Op deze pagina staan de deelnemers die bij de Open Coffee van 20 november aanwezig waren. Het zonnetje en de deelnemers vorige maand staan elders

Op deze pagina staan de deelnemers van Open Coffee Zevenaar.  Het zonnetje en de deelnemers van de vorige maand staan elders op deze website. Het is een feit dat er altijd meer mensen aanwezig zijn, dan dat er op de lijst vermeld staan, maar het geeft iig een kleine indicatie

Aanmelden is geen verplichting

Via  de contact pagina kun je je aanmelden. Een korte omschrijving meegeven en/of een link naar jouw website vermelden. Als je een logo wilt mailen met een stukje tekst : Wie ben ik..., dan graag jouw aanmelding via een e-mail en het logo ( JPEG)  als bijlage naar
info (apenstaartje=@ )opencoffeezevenaar.nl  ( wil je, ivm AVG,  in de mail de toestemming geven, om deze gegevens op de website te plaatsen )  De aanmelding zal dan als onderstaande vermeldingen worden verwerkt.

Deelnemers

Bedrijf

Korte omschrijving

Esther Janwarin

Sinds 15 maart 2017 organiseer ik de Open Coffee in Zevenaar. Daar waar nodig, vraag ik hulp en ik ben absoluut de sponsors dan ook zeer dankbaar. Onder het kopje sponsors bovenaan deze pagina in de blauwe balk, kun je uitgebreid over hen lezen.

Ik heb een eigen praktijk in Zevenaar, De Helende Roos, waar ik graag mensen help die even niet meer in balans zijn.

Op de pagina sponsors kun je wat uitgebreider lezen wie ik ben en wat ik doe.

logo pelikaan
Martijn van Keulen

Wie is Martijn?

Martijn is de eigenaar van OndernemersCentrum De Pelikaan in Zevenaar. Je kunt hem alles vragen als je een ruimte zoekt als ondernemer. Indien mogelijk, is hij bij iedere Open Coffee aanwezig en kun je hem persoonlijk vragen stellen of samen een rondleiding maken.


Chantal Meeusen
(zonnetje november)

De Kleine Meeuw
Pannerden

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Chantal Meeusen & Bas Kleinpenning en wij gaan binnenkort ons gezinshuis openen. Waar wij onze bewoners helpen hun vleugels uit te slaan.

Dit is ons gezin, samen gaan wij een woon/leefgemeenschap realiseren van maximaal 8 bewoners met een (licht) verstandelijke beperking, syndroom van down en/of autisme. Op de volgende pagina's stellen we ons nog wat verder voor en kunt u lezen waar De Kleine Meeuw vandaan komt. Ook onze missie en visie leggen we aan u uit. Mocht u verder nog vragen hebben of wilt u in contact komen met ons kunt u ons mailen via dekleinemeeuw@gmail.com of bellen met (+31) 646881699 (Bas) en (+31) 648415964 (Chantal). Ook kunt u de website van Albero Gezinshuizen bezoeken op www.alberogezinshuizen.nl om kennis te maken met de organisatie waar wij mee samenwerken.

 


Jos Vecht

Wie is Jos?

Van oorsprong ben ik grafisch ontwerper, web en multimedia ontwerper. Van tijdschriften tot en met op maat gemaakte websites. Inmiddels ben ik ook druk in de weer met animatiefilm en videoprojecten voor bedrijven
die bijzondere visuele oplossingen willen.


