Open Coffee Zevenaar is gestopt

LET OP : ER IS GÉÉN (ONLINE)  OPEN COFFEE MEER IN  ZEVENAAR

Op deze pagina staan de deelnemers die bij  de online Open Coffee Zevenaar van
18 mei aanwezig waren.  De deelnemers van de vorige maand staan elders op deze website.

Aanmelden voor de online meeting is, ivm het organiseren en het ontvangen van een aanmeld-link, gewenst. Via  de contact pagina kun je je aanmelden. Een korte omschrijving meegeven en/of een link naar jouw website vermelden. Als je een logo wilt mailen met een stukje tekst : Wie ben ik..., dan graag jouw aanmelding via een e-mail en het logo ( JPEG)  als bijlage naar info (apenstaartje=@ ) opencoffeezevenaar.nl

( Wil je, ivm AVG,  in de mail de toestemming geven, om deze gegevens op de website te plaatsen )  De aanmelding zal dan als onderstaande info worden verwerkt.

Mede mogelijk gemaakt door Ilona Bloeme

Deelnemers

Bedrijf

Korte omschrijving

 

 

Esther Janwarin
( organisator en
mede sponsor website OC )

Sinds 15 maart 2017 organiseer ik de Open Coffee in Zevenaar. Sinds 2021 zijn we online gegaan. En krijg ik hulp van Ilona Bloeme en van Nadia Lievaart. Ik ben de sponsors zeer dankbaar. Op deze pagina in de blauwe balk, kun je uitgebreid over hen lezen.

Ik heb een eigen praktijk in Zevenaar, De Helende Roos, waar ik graag mensen help die even niet meer in balans zijn.

Op de pagina sponsors kun je wat uitgebreider lezen wie ik ben en wat ik doe.


Ilona Bloeme
18 mei is Ilona helaas verhindert
( organisator en

mede sponsor website OC )

Ilona Bloeme
Terwolde

Wie is Ilona?

Ik ben Ilona Bloeme, wandelcoach, gelukscoach en mindsetcoach. Gezonde mensen die even vast lopen in het leven neem ik mee de natuur in voor een goed gesprek tijdens een wandeling.

Daarbij organiseer ik netwerkwandelingen, gelukswandelingen en verjaardags-wandelingen en wandelingen voor teams en bedrijven.

Het leven lijkt soms wel een doolhof. Denk je dat je op het goede pad loopt, kom je toch weer allerlei hobbels en bobbels tegen. Iedereen loopt wel eens even vast in het leven. Dat kan door van alles komen. Zowel zakelijk als privé. Met als gevolg dat je weinig zelfvertrouwen hebt, druk bent in je hoofd en je moeilijk kunt ontspannen.

Wat het ook is, jij bent niet gelukkig, het loopt niet zoals jij zou willen. Je bent er klaar mee! Je wil veranderen maar dan is de grote vraag: hoe dan?!  Als bekwame coach met een bak aan levenservaring en daarbij een bibliotheek aan kennis vanuit opleidingen ben ik vastberaden om, samen met jou, jouw doelen te gaan halen. Laat mijn energie aanstekelijk werken. Ik ben puur, oprecht en eerlijk en verwacht dat ook van jou. Laten we samenwerken aan de verbeterde versie van jouw leven. Na het volgen van het traject ervaar jij meer zelfvertrouwen, balans en sta jij positiever in het leven.

Meer weten?
🌐Ilonabloeme.nl
📧info@ilonabloeme.nl


Nadia Lievaart ( organisator en
mede sponsor website OC )

Nadia Lievaart
Tolkamer

Wie ben ik?

Ik ben Nadia Lievaart. Ik coach coaches en therapeuten die voelen dat er méér in ze zit, maar nog niet altijd weten wat en de woorden nog niet kunnen vinden. Ik begeleid ze op hun ontdekkingstocht naar de verborgen schatten die ze in zich hebben. Bij het vinden van hun magie. Zodat ze stoppen met een hobbelpaardje zijn en weer de eenhoorn worden die ze horen te zijn. Zodra ze weten wat het ook alweer is dat hun zo bijzonder maakt, help ik ze om dit ook te gaan laten zien, zodat ze klanten aan gaan trekken waar ze blij van worden.


Marielle Bremer-Jansen

Be Your Own
Zevenaar

Wie is Marielle?
Ik help je door het oerwoud van al je emoties, overtuigingen en trauma’s jezelf weer terug te vinden. Vrij van angst, verdriet en invloeden van je familiesysteem.
Door middel van inzicht-healing-doen leer ik je een gezonde relatie ontwikkelen met je zelf, de mensen om je heen, je voorouders en de generaties na jou.


