Op deze pagina staan de deelnemers die in maart voornemens waren naar Open Coffee te komen

Op deze pagina staan de deelnemers van Open Coffee Zevenaar.  Het zonnetje en de deelnemers van de vorige maand staan elders op deze website. Het is een feit dat er altijd meer mensen aanwezig zijn, dan dat er op de lijst vermeld staan, maar het geeft iig een kleine indicatie

Aanmelden is geen verplichting

Via  de contact pagina kun je je aanmelden. Een korte omschrijving meegeven en/of een link naar jouw website vermelden. Als je een logo wilt mailen met een stukje tekst : Wie ben ik..., dan graag jouw aanmelding via een e-mail en het logo ( JPEG)  als bijlage naar
info (apenstaartje=@ )opencoffeezevenaar.nl  ( wil je, ivm AVG,  in de mail de toestemming geven, om deze gegevens op de website te plaatsen )  De aanmelding zal dan als onderstaande vermeldingen worden verwerkt.

Deelnemers

Bedrijf

Korte omschrijving

Esther Janwarin

Sinds 15 maart 2017 organiseer ik de Open Coffee in Zevenaar. Daar waar nodig, vraag ik hulp en ik ben absoluut de sponsors dan ook zeer dankbaar. Onder het kopje sponsors bovenaan deze pagina in de blauwe balk, kun je uitgebreid over hen lezen.

Ik heb een eigen praktijk in Zevenaar, De Helende Roos, waar ik graag mensen help die even niet meer in balans zijn.

Op de pagina sponsors kun je wat uitgebreider lezen wie ik ben en wat ik doe.

logo pelikaan
Martijn van Keulen

Wie is Martijn?

Martijn is de eigenaar van OndernemersCentrum De Pelikaan in Zevenaar. Je kunt hem alles vragen als je een ruimte zoekt als ondernemer. Indien mogelijk, is hij bij iedere Open Coffee aanwezig en kun je hem persoonlijk vragen stellen of samen een rondleiding maken.


Daniëlle Bekker
(zonnetje van maart)

&Daan
Zevenaar

Wie ben ik?

Ik ben Danielle Bekker, klant- en merkstrateeg. Het gezicht achter &DAAN. Ik help zakelijke dienstverleners bij het vinden binden en behouden van hun klanten op een manier die past bij hun merk en organisatie.

Moeiteloos nieuwe klanten aantrekken? Dat willen we toch allemaal? Dat zij naar jóu komen. Doorverwezen door oud-klanten. Of enthousiast geraakt door de boodschap die jij verspreidt.
En daarna die klanten zó goed helpen dat ze jouw grootste fan worden. Dat ze langer bij jou blijven én op elk vervolgaanbod van jou ingaan. Dat ze al hun relaties over jou vertellen en hen naar jou doorverwijzen. En dus zo jouw beste marketingkanaal worden.

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Maar dat is exact waar ik je bij kan helpen. Ik geloof niet in keiharde sales. In verkopen vanuit je eigen belang. Waar ik wel in geloof is verbinding. De verbinding tussen jouw organisatie & jouw klanten. Zodat zij zich op hun plek voelen bij jou. En jouw processen, diensten en marketing naadloos aansluiten op hun (onbewuste) behoefte. Weet je dit feilloos door te voeren in jouw organisatie? Dan word ook jij een ware klantmagneet.

In mijn traject gaan we samen aan de slag om het nóg beter te gaan doen voor jouw klanten. In mijn trainingen en (online) KlantenLab leer ik jou hoe jij zelf moeiteloos klanten gaat vinden, binden en behouden.


Veronica Holtslag
(zonnetje van februari)

Wie is Veronica?

Massage, is mijn grote passie. Ik nodig je van harte uit, om elkaar daarin te ontmoeten. Ervaar wat massage voor jou kan doen.

Mijn achtergrond

Ik heb als bloembindster gewerkt en als woonbegeleidster. De sportmassage opleiding was de eerste stap in mijn massageloopbaan.  In 2014 kwam ik in aanraking met holistische massage. De mens als geheel staat centraal. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden! Voor mij kwam hierin alles bij elkaar. 

De tweejarige opleiding bij Positive Touch, heeft me veel persoonlijke verdieping en professionele groei gebracht. Leven vanuit mijn hart. Dat is wat ik de laatste jaren durf te doen. In 2016 heb ik dan ook de grote stap gemaakt. Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn Holistische massage praktijk gestart. Ook werk, met veel plezier, één avond per week ik als ZZP-er in een gezinshuis in Zevenaar.

