieuwe apparatuur en programma’s uit te proberen en gaat tot het uiterste om bijzondere, creatieve en vernieuwende ideeën ten uitvoer te brengen. Daarvoor heeft ze een team specialisten om zich heen verzameld dat dit doel voor haar kan verwezenlijken. Marjan verbindt, inspireert en verlegd grenzen. Met passie!

 

 Bernhard van Hamburg

Sterk netwerk

Als ZP De Liemers verbinden en ontwikkelen we – met een aantal netwerkavonden & o.a. workshops per jaar – de waardevolle individuele expertise van elke ZP’er. Ervaren professionals bieden we zo mogelijkheden om zich beter te onderscheiden en voor starters vormen we een geweldige springplank!

Belangenbehartiging

We zijn het regionaal aanspreekpunt voor en namens onze leden, waardoor we een serieuze gespreks- en onderhandelingspartner zijn voor andere partijen, zoals lokale overheden en andere ondernemersverenigingen.

Landelijk worden onze ondernemers belangen verwoord en zo nodig verdedigd door de grootste ZZP vereniging in Nederland (ruim 43.000 leden) Elk lid van ZP De Liemers is automatisch ook lid van ZZP Nederland!

Samen

Gebleken is dat ZP’ers, inhoudelijke vraagstukken graag met elkaar willen delen, maar elkaar moeilijk weten te vinden. Door mee te doen – je te verenigen – vergroot je eenvoudig je netwerk en wordt ‘delen’ vanzelfsprekender. Leden kunnen dat ook via de speciale ZP De Liemers app.

Er is veel aandacht voor onderling samenwerken en het ontwikkelen en versterken van je eigen ondernemers vaardigheden. Investeer in je ondernemerschap, werk samen en leer van elkaar: help anderen verder met jouw kennis en kunde.  Je bouwt zo een nog sterker netwerk op met een hoge onderlinge ‘gun’ factor.

Zichtbaar voor opdrachtgevers

Vaak vinden zelfstandigen het lastig om zichzelf en hun bedrijf goed te profileren. Individuele ZP’ers zijn vaak minder zichtbaar en ook minder goed vindbaar dan collega-MKB ondernemers.

ZP De Liemers gaat het platform vormgeven waar zelfstandig professionals en opdrachtgevers elkaar wél vinden!Servaas Beunk

Wie ben ik?

Met De Nieuwe Grens Trainingen zoek ik grenzen op, bij teams en medezeggenschappers. Zo veel mogelijk gaat ik hierbij met de groepen de uiterwaarden in, voor een #Uiterwaardensessie. https://struingids.nl/uiterwaardensessies/ Zo’n sessie is ook heel goed inzetbaar voor een klein bedrijf of een groep gelijkgestemde ZP-ers, die een dag de tijd willen nemen om met hun toekomst (visie) bezig te zijn. Ook ben ik actief met het organiseren van het 3 Oever Festival.

www.denieuwegrens.nl en www.3oeverfestival.nl

Groet,
Servaas


Petra Steffens
(zonnetje in mei)

Hallo mijn naam is Petra Steffens. Ik ben tekstschrijfster bij Petra tekst&taal, mijn onderneming.

Wat een boel tekst is er tegenwoordig hè. Ongelooflijk!! Het komt je van alle kanten om de oren.

Er is zelfs een heleboel tekst te vinden waarbij  de kans groot is dat de boodschap niet helemaal overkomt zoals het bedoelt is. Niet dat het dan fout is hoor. Dat zou ik nooit beweren. Iedere tekst mag er zijn. Maar als het lastig te lezen is, je ergens in de tekst hapert, het te lang is of te kort dan is er vaak wel iets aan te doen.

Ik houd me iedere dag bezig met tekst, van s’ochtends vroeg tot s ’avonds laat. En ik pleit ervoor om juist de lezer een beetje te helpen in de tekst. Hem of haar te verwennen en te vermaken. Als de lezer plezier heeft is er meer kans dat de boodschap overkomt en zelfs dat die boodschap onthouden wordt. Dat is de wens van iedereen die schrijft – weet ik uit ervaring. Dat de boodschap aankomt en begrepen wordt.

