Open Coffee Zevenaar is online via Zoom

Op deze pagina staan de deelnemers van de vorige Open Coffee Zevenaar.  Het zonnetje en de deelnemers van deze maand staan elders op deze website.

Aanmelden is voor de online meeting, ivm het organiseren en het ontvangen van een aanmeld-link, verplicht. Via  de contact pagina kun je je aanmelden. Een korte omschrijving meegeven en/of een link naar jouw website vermelden. Als je een logo wilt mailen met een stukje tekst : Wie ben ik..., dan graag jouw aanmelding via een e-mail en het logo ( JPEG)  als bijlage naar info (apenstaartje=@ ) opencoffeezevenaar.nl

( Wil je, ivm AVG,  in de mail de toestemming geven, om deze gegevens op de website te plaatsen )  De aanmelding zal dan als onderstaande info worden verwerkt.

Mede mogelijk gemaakt door Duijts.site

Deelnemers

Bedrijf

Korte omschrijving

Esther Janwarin

( organisatie
en deze keer aan de zijlijn )

Sinds 15 maart 2017 organiseer ik de Open Coffee in Zevenaar. Daar waar nodig, vraag ik hulp en ik ben absoluut de sponsors dan ook zeer dankbaar. Onder het kopje sponsors bovenaan deze pagina in de blauwe balk, kun je uitgebreid over hen lezen.

Ik heb een eigen praktijk in Zevenaar, De Helende Roos, waar ik graag mensen help die even niet meer in balans zijn.

Op de pagina sponsors kun je wat uitgebreider lezen wie ik ben en wat ik doe.

 

Koen Duijts
( organisatie Zoom meeting
én is zonnetje van de maand maart)

Duijts.site
Rheden

Veel ondernemers willen zich vooral graag bezighouden met natuurlijk; ondernemen!

Om dat vandaag de dag goed te doen heb je een ge-oliede IT omgeving nodig - een website, een webshop, administratie, het synchroniseren van apparaten; dat moet gewoon werken!

Door optimaal gebruik te maken van een goede digitalisering heb je een streepje voor. Het kan het sneller, beter en slimmer; dat is onze insteek. Duijts staat voor het ondernemen makkelijker maken door de connectie tussen IT en ondernemer te vormen. Laat je niet langer gek maken door IT - Duijts. staat voor je klaar! Of het nu gaat over het bouwen van websites en webshops, het hosten van Zoom meetings of WordPress expertise, we zijn te vinden op https://duijts.site. We zien uw uitdaging graag te gemoed


Judith Reuling
( Host Zoom meeting )

Judith-yoga-shiatsu
Nieuw Dijk

Wie ben ik?
Beweging brengen en plezier maken, dat is mijn passie. Enthousiasme, humor en rust kenmerken mijn werkwijze. Graag bereik ik mensen en zoek ik de verbinding. Yoga betekent verbinding. Dus met mij werken betekent dat er zeker een moment komt dat we yoga gaan doen. Yoga leert mij te bewegen vanuit de mogelijkheden van het moment. Toewijding en doorzettingsvermogen zijn absoluut nodig om je doelen te bereiken. Graag nodig ik je uit om samen met mij in beweging te zijn. Begin nu.


Martijn van Keulen

OC De Pelikaan
Zevenaar

OndernemersCentrum De Pelikaan sponsor voor de ruimte en de gratis parkeerplaatsen

Bent u op zoek naar een professionele kantoorruimte met veel faciliteiten en diensten? Dan bent u bij ‘’Ondernemers Centrum  De Pelikaan’’ aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor kantoorruimtes vanaf  19 m2.

U vindt Ondernemers Centrum De Pelikaan op het industrieterrein “Zuidspoor’’ aan de Ringbaan Zuid 8 in Zevenaar. Het ondernemers centrum heeft ruime parkeergelegenheid en ligt recht tegenover station Zevenaar. Door de korte huurovereenkomsten en de professionele en zeer laagdrempelige opzet is OC De Pelikaan  zeer geschikt voor (startende) ondernemingen met een beperkte of flexibele ruimtebehoefte.

Op dit moment zijn er ongeveer 20 bedrijven gevestigd in diverse branches. Een mooie club, maar er is nog ruimte voor een paar bedrijven extra.

Indien gewenst, is het mogelijk om te starten met een kortlopend contract.
Interesse? Bel mij gerust even en ik geef u graag een keer een rondleiding.

Groeten Martijn van Keulen
tel.nr. 06-52855968


Jos Vecht

Wie is Jos?