Eline Busser

Met Leefnucoaching werk ik voornamelijk met vrouwen en in het bijzonder Midlife mama’s. Ik coach en train in persoonlijke ontwikkeling en werk onder andere met de Creatrix® methode. Daarnaast werk ik als relatiecoach. Ik werk zowel online als offline en ben gevestigd in de Seventer, Didamsestraat 10 in Zevenaar.


Babs

DE ESSENTIE
Om mensen verder te helpen, mag ik de dingen zien / horen / voelen om jou op dàt punt in je leven, wat voor jou nodig is om verder te komen. Kort gezegd, ik word meteen naar jouw essentie gezet. Hierbij zie ik alleen de dingen die daarbij nodig zijn.

Met mijn Healing Spirits en Angels worden de HEALINGEN aangepast op de persoon en krijg ik alles erbij door wat voor jou op dat moment nodig is.
Je krijgt ook de inzichten, tips & tools te horen, zodat je er zelf thuis mee verder kan werken. Ik schrijf alles op wat ik door krijg en dit papier is van jou en neem jij mee naar huis. Op deze manier heb je een bondig naslagwerk

Inge Butterman

Wie is Inge?

Ik ben Inge Butterman en actief als initiator, verbinder en projectmanager binnen het Sociaal Maatschappelijk Domein. Als organisatiecoach ondersteun ik bestuurders bij complexe vraagstukken binnen hun organisatie. Door mijn sensitieve aard, brede en verhelderende blik komen we gezamenlijk tot een concreet veranderplan. Ik werk vanuit vertrouwen en verbinding, waarbij het eigenaarschap en de kracht ligt bij de opdrachtgever zelf.  Te bereiken via LinkedIn of tel.  06  48080197

Onderstaande deelnemers van voorgaande online Open Coffee's in Zevenaar


Mieke Werner-Govers

Wie is Mieke?
Bij Praktijk InZicht kunnen volwassenen vanaf 18 jaar terecht die vastlopen in bepaalde gedachten- of gedragspatronen. Integratieve counseling is een kortdurende, oplossingsgerichte manier van begeleiden door middel van gesprek om hier anders mee te leren omgaan. Binnen ongeveer 10 sessies werkt iemand van hetgeen waar hij/zij moeite mee heeft naar zijn/haar doel. Binnen de begeleiding staat het vinden van de eigen oplossing centraal. Door middel van zelfonderzoek komt iemand erachter hoe hij/zij anders om kan gaan met hetgeen waar zijn/haar hulpvraag over gaat.


Christiane Bahr

ZichtBahr Fotografie
Westervoort

Jij
Sprankelend in dat licht
Met die kleuren
Dat contrast
Uniek in zijn soort.

Ik probeer je te vangen
Vast te houden in mijn klik

De juiste klik

Fotograferen is net poëzie
De juiste elementen bij elkaar brengen
Afwegen en weglaten
Met jou als middelpunt

Jouw unieke spark… uiteindelijk wordt die altijd zichtbaar.
Voor mij door de lens en voor jou als je de foto’s ziet.


Kim Lagerweij

Wie is Kim?
Als grafisch ontwerper met een groen hart help ik je bedrijfsmissie te vertalen naar een duidelijk, helder en aantrekkelijk beeld. Een beeld wat goed communiceert wat je als bedrijf willen vertellen, willen uitstralen.

Met de juiste uitstraling trekken je de juiste mensen aan en kunnen je je steentje bijdragen aan een betere wereld.

Dus willen je bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan ben ik de ontwerper die je helpt, je missie op zo’n manier te communiceren die men onthoudt. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, bijbehorende huisstijlelementen en ander drukwerk. Of om groeipapieren (relatie)geschenken.

Wie is Jos?

Van oorsprong ben ik grafisch ontwerper, web en multimedia ontwerper. Van tijdschriften tot en met op maat gemaakte websites. Inmiddels ben ik ook druk in de weer met animatiefilm en videoprojecten voor bedrijven die bijzondere visuele oplossingen willen.