En dus maakte ik daar mijn werk van.  Teksten een oppepper geven. Gewoon omdat spelen met tekst&taal zo leuk is, of in ieder geval vind ik dat.

Ik schrijf teksten in opdracht maar help ook anderen met hun tekst verfijnen, opleuken, inkorten of juist langer maken. Net zo lang totdat het leuk genoeg is om te lezen. Dat doe ik zowel 1-op-1 als in groepen. Wil je hier meer over weten, bel mail of app me en we drinken een keer koffie of thee. ?

www.petrasteffens.nl info@petrasteffens.nl

 


Melanie Hegeman
(zonnetje in april)

www.mells.nu
Zevenaar

Wie ben ik?

Met Mells Kleding & Stijl zet ik mijn creativiteit en kennis in voor jou. Samen kijken we naar wie jij bent en hoe jouw persoonlijkheid het best tot z’n recht komt. Met veel plezier geef ik workshops en trainingen om je in innerlijk en uiterlijk in harmonie en balans te brengen. Als coach wil ik je helpen om (weer) een goed gevoel over jezelf te hebben en positief in het leven te staan. Om letterlijk en figuurlijk lekker in je vel te zitten. Op een positieve en kleurrijke manier help ik richting te geven aan je diepste verlangen en zichtbaar te zijn voor jezelf en voor anderen. Krijg inzicht in hoe jij moeiteloos je talenten inzet, eindelijk de juiste keuzes voor jezelf weet te maken en uitstraalt wie je bent en wat je wilt.

Charlotte van Bentum
(zonnetje in maart)

Lot Lifestyle
Zevenaar

Wie ben ik?

LOT Lifestyle is een adviesbureau voor interieurstyling en verkoopstyling.  Ik geef advies over een kleurtje op de muur tot de inrichting van een compleet (nieuwbouw)huis. Ook als je huis te koop staat of je je huis te koop wilt zetten kan ik adviseren hoe je de potentiële koper het best kan overtuigen dat jouw huis het kopen waard is (bijvoorbeeld door even een check-up te doen voordat de foto’s voor Funda gemaakt worden).

Ook voor de zakelijke markt is LOT Lifestyle in te schakelen. Bijvoorbeeld door dat saaie kantoorpand wat sfeervoller te maken, of beter te laten passen bij de huisstijl van het bedrijf. Het is tenslotte bekend dat een fijne werkplek zorgt voor gemotiveerder personeel en betere bedrijfsresultaten.

Daarnaast verkoopt LOT Lifestyle met heel veel plezier leuke, gekke, eigenzinnige woonaccessoires. Dit doe ik in een unit bij Woondock in Duiven en ook sta ik geregeld op braderieën en ladiesnights.

 

Caroline van den Bogaert
(zonnetje in februari)

www.streeksieraden.nl
en
Senstimentssieraad
Beek
(gem.Montferland)

Wie ben ik?Ik ben helemaal weg van stenen. De kleur, de tekeningen, de vorm; het daagt mij  uit om het mooiste van de steen naar boven halen. Als edelsmid zorg ik ervoor dat de steen in een zilveren of gouden sieraad mooi tot zijn recht komt. Zo komen het edelsmeden en steenbewerking mooi samen.
Eerder werkte ik vooral met stenen die ik in mijn omgeving vind. Maar steeds  vaker komen mensen met een eigen steen naar mij toe. Uitdagend, want niet elke steen kan standaard geslepen worden. Samen zoeken we naar een mooie oplossing en ontstaat er een sieraad met een emotionele waarde. Het geeft mijn werk extra diepgang.
Je kunt een kijkje op mijn websites nemen.  www.streeksieraden.nl en www.sentimentsieraad.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!