Ik leer nog dagelijks van de mooie behandelingen. Ook volg ik regelmatig bijscholingen en workshops om mijn kennis en vaardigheden te vergroten. Het is mooi dat er nog zoveel bijzonders op dit gebied te leren is! 

In mijn vrije tijd ben ik veel in mijn tuin en de natuur te vinden. Heerlijk wandelen, mijn hoofd leeg maken en energie opdoen. Verder geniet ik van een goeie detective lezen, een lekker motorritje maken of bij vriendinnen op bezoek gaan.


Jos Vecht

Wie is Jos?

Van oorsprong ben ik grafisch ontwerper, web en multimedia ontwerper. Van tijdschriften tot en met op maat gemaakte websites. Inmiddels ben ik ook druk in de weer met animatiefilm en videoprojecten voor bedrijven
die bijzondere visuele oplossingen willen.


Marjon Meulenbrugge

Florem et Art
Westervoort

Wie ben ik? Als floral designer maak ik kunstobjecten met natuurlijke materialen waarin je jouw persoonlijkheid terugziet of de eigenheid en passie die je naar je klanten toe wilt uitstralen met je bedrijf. In de hal van de Pelikaan staat het kunstobject symbool voor ondernemerschap.
Rondom afscheid en verlies bied ik met aandacht en compassie mensen troost en begeleiding in het rouw of verliesproces. Dit is mogelijk in een persoonlijk afscheidsbloemstuk, herinnerings-of grafobject met natuurlijke materialen, of door creatieve begeleiding om gevoelens en emoties vorm te geven met materialen die bij je passen


Remco Vonk

 

Re-Fides Coaching & Advies- Remco Vonk
Bewustzijn is het begin van ontwikkeling. Ik ben iemand die graag wil helpen. Helpen je bewustzijn te vergroten. Hiermee bereik jij je doel sneller. Dit kan op verschillende manieren. Persoonlijk werk ik graag met humor en plezier. Luchtig hoor ik cliënten vaak zeggen. Relativeren, ruimte maken voor jezelf en hiermee ook voor mij als coach. Dit zorgt voor nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe talenten. Ik coach in het hier en nu. Wat mij betreft een krachtige manier om gedrag effectief te veranderen naar de door jouw gewenste situatie. Ik heb de overtuiging dat jij verantwoordelijk bent voor jouw ontwikkeling en ga graag met je aan de slag.


Nadia Lievaart

 

Wie ben ik?
Ik ben Nadia Lievaart. Ik ben schrijfcoach en ik help onderneemsters die grote dromen hebben, maar zichzelf nog te klein houden, van onzichtbaar naar zichtbaar, zodat zij hun ideale klant gaan aantrekken vanuit hun unieke, authentieke kracht. Ik help ze van hun ideale klant tot en met hun blog en website om klanten aan te trekken met wie ze echt zijn. Want ik geloof er heilig in dat je juist door jezelf te zijn klanten aantrekt die echt bij je passen en waar je blij van wordt. Meer informatie en gratis tips om te schrijven vanuit je hart vind je op www.schrijvershart.nl


Minke Smits

Wie ben ik?

Mijn naam is Minke en ik heb al heel veel mogen zien van deze mooi wereld. Als klein meisje hielp ik mijn moeder al met het uitzoeken van de volgende zomerbestemming. En als de vakantie eenmaal geboekt was, bladerde ik allerlei magazines en boeken door om alles van de omgeving te weten te komen. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat ik zowel mijn studies als werk richtte op de reisbranche. Sinds 2017 ben ik zelfstandig reisadviseur en aangesloten bij de internationale organisatie Travel Counsellors. Als Travel Counsellor kan ik alle soorten reizen naar alle bestemmingen wereldwijd organiseren. Van een weekendje weg naar Praag, een week naar de Spaanse zon met vrienden, een stedentrip naar Buenos Aires, de huwelijksreis naar romantische Mauritius, een cruise over de Middellandse zee of die wereldreis Down Under waarover zolang gedroomd is; bij mij ben je voor alles aan het juiste adres!

Met vriendelijke groet, MINKE SMITS-STEINTJES TRAVEL COUNSELLOR


Marijke Olie-Teunissen

De Kern
Zevenaar

Wie ben ik?