Marjon Meulenbrugge
(afwezig)

Florem et Art
Westervoort

Wie ben ik? Als floral designer maak ik kunstobjecten met natuurlijke materialen waarin je jouw persoonlijkheid terugziet of de eigenheid en passie die je naar je klanten toe wilt uitstralen met je bedrijf. In de hal van de Pelikaan staat het kunstobject symbool voor ondernemerschap.
Rondom afscheid en verlies bied ik met aandacht en compassie mensen troost en begeleiding in het rouw of verliesproces. Dit is mogelijk in een persoonlijk afscheidsbloemstuk, herinnerings-of grafobject met natuurlijke materialen, of door creatieve begeleiding om gevoelens en emoties vorm te geven met materialen die bij je passen


Remco Vonk

 

Re-Fides Coaching & Advies- Remco Vonk
Bewustzijn is het begin van ontwikkeling. Ik ben iemand die graag wil helpen. Helpen je bewustzijn te vergroten. Hiermee bereik jij je doel sneller. Dit kan op verschillende manieren. Persoonlijk werk ik graag met humor en plezier. Luchtig hoor ik cliënten vaak zeggen. Relativeren, ruimte maken voor jezelf en hiermee ook voor mij als coach. Dit zorgt voor nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe talenten. Ik coach in het hier en nu. Wat mij betreft een krachtige manier om gedrag effectief te veranderen naar de door jouw gewenste situatie. Ik heb de overtuiging dat jij verantwoordelijk bent voor jouw ontwikkeling en ga graag met je aan de slag.

 


Nadia Lievaart

Wie ben ik?
Ik ben Nadia Lievaart. Ik ben blogcoach en help vrouwelijke ondernemers hun angsten om zichzelf te laten zien te overwinnen. Mijn focus ligt op het laten zien van jouw authenticiteit. Meer informatie en gratis tips om te schrijven vanuit je hart vind je op mijn site.


Walter Verwaal
(fotograaf vd foto's vd website)

Fotic
Duiven

Wie ben ik?
De oprichter en fotograaf van Fotic is Walter Verwaal
Na aan de fotovakschool te zijn afgestudeerd als vakfotograaf met studierichting reclamefotografie volgde al snel de oprichting van Fotic. Nu is hij vakfotograaf in hart en nieren, reclamemaker, echtgenoot, hondenliefhebber, coproducent, mensen-mens, gefascineerd door licht en bij uitstek door mensen. Samengevat bestaat het werk uit het maken van reclamefoto’s, portretfoto’s en 360 gradenfoto’s. Heel Nederland is zijn studio afhankelijk van de gewenste foto’s wordt er een binnen- of buitenstudio ingericht voor het maken van reclame- en portretfoto’s. Veel van het fotowerk is gemaakt op locatie en heeft altijd het doel om reclame te zijn voor onze opdrachtgevers en hun klanten.

Uw wensen, het licht, de locatie en de vakkennis van fotografie komen samen in de foto. Hierdoor worden de foto’s reclame voor u, uw organisatie, dienstverlening en producten. Alle mensen en vele producten zijn uniek en dat moet zichtbaar zijn in de foto. Als u bijzonder bent dan moet uw foto dat ook zijn.

De stijl van fotografie is te omschrijven als helder, licht, scherp en ach…… kijkt u vooral zelf even rond in het online portfoli  https://www.walterverwaal.nl/


Minke Smits

Wie ben ik?

Mijn naam is Minke en ik heb al heel veel mogen zien van deze mooi wereld. Als klein meisje hielp ik mijn moeder al met het uitzoeken van de volgende zomerbestemming. En als de vakantie eenmaal geboekt was, bladerde ik allerlei magazines en boeken door om alles van de omgeving te weten te komen. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat ik zowel mijn studies als werk richtte op de reisbranche. Sinds 2017 ben ik zelfstandig reisadviseur en aangesloten bij de internationale organisatie Travel Counsellors. Als Travel Counsellor kan ik alle soorten reizen naar alle bestemmingen wereldwijd organiseren. Van een weekendje weg naar Praag, een week naar de Spaanse zon met vrienden, een stedentrip naar Buenos Aires, de huwelijksreis naar romantische Mauritius, een cruise over de Middellandse zee of die wereldreis Down Under waarover zolang gedroomd is; bij mij ben je voor alles aan het juiste adres!

Met vriendelijke groet, MINKE SMITS-STEINTJES TRAVEL COUNSELLOR


Ilona Hesseling

Wie ben ik?

Ik ben Ilona Hesseling en ben bewindvoerder beschermingsbewind.