 


Crista Hoeksema

Crista Hoeksema
Zevenaar

Wie ben ik en wat doe ik
Ik geef al jaren met veel plezier mindfulness- en compassietrainingen en workshops. Ik zie het positieve effect daarvan op mensen.
Worstel jij ook weleens met jezelf, je omgeving, je werk, je gezondheid of je gezin/familie? Met alle (on)mogelijkheden die er zijn, alle dingen die je wilt doen, alle prikkels die op je af komen en de druk om de 'juiste' keuzes te maken? Ik kan je verzekeren: je bent daar niet de enige in. Gelukkig kun je leren hier anders mee om te gaan. Mindfulness en compassie brengen meer rust en balans in je leven.
Ben je nieuwsgierig, kijk dan op mijn website: www.cristahoeksema.nl
Daar staan ook mijn contactgegevens - neem gerust contact op!

Janneke Knuiman

Lana-Larysa van Hunen-Demyanova

Wie ben ik?

Lana-Larysa van Hunen-Demyanova

Wie doe ik?

coaching
therapie
opleiding


Esther Weijs

FitviaFood
Zevenaar

Wie ben ik:

Mijn naam is Esther Weijs en gebruik voeding om vooral vrouwen te leren hoe veelzijdig gezondheid is.  Alles weten over gezonde voeding en wat dit inhoudt, zorgt in de praktijk helaas niet voor de gewenste blijvende veranderingen. Ons veelal drukke leven met verplichtingen, een hoge lat en zorgtaken kunnen ervoor zorgen dat er te weinig focus is. Het gevoel van leiderschap over voeding, ontbreekt. Lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, slecht slapen, eczeem, spijsverteringsklachten, enz. kunnen het gevolg zijn. Door niet alleen met voeding aan de slag te gaan, maar een laag dieper te gaan neem ik mijn klanten mee op een innerlijke reis. Zelfliefde en spiritualiteit staan bij mij hier hoog in het vaandel. Ik werk 1-op-1, kijk door de holistische en orthomoleculaire bril en maak graag gebruik van EMB (energetisch morfologisch bloedonderzoek).

Willie Godschalk

 Ik ben financieel specialist op het gebied van echtscheidingen. Mijn bedrijfsnaam is Scheiding Nederland en ben actief in Gelderland, Utrecht, Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg. Ik doe dit werk al sinds 2008.

Roy Janssen

Wie is Roy?

Ik ben Roy, een laatstejaars student Communicatie & Multimedia Design die nu de minor 'Onderneem de Zakenreis' volgt. Voor deze minor wil ik graag een aantal netwerkbijeenkomsten bijwonen voor mijn onderneming 'Beats by Keum'. Een bedrijf dat zich specialiseert in audioproductie en grafische vormgeving voor hiphop artiesten. Ik hoop nieuwe mensen te ontmoeten voor wie ik van eventuele waarde kan zijn en andersom!


Floor Perquin

Kennismaking met de Chinese taal met Floor Perquin

Beste Open Coffee-gangers,

Met al het nieuws rondom China en de Olympische Spelen die in aantocht zijn leek het me leuk om eens een zoommeeting over de Chinese taal te organiseren. China Translated organiseert verschillende online en offline cursussen, en daaruit kan een goed vullend programma samengesteld worden voor een introductie in de taal. Deelname is kosteloos en de datum kan in overleg plaatsvinden.

Op mijn blog heb ik alvast wat kleine voorproefjes geplaatst.

Zie verder https://www.chinatranslated.nl/.


Kim Lagerweij

Over pluk de dag

Mijn naam is Kim Lagerweij en ik zie de wereld als een groot kado. Daarom draag ik graag bij aan een nog mooiere wereld.

Zo maak ik gebruik van biologische inkten voor het groeipapier, gebruik ik karton gemaakt van landbouwafval en geef ik mens en dier graag de kans om te groeien.

Men kan met de geschenken van Pluk de dag laten zien om wie je geeft en je wensen laten uitkomen!


Petra Steffens

Wie is Petra?
Ik help vrouwelijke kennis ondernemers aan meer vertrouwen in het schrijven van hun verhaal, hun boodschap, hun content. Samen werken we aan de teksten zodat ze goed en lekker leesbaar zijn en overbrengen wat de bedoeling is. Zodat de woorden en zinnen zorgen voor verbinding. Meestal schrijven we samen, soms schrijf ik het op. Maar altijd is het een samenspel. Oh ja en ik organiseer ook schrijfsessies voor ondernemers en schrijfcafés. Inspiratie en schrijven gegarandeerd!


Gwen Soethof

Wie is Gwen?

