Op deze pagina staan de deelnemers die bij de Open Coffee van 19 februari aanwezig zijn geweest. Het zonnetje en de deelnemers vorige maand staan elders

Op deze pagina staan de deelnemers van Open Coffee Zevenaar.  Het zonnetje en de deelnemers van de vorige maand staan elders op deze website. Het is een feit dat er altijd meer mensen aanwezig zijn, dan dat er op de lijst vermeld staan, maar het geeft iig een kleine indicatie

Aanmelden is geen verplichting

Via  de contact pagina kun je je aanmelden. Een korte omschrijving meegeven en/of een link naar jouw website vermelden. Als je een logo wilt mailen met een stukje tekst : Wie ben ik..., dan graag jouw aanmelding via een e-mail en het logo ( JPEG)  als bijlage naar
info (apenstaartje=@ )opencoffeezevenaar.nl  ( wil je, ivm AVG,  in de mail de toestemming geven, om deze gegevens op de website te plaatsen )  De aanmelding zal dan als onderstaande vermeldingen worden verwerkt.

Deelnemers

Bedrijf

Korte omschrijving

Esther Janwarin

Sinds 15 maart 2017 organiseer ik de Open Coffee in Zevenaar. Daar waar nodig, vraag ik hulp en ik ben absoluut de sponsors dan ook zeer dankbaar. Onder het kopje sponsors bovenaan deze pagina in de blauwe balk, kun je uitgebreid over hen lezen.

Ik heb een eigen praktijk in Zevenaar, De Helende Roos, waar ik graag mensen help die even niet meer in balans zijn.

Op de pagina sponsors kun je wat uitgebreider lezen wie ik ben en wat ik doe.

logo pelikaan
Martijn van Keulen

Wie is Martijn?

Martijn is de eigenaar van OndernemersCentrum De Pelikaan in Zevenaar. Je kunt hem alles vragen als je een ruimte zoekt als ondernemer. Indien mogelijk, is hij bij iedere Open Coffee aanwezig en kun je hem persoonlijk vragen stellen of samen een rondleiding maken.


Veronica Holtslag
(zonnetje van februari)

Wie is Veronica?

Massage, is mijn grote passie. Ik nodig je van harte uit, om elkaar daarin te ontmoeten. Ervaar wat massage voor jou kan doen.

Mijn achtergrond

Ik heb als bloembindster gewerkt en als woonbegeleidster. De sportmassage opleiding was de eerste stap in mijn massageloopbaan.  In 2014 kwam ik in aanraking met holistische massage. De mens als geheel staat centraal. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden! Voor mij kwam hierin alles bij elkaar. 

De tweejarige opleiding bij Positive Touch, heeft me veel persoonlijke verdieping en professionele groei gebracht. Leven vanuit mijn hart. Dat is wat ik de laatste jaren durf te doen. In 2016 heb ik dan ook de grote stap gemaakt. Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn Holistische massage praktijk gestart. Ook werk, met veel plezier, één avond per week ik als ZZP-er in een gezinshuis in Zevenaar.

Ik leer nog dagelijks van de mooie behandelingen. Ook volg ik regelmatig bijscholingen en workshops om mijn kennis en vaardigheden te vergroten. Het is mooi dat er nog zoveel bijzonders op dit gebied te leren is! 

In mijn vrije tijd ben ik veel in mijn tuin en de natuur te vinden. Heerlijk wandelen, mijn hoofd leeg maken en energie opdoen. Verder geniet ik van een goeie detective lezen, een lekker motorritje maken of bij vriendinnen op bezoek gaan.


Jos Vecht

Wie is Jos?

Van oorsprong ben ik grafisch ontwerper, web en multimedia ontwerper. Van tijdschriften tot en met op maat gemaakte websites. Inmiddels ben ik ook druk in de weer met animatiefilm en videoprojecten voor bedrijven
die bijzondere visuele oplossingen willen.


