Op deze pagina staan de deelnemers die bij de Open Coffee van 15 oktober aanwezig waren. Het zonnetje en de deelnemers vorige maand staan elders

Op deze pagina staan de deelnemers van Open Coffee Zevenaar.  Het zonnetje en de deelnemers van de vorige maand staan elders op deze website. Het is een feit dat er altijd meer mensen aanwezig zijn, dan dat er op de lijst vermeld staan, maar het geeft iig een kleine indicatie

Aanmelden is geen verplichting

Via  de contact pagina kun je je aanmelden. Een korte omschrijving meegeven en/of een link naar jouw website vermelden. Als je een logo wilt mailen met een stukje tekst : Wie ben ik..., dan graag jouw aanmelding via een e-mail en het logo ( JPEG)  als bijlage naar
info (apenstaartje=@ )opencoffeezevenaar.nl  ( wil je, ivm AVG,  in de mail de toestemming geven, om deze gegevens op de website te plaatsen )  De aanmelding zal dan als onderstaande vermeldingen worden verwerkt.

Een heerlijke kop koffie, aangeboden door Hendriks Coffee Zevenaar

Onze sponsor van iets lekkers bij de koffie

Deelnemers

Bedrijf

Korte omschrijving

Esther Janwarin

Sinds 15 maart 2017 organiseer ik de Open Coffee in Zevenaar. Daar waar nodig, vraag ik hulp en ik ben absoluut de sponsors dan ook zeer dankbaar. Onder het kopje sponsors bovenaan deze pagina in de blauwe balk, kun je uitgebreid over hen lezen.

Ik heb een eigen praktijk in Zevenaar, De Helende Roos, waar ik graag mensen help die even niet meer in balans zijn.

Op de pagina sponsors kun je wat uitgebreider lezen wie ik ben en wat ik doe.

logo pelikaan
Martijn van Keulen

Wie is Martijn?
Martijn is de eigenaar van OndernemersCentrum De Pelikaan in Zevenaar. Je kunt hem alles vragen als je een ruimte zoekt als ondernemer. Indien mogelijk, is hij bij iedere Open Coffee aanwezig en kun je hem persoonlijk vragen stellen of samen een rondleiding maken.


Renate Buitenhuis
(zonnetje in
oktober)

Wie ben ik?

Thee van Toen: catering op locatie.
Ik verzorg uw high tea, lunch of borrel op locatie, vanaf 5 personen. Mijn producten worden vers gemaakt, zoveel mogelijk biologisch, bewust, duurzaam en gezond voor mens en dier. Ik houd rekening met dieetwensen en ontzorg u wat betreft de boodschappen, bediening, afwas, enz.
Kom graag naar uw bedrijf, huis of andere locatie en u bent ook van harte welkom in onze tuin in Elst, bij Park Bredelaar of daar waar we een andere geschikte plek vinden.
Voor gratis en vrijblijvend informatie kunt u me bellen of mailen.
Graag tot ziens!

Warme groet,

Renate Buitenhuis
0611197525
www.theevantoen.nl


Marjan Span-Joosten
(zonnetje in september)

Het Span
Zevenaar

Wie ben ik?

Verbinden, sparren, inspireren

Vormgever / account manager

Marjan is eigenaar van deze studio. Aanvankelijk een DTP studio, maar al snel uitgegroeid tot een bureau met online en offline specialisten. 

Marjan houdt van veelzijdigheid, staat altijd vooraan om nieuwe apparatuur en programma’s uit te proberen en gaat tot het uiterste om bijzondere, creatieve en vernieuwende ideeën ten uitvoer te brengen. Daarvoor heeft ze een team specialisten om zich heen verzameld dat dit doel voor haar kan verwezenlijken. Marjan verbindt, inspireert en verlegd grenzen. Met passie!

 


Jos Vecht

Wie is Jos?

Van oorsprong ben ik grafisch ontwerper, web en multimedia ontwerper. Van tijdschriften tot en met op maat gemaakte websites. Inmiddels ben ik ook druk in de weer met animatiefilm en videoprojecten voor bedrijven
die bijzondere visuele oplossingen willen.


Marjon Meulenbrugge

Florem et Art
Westervoort

Wie ben ik? Als floral designer maak ik kunstobjecten met natuurlijke materialen waarin je jouw persoonlijkheid terugziet of de eigenheid en passie die je naar je klanten toe wilt uitstralen met je bedrijf. In de hal van de Pelikaan staat het kunstobject symbool voor ondernemerschap.
Rondom afscheid en verlies bied ik met aandacht en compassie mensen troost en begeleiding in het rouw of verliesproces. Dit is mogelijk in een persoonlijk afscheidsbloemstuk, herinnerings-of grafobject met natuurlijke materialen, of door creatieve begeleiding om gevoelens en emoties vorm te geven met materialen die bij je passen


Remco Vonk

 

Re-Fides Coaching & Advies- Remco Vonk
Bewustzijn is het begin van ontwikkeling. Ik ben iemand die graag wil helpen. Helpen je bewustzijn te vergroten. Hiermee bereik jij je doel sneller. Dit kan op verschillende manieren. Persoonlijk werk ik graag met humor en plezier. Luchtig hoor ik cliënten vaak zeggen. Relativeren, ruimte maken voor jezelf en hiermee ook voor mij als coach. Dit zorgt voor nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe talenten. Ik coach in het hier en nu. Wat mij betreft een krachtige manier om gedrag effectief te veranderen naar de door jouw gewenste situatie. Ik heb de overtuiging dat jij verantwoordelijk bent voor jouw ontwikkeling en ga graag met je aan de slag.