Ik ben Gwen Soethof , eigenaar van Atelier voor klein geluk. Dit is mijn coachpraktijk voor individuele -en teams begeleiding. Mijn Atelier staat in Giesbeek. Ik werk graag met Energie zowel individueel als in teams. Mag energie stromen, wat als er even geen energie  is (burn-out), hoe is de teamenergie en draagt deze bij aan het resultaat.
Een mooie manier om woorden te geven aan energie en situaties vind ik beeldtaal.
Ik zet deze dan ook graag in tijdens de sessies in de vorm van creatieve therapie


Veronica Holtslag

Vroon
Zevenaar

Wie is Veronica?

Vroon


Hetty Winkels

Wie is

Esther Martens
( had problemen met het
geluid, maar zij zal het zonnetje 
zijn in december )

Wie is Esther?
Ik ben hypnotherapeut en medium


Esther Vink

Wie ben ik?
Als je in een stressvolle situatie terecht gekomen bent, dan is het prettig om een ervaren iemand als sparringpartner of loopbaancoach te hebben. Ook als je beperkingen tegenkomt, in je werk of privé, of verbeterpunten signaleert of aangereikt krijgt, kan loopbaancoaching/lifecoaching zinvol zijn. Bij coaching gebruik ik eveneens methoden uit de Mindfulness MBCT therapie.

In de bijeenkomsten geef ik  oefeningen waardoor je inzicht krijgt in de manier waarop je met jezelf omgaat. Voor bedrijven geef ik tevens trainingen/workshops op maat. Dit kan tevens in combinatie met coaching of  op de werkplek gericht op de Wet verbetering Poortwachter (verzuimreductie).

Thuiskomen bij jezelf,
Krachtig en in balans
@ReVive

Angela Stoker

Duiven


Renée van Busel

Wie ben ik?
Greenie helpt jou je weg (terug) te vinden naar de natuur.Ik deel kennis en inspiratie over hoe je natuurlijke middelen kan inzetten voor de verzorging van jezelf, je gezin en je huis. Moeder natuur houdt ontzettend van schoonheid en heeft alles in huis op jou te laten stralen!

Ik sta voor:

De kracht van de natuur promoten, groen, duurzaam, milieuvriendelijk, holistisch, moeiteloos, liefdevol voor mens, dier en planeet, eerlijke prijs,  impact maken, zelf doen en samen doen!


Diny Boogerd

Diny Boogerd
Arnhem

Wie ben ik?

Mijn naam is Diny Boogerd. Wat ik doe? In vijf woorden: ondernemers helpen met hun tekst. Vooral herschrijven, redigeren en verduidelijken, en soms schrijven.

Mijn motto: doe vooral datgene waar je goed in bent en zoek voor andere zaken iemand die je vertrouwt, dat is voor iedereen beter. Als er bijvoorbeeld iets aan mijn fiets mankeert, ga ik naar een fietsenmaker. Kan ik het zelf? Misschien wel, maar dat kost me ongetwijfeld veel tijd, ergernis en negatieve energie. Da's toch zonde? Die fietsenmaker, die weet van wanten en doet waar hij of zij goed in is.

Waar ik goed in ben? In het kritisch checken van jouw tekst, ervoor zorgen dat die foutloos is. En lekker leesbaar, zodat je tekst wordt gelezen en begrepen door je doelgroep. Dat doe ik trouwens niet alleen van maandag t/m vrijdag en tijdens kantooruren. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, bel of mail me dan.

 


Judith Roelofsen

 

Judith onderneemt
virtueel

 

Wie ben ik?

Als Virtual Assistant zorg ik dat jij als ondernemer meer tijd en aandacht hebt voor jouw klanten. Als meer tijd jouw grote wens is, neem dan eens contact met mij op.

Lieve groet, Judith | Judith Onderneemt.
www.judithonderneemt.nl


Servaas Beunk

Wie ben ik?

Met De Nieuwe Grens Trainingen geef ik trainingen voor allerlei medezeggenschaps-organen (naast OR-en ook CR-en de MR-en } als je er in zit, dan ken je de afkortingen wel.

Daarnaast geef ik ook "Uiterwaarden sessies". Dit zijn wandelingen met een verhaal, bedoeld voor teams en  kleine bedrijven. Hier vertel ik uiteraard graag meer over.
www.denieuwegrens.nl

Gerard Buijze

FoxServ

Wie ben ik?
Kijk voor meer informatie op de website van Gerard Buijze  Foxserv

 

Ook aanwezig bij de Open Coffee

Open Coffee Zevenaar