Mijn naam is Marijke Olie-Teunissen. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen, meer energie te geven en een goede balans tussen lichaam en geest te geven. En het mooie hiervan is dat ik er zelf ook meer energie van krijg.


Karin Kempel

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Kempel. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in diverse administratieve functies in verschillende branches. Deze ervaring zet ik nu in om ondernemers te helpen met financiële en/of secretariële ondersteuning. Op projectbasis of structureel, online of op locatie.

Met mijn praktijk Leeg je rugzak help ik je met het weghalen van alle opgeslagen emoties uit je rugzak. Op een snelle en effectieve manier zonder hele verhalen te vertellen. Als ervaringsdeskundige weet ik waar je doorheen gaat. En wat een verschil een opruiming kan maken in je  leven. Maak van slechte herinneringen slechts herinneringen. Ervaar zelf welke effecten dit heeft. Ik leer jou gelijk de manier om jezelf in de toekomst te helpen als er iets is waar je boos of verdrietig over bent


Mariëlle Rademaker

Wie ben ik?

Hallo ik ben Mariëlle Rademaker en ik geef sinds 2011 ayurvedische massages daarnaast verkoop ik etherische olie en aanverwante artikelen. Tijdens mijn massage opleiding ben ik in contact gekomen met etherische oliën en sindsdien liet het mij niet meer los. Ik maak zelf allerlei composities , aurasprays, roomsprays, chakra oliën die voor vele toepassingen inzetbaar  zijn, daarnaast geef ik workshops aromatherapie en natuurlijke cosmetica waarbij de etherische olie en natuurlijke producten centraal staan. Leuk jullie te ontmoeten
Groetjes Mariellle

Helma Eijkelkamp

Zevenaar

Wie ben ik?

Ik heb een opleiding tot voedingsdeskundige gewichtsconsulent gedaan en wil mij graag oriënteren hoe ik het best kan starten als
ondernemer. Waar moet ik op letten, wat moet je doen, of juist niet ....


Sigrid Bakker

Yoga Verlicht
Zevenaar

Wie ben ik?

Via yoga en meditatie word je bewuster van je lichaam en geest/ body & mind waardoor je voor jou betere keuzes maakt. Door de lichaamshoudingen, ademoefeningen en concentratie komt er meer rust en overzicht en ben je beter in contact met jezelf en daardoor ook beter met je omgeving. Heb je hier behoefte aan of weet je iemand die hier behoefte aan heeft, of wil je meer weten, spreek me even aan op komende open coffee.

Tot ziens, Sigrid Bakker


Bernhard van Hamburg

Wie ben ik?

Als ZP vereniging verbinden en ontwikkelen we - met een aantal netwerkavonden & o.a. workshops en kennissessies per jaar - de waardevolle individuele expertise van de Zp'ers in onze regio.

We zoeken actief de samenwerking onderling en met andere collega netwerken en versterken elkaar lokaal op die manier.
Landelijk zijn we als leden onderdeel van de grootste belangenbehartiger voor de zelfstandigen: ZZP Nederland.


Michel Lancee

Wie ben ik?

Ik ga graag een dagje weg, een weekend lekker er tussenuit of heerlijk een aantal weken op vakantie. Genieten van het leven, nieuwe dingen ontdekken en dat het liefst op de wat minder bekende plaatsen op deze aardbol. Dat doe ik dan met mijn vrouw, met vrienden of met familie, wie maar mee wilt. Het organiseren van dit alles komt vaak op mij neer, en dat vind ik helemaal niet erg…..

En na 17 jaar in de logistieke dienstverlening werkzaam te zijn geweest dacht ik bij mezelf: ik wil jou ook verrassen! Met veel plezier wil ik je laten genieten van de minder bekende plaatsen, activiteiten en bezienswaardigheden. Er is naast het overbekende toeristische aanbod nog zoveel verrassends te zien en beleven. Dat zet ik nu graag ook eens in de schijnwerpers.


Thijs Wegkamp

Thijs Wegkamp
Arnhem

Wie ben ik?

Per februari dit jaar ben ik officieel gestart als Trainingsacteur.

Bij Defensie help ik om tijdens communicatietrainingen borging te
geven aan de theorie. Dit door deze in de praktijk te brengen en
levend te maken.
Mijn site is nog niet geheel af, maar deel ik wel graag:
www.thijswegkamp.nl

Hartelijke groet,

Thijs Wegkamp


Ellen Ververgaert

Eldecoflowers
Westervoort

Wie ben ik?