Marjon Meulenbrugge

Florem et Art
Westervoort

Wie ben ik? Als floral designer maak ik kunstobjecten met natuurlijke materialen waarin je jouw persoonlijkheid terugziet of de eigenheid en passie die je naar je klanten toe wilt uitstralen met je bedrijf. In de hal van de Pelikaan staat het kunstobject symbool voor ondernemerschap.
Rondom afscheid en verlies bied ik met aandacht en compassie mensen troost en begeleiding in het rouw of verliesproces. Dit is mogelijk in een persoonlijk afscheidsbloemstuk, herinnerings-of grafobject met natuurlijke materialen, of door creatieve begeleiding om gevoelens en emoties vorm te geven met materialen die bij je passen


Remco Vonk
(19-2- afwezig)

 

Re-Fides Coaching & Advies- Remco Vonk
Bewustzijn is het begin van ontwikkeling. Ik ben iemand die graag wil helpen. Helpen je bewustzijn te vergroten. Hiermee bereik jij je doel sneller. Dit kan op verschillende manieren. Persoonlijk werk ik graag met humor en plezier. Luchtig hoor ik cliënten vaak zeggen. Relativeren, ruimte maken voor jezelf en hiermee ook voor mij als coach. Dit zorgt voor nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe talenten. Ik coach in het hier en nu. Wat mij betreft een krachtige manier om gedrag effectief te veranderen naar de door jouw gewenste situatie. Ik heb de overtuiging dat jij verantwoordelijk bent voor jouw ontwikkeling en ga graag met je aan de slag.

 


Nadia Lievaart

Wie ben ik?
Ik ben Nadia Lievaart. Ik ben blogcoach en help vrouwelijke ondernemers hun angsten om zichzelf te laten zien te overwinnen. Mijn focus ligt op het laten zien van jouw authenticiteit. Meer informatie en gratis tips om te schrijven vanuit je hart vind je op mijn site.


Minke Smits
(was afwezig)

Wie ben ik?

Mijn naam is Minke en ik heb al heel veel mogen zien van deze mooi wereld. Als klein meisje hielp ik mijn moeder al met het uitzoeken van de volgende zomerbestemming. En als de vakantie eenmaal geboekt was, bladerde ik allerlei magazines en boeken door om alles van de omgeving te weten te komen. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat ik zowel mijn studies als werk richtte op de reisbranche. Sinds 2017 ben ik zelfstandig reisadviseur en aangesloten bij de internationale organisatie Travel Counsellors. Als Travel Counsellor kan ik alle soorten reizen naar alle bestemmingen wereldwijd organiseren. Van een weekendje weg naar Praag, een week naar de Spaanse zon met vrienden, een stedentrip naar Buenos Aires, de huwelijksreis naar romantische Mauritius, een cruise over de Middellandse zee of die wereldreis Down Under waarover zolang gedroomd is; bij mij ben je voor alles aan het juiste adres!

Met vriendelijke groet, MINKE SMITS-STEINTJES TRAVEL COUNSELLOR


Marijke Olie-Teunissen

De Kern
Zevenaar

Wie ben ik?

Mijn naam is Marijke Olie-Teunissen. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen, meer energie te geven en een goede balans tussen lichaam en geest te geven. En het mooie hiervan is dat ik er zelf ook meer energie van krijg.


Karin Kempel

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Kempel. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in diverse administratieve functies in verschillende branches. Deze ervaring zet ik nu in om ondernemers te helpen met financiële en/of secretariële ondersteuning. Op projectbasis of structureel, online of op locatie.

Met mijn praktijk Leeg je rugzak help ik je met het weghalen van alle opgeslagen emoties uit je rugzak. Op een snelle en effectieve manier zonder hele verhalen te vertellen. Als ervaringsdeskundige weet ik waar je doorheen gaat. En wat een verschil een opruiming kan maken in je  leven. Maak van slechte herinneringen slechts herinneringen. Ervaar zelf welke effecten dit heeft. Ik leer jou gelijk de manier om jezelf in de toekomst te helpen als er iets is waar je boos of verdrietig over bent


Esther Weijs

Fit via Food
Zevenaar

Wie ben ik?