 


Marion Miceli
(was afwezig)

Acupunctuur De Liemers
Westervoort en Giesbeek

 

Wie ben ik?
Mijn naam is Marion Miceli en sinds 2011 heb ik een acupunctuurpraktijk in Westervoort en Giesbeek. Ik behandel volwassenen en kinderen met uiteenlopende klachten. Vorig jaar heb ik een nascholings traject gevolgd, waar het thema " acute en chronische pijn bestrijden"  centraal stond. In enkele minuten is er na het plaatsen van een paar naaldjes al een positief verschil merkbaar, het is bijna niet te geloven. Zoek me tijdens de Open Coffee maar op, als je hier meer over wilt weten.
Tot gauw.

gr Marion


Nadia Lievaart

Wie ben ik?

Ik ben Nadia Lievaart. Ik ben blogcoach en schrijfcoach. Ik help ondernemende vrouwen zichzelf te laten zien, meer zichzelf te zijn en hun verhaal te delen door te bloggen. Mijn focus ligt op het laten zien van jouw authenticiteit. Ik heb gemerkt dat als je schrijft vanuit je hart, je anderen in hun hart raakt. Meer informatie en gratis tips om te schrijven vanuit je hart vind je op mijn site www.schrijvershart.nl

 


Caroline Steinvoort
(september verhinderd)

Homeopathie Duiven
Duiven

 

Leuk dat je even stilstaat bij mijn praktijk!

Ik ben Caroline Steinvoort, klassiek homeopaat. Als (kinder) verpleegkundige wilde ik zieken graag ondersteunen op hun weg naar gezondheid. Dat is heel lang gelukt, maar er kwam een moment dat ik niet meer kon werken zoals ik wilde. Namelijk met tijd en aandacht voor de mens tegenover me. En omdat ik zelf intussen met homeopathie in aanraking gekomen was, zag ik dat gezonder worden vaak ook anders kon dan op de reguliere wijze. Toen zat er eigenlijk maar één ding op: zelf homeopaat worden. Wat ik het mooiste vind van mijn vak, is dat met homeopathie niet de ziekte wordt behandeld, maar de zieke: ik kijk naar de hele mens, met zijn klachten. Homeopathie is dus een holistische en individuele behandelwijze, steeds helemaal toegespitst op degene die tegenover mij zit. Ik kies dan ook een homeopathisch middel dat helemaal past bij die ene unieke patiënt. En als iemand zich na dat middel weer veel beter voelt, word ik daar ontzettend blij van!
Spreek me gerust aan als je iets wilt weten, ik vertel er graag over  ;o)


Karin Kempel

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Kempel. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in diverse administratieve functies in verschillende branches. Deze ervaring zet ik nu in om ondernemers te helpen met financiële en/of secretariële ondersteuning. Op projectbasis of structureel, online of op locatie.

Met mijn praktijk Leeg je rugzak help ik je met het weghalen van alle opgeslagen emoties uit je rugzak. Op een snelle en effectieve manier zonder hele verhalen te vertellen. Als ervaringsdeskundige weet ik waar je doorheen gaat. En wat een verschil een opruiming kan maken in je  leven. Maak van slechte herinneringen slechts herinneringen. Ervaar zelf welke effecten dit heeft. Ik leer jou gelijk de manier om jezelf in de toekomst te helpen als er iets is waar je boos of verdrietig over bent.


Walter Verwaal

Fotic
Duiven

Wie ben ik?
De oprichter en fotograaf van Fotic is Walter Verwaal
Na aan de fotovakschool te zijn afgestudeerd als vakfotograaf met studierichting reclamefotografie volgde al snel de oprichting van Fotic. Nu is hij vakfotograaf in hart en nieren, reclamemaker, echtgenoot, hondenliefhebber, coproducent, mensen-mens, gefascineerd door licht en bij uitstek door mensen. Samengevat bestaat het werk uit het maken van reclamefoto’s, portretfoto’s en 360 gradenfoto’s. Heel Nederland is zijn studio afhankelijk van de gewenste foto’s wordt er een binnen- of buitenstudio ingericht voor het maken van reclame- en portretfoto’s. Veel van het fotowerk is gemaakt op locatie en heeft altijd het doel om reclame te zijn voor onze opdrachtgevers en hun klanten.

Uw wensen, het licht, de locatie en de vakkennis van fotografie komen samen in de foto. Hierdoor worden de foto’s reclame voor u, uw organisatie, dienstverlening en producten. Alle mensen en vele producten zijn uniek en dat moet zichtbaar zijn in de foto. Als u bijzonder bent dan moet uw foto dat ook zijn.

De stijl van fotografie is te omschrijven als helder, licht, scherp en ach…… kijkt u vooral zelf even rond in het online portfoli  https://www.walterverwaal.nl/


Edwin den Heijer

Wie ben ik?

Puur&krachtig is partner bij bewustwording.
Dit doen wij door middel van coaching, counseling, opleiding en workshops.

puur&krachtig; 'een vrij en energiek leven voor mens en organisatie'

 

Ook aanwezig bij de Open Coffee

Kim Lagerweij
Michel Lancee
Jande Deugd
Marjan Span
Edwin den Heijer
Floor Perquin

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!