Van oorsprong ben ik grafisch ontwerper, web en multimedia ontwerper. Van tijdschriften tot en met op maat gemaakte websites. Inmiddels ben ik ook druk in de weer met animatiefilm en videoprojecten voor bedrijven die bijzondere visuele oplossingen willen.


Michel Lancee

Wie ben ik?
Ik ben Michel Lancee en met mijn bedrijf Michel Verrast organiseer ik eendaagse en tweedaagse verrassingsreizen in Nederland en België. Kies de thema's die je leuk vindt en Michel Verrast maakt er een of twee dagen vol verrassingen van. Weg van de grote toeristenmassa, op kleinschalige en unieke locaties die je zelf niet zo makkelijk zult vinden. Op pad zonder dat je iets hoeft voor te bereiden, want alles is voor je geregeld en gereserveerd. Ook leuk om cadeau te doen met bijvoorbeeld een verjaardag, pensionering, huwelijk of natuurlijk gewoon zomaar.    https://michelverrast.nl/

Herman Geerts
het e-mailadres :
hermangeerts apenstaartje gmail.com

Astrid Feijen


Marjon Meulenbrugge

Florem et Art 
Westervoort

Wie ben ik? Als floral designer maak ik kunstobjecten met natuurlijke materialen waarin je jouw persoonlijkheid terugziet of de eigenheid en passie die je naar je klanten toe wilt uitstralen met je bedrijf. In de hal van de Pelikaan staat het kunstobject symbool voor ondernemerschap.
Rondom afscheid en verlies bied ik met aandacht en compassie mensen troost en begeleiding in het rouw of verliesproces. Dit is mogelijk in een persoonlijk afscheidsbloemstuk, herinnerings-of grafobject met natuurlijke materialen, of door creatieve begeleiding om gevoelens en emoties vorm te geven met materialen die bij je passen


Nadia Lievaart

Wie ben ik?
Ik ben Nadia Lievaart. Ik coach coaches en therapeuten die voelen dat er méér in ze zit, maar nog niet altijd weten wat en de woorden nog niet kunnen vinden. Ik begeleid ze op hun ontdekkingstocht naar de verborgen schatten die ze in zich hebben. Bij het vinden van hun magie. Zodat ze stoppen met een hobbelpaardje zijn en weer de eenhoorn worden die ze horen te zijn. Zodra ze weten wat het ook alweer is dat hun zo bijzonder maakt, help ik ze om dit ook te gaan laten zien, zodat ze klanten aan gaan trekken waar ze blij van worden.


Geraldine Priester

Wie ben ik?

Mijn naam is Geraldine Priester. Ik help ondernemers hoe je een winstgevend online bedrijf opzet en laat groeien met tijd en geld besparende oplossingen voor non-techies.

Online Marketing made Easy!

Judith Roelofsen

Bedrijf is in de opstart fase
Doetinchem

Wie ben ik?

Mijn naam is Judith Roelofsen en ik wil graag aan de slag als Virtual Assistant. Vanuit huis zorg ik ervoor dat jij als ondernemer jouw tijd kan besteden aan de werkzaamheden die er voor jou toe doen. Jouw core-business.

Waarmee heb jij hulp nodig?

Je kunt mij bereiken op jmroelofsen  apenstaartje hotmail.com


Henk-Jan Panneman

Panneman
Arnhem

Wie ben ik?
Ik ben grafisch ontwerper en ga met opdrachtgevers in gesprek om tot de kern te komen. Want met visueel ontwerp kun je veel kanten uit:

Wil je opvallen, je onderscheiden? WIl je contact maken met je doelgroep? Wil je ingewikkelde informatie inzichtelijk maken? Wil je zichtbare beleving bieden? Je weet nog niet precies wat er nodig is maar je zou weleens met iemand over visuele communicatie willen sparren?

Visuele communicatie biedt een zee aan mogelijkheden en invalshoeken. Als zelfstandige met jarenlang ervaring ben ik van vele markten thuis en kan ik goed improviseren. Maar ik doe niet àlles zelf. Ik werk samen met opdrachtgevers, tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, webbouwers, drukkers en andere specialisten voor een optimaal eindresultaat. Naast het ontwerpen van communicatie-uitingen geef ik creatieve workshops, software-cursussen en in-company trainingen. Wil je hier meer over weten of wil je overleggen wat ik voor jouw bedrijf of organisatie kan doen? Vraag gerust!

(link naar contactpagina:

Ook aanwezig bij de Open Coffee

 

 

 

Website

 

 

 

 

 

Open Coffee Zevenaar