Mijn naam is Esther Weijs en ben voedingscoach. In mijn praktijk help ik veelal vrouwen die door de drukte van het dagelijkse leven en door gebrek aan kennis over voeding energieproblemen ervaren. Gezond eten, goed voor jezelf zorgen is de basis voor een goede gezondheid EN voor een energiek lijf! Ik heb een programma ontwikkeld waarin ik mijn kennis deel en de veranderingen in kleine stapjes aanbied. Mijn achtergrond in de gezondheidszorg (ik werk hiernaast als apothekersassistente), kan ik heel mooi combineren met mijn liefde voor voeding. Voeding als basis voor een gezond lijf, gewoon gezond te blijven en hierin mensen mogen helpen en begeleiden is het mooiste van de 2 werelden!
Wil je meer over me weten, kijk op:
www.fitviafood.nl of www.facebook.com/fitviafood


Mariëlle Rademaker

Wie ben ik?

Hallo ik ben Mariëlle Rademaker en ik geef sinds 2011 ayurvedische massages daarnaast verkoop ik etherische olie en aanverwante artikelen. Tijdens mijn massage opleiding ben ik in contact gekomen met etherische oliën en sindsdien liet het mij niet meer los. Ik maak zelf allerlei composities , aurasprays, roomsprays, chakra oliën die voor vele toepassingen inzetbaar  zijn, daarnaast geef ik workshops aromatherapie en natuurlijke cosmetica waarbij de etherische olie en natuurlijke producten centraal staan. Leuk jullie te ontmoeten
Groetjes Mariellle

Helma Eijkelkamp

Zevenaar

Wie ben ik?

Ik heb een opleiding tot voedingsdeskundige gewichtsconsulent gedaan en wil mij graag oriënteren hoe ik het best kan starten als
ondernemer. Waar moet ik op letten, wat moet je doen, of juist niet ....


Sigrid Bakker

Yoga Verlicht
Zevenaar

Wie ben ik?

Via yoga en meditatie word je bewuster van je lichaam en geest/ body & mind waardoor je voor jou betere keuzes maakt. Door de lichaamshoudingen, ademoefeningen en concentratie komt er meer rust en overzicht en ben je beter in contact met jezelf en daardoor ook beter met je omgeving. Heb je hier behoefte aan of weet je iemand die hier behoefte aan heeft, of wil je meer weten, spreek me even aan op komende open coffee.

Tot ziens, Sigrid Bakker


Daniëlle Bekker
(zonnetje van maart)

&Daan
Zevenaar

Wie ben ik?

Als merk- en klantstrateeg help ik zakelijke ondernemers bij het vinden, binden en behouden van klanten op een manier die bij hen past. Niet door middel van keiharde sales, maar door te zoeken naar de verbinding tussen jouw klanten en jouw bedrijf. Zo word ook jij een ware klantmagneet.


Bernhard van Hamburg

Wie ben ik?

Als ZP vereniging verbinden en ontwikkelen we - met een aantal netwerkavonden & o.a. workshops en kennissessies per jaar - de waardevolle individuele expertise van de Zp'ers in onze regio.

We zoeken actief de samenwerking onderling en met andere collega netwerken en versterken elkaar lokaal op die manier.
Landelijk zijn we als leden onderdeel van de grootste belangenbehartiger voor de zelfstandigen: ZZP Nederland.


Michel Lancee

Wie ben ik?

Ik ga graag een dagje weg, een weekend lekker er tussenuit of heerlijk een aantal weken op vakantie. Genieten van het leven, nieuwe dingen ontdekken en dat het liefst op de wat minder bekende plaatsen op deze aardbol. Dat doe ik dan met mijn vrouw, met vrienden of met familie, wie maar mee wilt. Het organiseren van dit alles komt vaak op mij neer, en dat vind ik helemaal niet erg…..

En na 17 jaar in de logistieke dienstverlening werkzaam te zijn geweest dacht ik bij mezelf: ik wil jou ook verrassen! Met veel plezier wil ik je laten genieten van de minder bekende plaatsen, activiteiten en bezienswaardigheden. Er is naast het overbekende toeristische aanbod nog zoveel verrassends te zien en beleven. Dat zet ik nu graag ook eens in de schijnwerpers.

Ook aanwezig bij de Open Coffee

Jacqueline van Heel
Pauline Ran
Caroline Steinvoort
Astrid Feijen
Marianne Brink
Marije Hendriks

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!