Ik Ellen Ververgaert, ben de trotse eigenaar van Eldeco flowers. Een onderneming die is voortgekomen uit mijn grootste passie: de bloemsierkunst. Bloemen vertellen een verhaal, ze maken je blij en geven energie en kleur aan het leven. Gepassioneerd en vol liefde voor het vak maak ik al uw bloemstukken en decoraties op maat. Zowel voor particulier als zakelijk. Persoonlijke aandacht, advies op maat en goed overleg vind ik belangrijk.

Zijde bloemen spelen bij Eldeco flowers een belangrijke rol – zijde bloemen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. In de huiskamer, gang of hal, maar ook binnen uw bedrijf op de receptiebalie of de vergadertafels: Zijde bloemen zijn helemaal van nu, enorm duurzaam en de mogelijkheden zijn eindeloos. Behalve met zijde bloemen werk ik ook, op aanvraag, met echte bloemen, en geef hiermee ook workshops. In de workshops staan gezelligheid, persoonlijke aandacht, individuele vrijheid en een ruime keuze aan materialen centraal.
Bent u geïnteresseerd? Ik bespreek graag de mogelijkheden met u of kom voor een vrijblijvend gesprek bij u langs.

Ellen Ververgaert -
Eldecoflowers

Crista Hoeksema

Crista Hoeksema
Zevenaar

Wie ben ik?

Sinds kort woon ik in Zevenaar. Graag ga ik aan het werk als mindfulness- en compassietrainer hier in de regio. Ik geef trainingen en workshop aan iedereen die behoefte heeft om af en toe even stil te staan en naar binnen te kijken.... en aandacht en zorg te geven aan de mens die je bent.

Mijn website is nog niet klaar, maar voor meer informatie over mij:
https://www.linkedin.com/in/cristahoeksema/


Cindy den Heijer van der Wolf

Wie ben ik?

puur&krachtig is je partner bij bewustwording op emotioneel,  mentaal, fysiek en spiritueel (natuurwetten) niveau.

Wij verzorgen coaching, counseling, lichaamsgerichte workshops en trainingen en diverse behandelingen (o.a. Cranio Sacraal, klankschalen, quantum coaching).

Voor meer informatie kijk op www.puurenkrachtig.nu of bel met Cindy 0648344962

 


Edwin den Heijer

Wie ben ik?

puur&krachtig is je partner bij bewustwording op emotioneel,  mentaal, fysiek en spiritueel (natuurwetten) niveau.

Wij verzorgen coaching, counseling, lichaamsgerichte workshops en trainingen en diverse behandelingen (o.a. Cranio Sacraal, klankschalen, quantum coaching).

Voor meer informatie kijk op www.puurenkrachtig.nu of bel met Edwin 06-36221996

 


Ilona Hesseling

Blits Bewind
Tolkamer

Wie ben ik?


Zwannie Jager

Mio Advies

Wie ben ik?

MIO BETEKENT “MENS IN ONTWIKKELING”
“De mens is oneindig in zijn mogelijkheden en is altijd in ontwikkeling”

Iets over mij

Ik ben Zwannie Jager, de drijvende kracht achter MIO Advies. Ruim 25 jaar ben ik werkzaam als integratieve coach en heb veel ervaring opgedaan in diverse organisaties en bedrijfsculturen. Naast begeleiding vanuit de positieve psychologie, waarbij ik met jou op zoek ga naar een oplossing die bij je past bestaat een belangrijk deel van mijn werkzaamheden uit Loopbaancoaching en Stress & Burn-out begeleiding.
Verzuim wordt voor een groot deel door problemen – op het werk of thuis – veroorzaakt. Dan is het goed om niet direct de bedrijfsarts te laten medicaliseren maar eerst te kijken naar kansen en mogelijkheden. In toenemende mate raak ik ervan overtuigd dat naast de reguliere gezondheidszorg en traditionele psychologie andere disciplines zoals complementaire zorg, hun toegevoegde waarde hebben bewezen als het gaat om gezondheid en welzijn van mensen. In deze visie worden lichamelijke en psychische ziekten en gezondheid, sociale problemen en hun determinanten gezien als nauw met elkaar verweven.

 

Ook aanwezig bij de Open Coffee

 

 

 

Website

 

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!