Als bewindvoerder beschermingsbewind ben ik verantwoordelijk voor het beheren van de financiën van mensen. Mijn cliënten zijn mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking òf mensen met problematische schulden die om, welke reden dan ook, niet in staat zijn om hun financiën zelf te regelen. Deze kwetsbare doelgroep verdient het om op een professionele, maar ook persoonlijke manier ondersteund te worden.

Meer informatie vind je op onze website www.blitsbewind.nl, maar ik ga ook graag persoonlijk met je in gesprek. Spreek me gerust aan tijdens de Open Coffee.


Daisy Markerink

Wie ben ik?

Mijn naam is Daisy Markerink en ik ben Massagetherapeut. Ervaar jij pijn in je lijf, spanning of emoties? Massage kan ondersteuning bieden bij onder andere burn-out, trauma, stress en nog veel meer. Een holistische massage nodigt je uit tot bewustwording. De verbinding tussen lijf, hoofd en hart staat hierbij centraal. Wil je meer weten?
Spreek mij aan of kijk op www.massagemarkerink.nl

Hartelijke groet,

Daisy


Michel Lancee

Wie ben ik?

Ik ben Michel Lancee en met mijn bedrijf Michel Verrast organiseer ik eendaagse en tweedaagse verrassingsreizen in Nederland en België. Kies de thema's die je leuk vindt en Michel Verrast maakt er een of twee dagen vol verrassingen van. Weg van de grote toeristenmassa, op kleinschalige en unieke locaties die je zelf niet zo makkelijk zult vinden. Op pad zonder dat je iets hoeft voor te bereiden, want alles is voor je geregeld en gereserveerd. Ook leuk om cadeau te doen met bijvoorbeeld een verjaardag, pensionering, huwelijk of natuurlijk gewoon zomaar.


Tinus Juurlink

Wie ben ik?

Ik begeleid teams op het gebied van het versterken van de samenwerking. Daarbij richt ik mij op datgene wat er onderhuids speelt in dynamiek en gedrag, dat belemmerend werkt in de samenwerking. De focus ligt op het aanpakken van de oorzaak, om gedrags-patronen en overtuigingen die niet meer passen te doorbreken, om persoonlijk en professioneel de volgende stap te zetten.
Tinus Juurlink  info@tinustransform.nl


Caroline van den Bogaert

Streeksieraden
en
Senstiment Sieraad
Beek (gem.Montferland)

Wie ben ik?

Ik ben helemaal weg van stenen. De kleur, de tekeningen, de vorm; het daagt mij  uit om het mooiste van de steen naar boven halen. Als edelsmid zorg ik ervoor dat de steen in een zilveren of gouden sieraad mooi tot zijn recht komt. Zo komen het edelsmeden en steenbewerking mooi samen.
Eerder werkte ik vooral met stenen die ik in mijn omgeving vind. Maar steeds  vaker komen mensen met een eigen steen naar mij toe. Uitdagend, want niet elke steen kan standaard geslepen worden. Samen zoeken we naar een mooie oplossing en ontstaat er een sieraad met een emotionele waarde. Het geeft mijn werk extra diepgang.
Je kunt een kijkje op mijn websites nemen.  www.streeksieraden.nl en www.sentimentsieraad.nl


Astrid Feijen

Citymates
Arnhem

Wie ben ik?

Astrid uit Arnhem regelt en organiseert teamuitjes in Arnhem, geeft rondleidingen (te voet/ per fiets/step of tandem) in Arnhem en op Papendal, is een van de initiatiefnemers van MirAs, geeft reis- en vakantieadvies, organiseert netwerkbijeenkomsten en doet nog veel meer…. Wat allemaal? Vraag het me gerust tijdens deze Open Coffee of bel een keer.

Ook aanwezig bij de Open Coffee

Debby van Cleef
Lana-Larysa van Hunen-Demyanova
Elly de Jonge
Martine Blij
Kim Lagerwei
Gerbrand van Noort

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!