Op deze pagina staan de deelnemers die bij de Open Coffee van 18 september aanwezig waren. Het zonnetje en de deelnemers vorige maand staan elders

Op deze pagina staan de deelnemers van Open Coffee Zevenaar.  Het zonnetje en de deelnemers van de vorige maand staan elders op deze website. Het is een feit dat er altijd meer mensen aanwezig zijn, dan dat er op de lijst vermeld staan, maar het geeft iig een kleine indicatie

Aanmelden is geen verplichting

Via  de contact pagina kun je je aanmelden. Een korte omschrijving meegeven en/of een link naar jouw website vermelden. Als je een logo wilt mailen met een stukje tekst : Wie ben ik..., dan graag jouw aanmelding via een e-mail en het logo ( JPEG)  als bijlage naar
info (apenstaartje=@ )opencoffeezevenaar.nl  ( wil je, ivm AVG,  in de mail de toestemming geven, om deze gegevens op de website te plaatsen )  De aanmelding zal dan als onderstaande vermeldingen worden verwerkt.

Een heerlijke kop koffie, aangeboden door Hendriks Coffee Zevenaar

Onze sponsor van iets lekkers bij de koffie

Deelnemers

Bedrijf

Korte omschrijving

Esther Janwarin

Sinds 15 maart 2017 organiseer ik de Open Coffee in Zevenaar. Daar waar nodig, vraag ik hulp en ik ben absoluut de sponsors dan ook zeer dankbaar. Onder het kopje sponsors bovenaan deze pagina in de blauwe balk, kun je uitgebreid over hen lezen.

Ik heb een eigen praktijk in Zevenaar, De Helende Roos, waar ik graag mensen help die even niet meer in balans zijn.

Op de pagina sponsors kun je wat uitgebreider lezen wie ik ben en wat ik doe.

logo pelikaan
Martijn van Keulen

Wie is Martijn?
Martijn is de eigenaar van OndernemersCentrum De Pelikaan in Zevenaar. Je kunt hem alles vragen als je een ruimte zoekt als ondernemer. Indien mogelijk, is hij bij iedere Open Coffee aanwezig en kun je hem persoonlijk vragen stellen of samen een rondleiding maken.


Renate Buitenhuis
(zonnetje in
oktober)

Wie ben ik?

Thee van Toen: catering op locatie.
Ik verzorg uw high tea, lunch of borrel op locatie, vanaf 5 personen. Mijn producten worden vers gemaakt, zoveel mogelijk biologisch, bewust, duurzaam en gezond voor mens en dier. Ik houd rekening met dieetwensen en ontzorg u wat betreft de boodschappen, bediening, afwas, enz.
Kom graag naar uw bedrijf, huis of andere locatie en u bent ook van harte welkom in onze tuin in Elst, bij Park Bredelaar of daar waar we een andere geschikte plek vinden.
Voor gratis en vrijblijvend informatie kunt u me bellen of mailen.
Graag tot ziens!

Warme groet,

Renate Buitenhuis
0611197525
www.theevantoen.nl


Jos Vecht

Wie is Jos?

Van oorsprong ben ik grafisch ontwerper, web en multimedia ontwerper. Van tijdschriften tot en met op maat gemaakte websites. Inmiddels ben ik ook druk in de weer met animatiefilm en videoprojecten voor bedrijven
die bijzondere visuele oplossingen willen.


Marjon Meulenbrugge

Florem et Art
Westervoort

Wie ben ik? Als floral designer maak ik kunstobjecten met natuurlijke materialen waarin je jouw persoonlijkheid terugziet of de eigenheid en passie die je naar je klanten toe wilt uitstralen met je bedrijf. In de hal van de Pelikaan staat het kunstobject symbool voor ondernemerschap.
Rondom afscheid en verlies bied ik met aandacht en compassie mensen troost en begeleiding in het rouw of verliesproces. Dit is mogelijk in een persoonlijk afscheidsbloemstuk, herinnerings-of grafobject met natuurlijke materialen, of door creatieve begeleiding om gevoelens en emoties vorm te geven met materialen die bij je passen


Remco Vonk

 

Re-Fides Coaching & Advies- Remco Vonk
Bewustzijn is het begin van ontwikkeling. Ik ben iemand die graag wil helpen. Helpen je bewustzijn te vergroten. Hiermee bereik jij je doel sneller. Dit kan op verschillende manieren. Persoonlijk werk ik graag met humor en plezier. Luchtig hoor ik cliënten vaak zeggen. Relativeren, ruimte maken voor jezelf en hiermee ook voor mij als coach. Dit zorgt voor nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe talenten. Ik coach in het hier en nu. Wat mij betreft een krachtige manier om gedrag effectief te veranderen naar de door jouw gewenste situatie. Ik heb de overtuiging dat jij verantwoordelijk bent voor jouw ontwikkeling en ga graag met je aan de slag.

 


Marion Miceli

Acupunctuur De Liemers
Westervoort en Giesbeek

 

Wie ben ik?
Mijn naam is Marion Miceli en sinds 2011 heb ik een acupunctuurpraktijk in Westervoort en Giesbeek. Ik behandel volwassenen en kinderen met uiteenlopende klachten. Vorig jaar heb ik een nascholings traject gevolgd, waar het thema " acute en chronische pijn bestrijden"  centraal stond. In enkele minuten is er na het plaatsen van een paar naaldjes al een positief verschil merkbaar, het is bijna niet te geloven. Zoek me tijdens de Open Coffee maar op, als je hier meer over wilt weten.
Tot gauw.

gr Marion


Nadia Lievaart

Wie ben ik?
Ik ben Nadia Lievaart. Ik ben blogcoach en help vrouwelijke ondernemers hun angsten om zichzelf te laten zien te overwinnen. Mijn focus ligt op het laten zien van jouw authenticiteit. Meer informatie en gratis tips om te schrijven vanuit je hart vind je op mijn site.


Minke Smits

MetMinkeopreis
Didam

 

Mijn naam is Minke en ik heb al heel veel mogen zien van deze mooi wereld. Als klein meisje hielp ik mijn moeder al met het uitzoeken vande volgende zomerbestemming. En als de vakantie eenmaal geboekt was, bladerde ik allerlei magazines en boeken door om alles van de omgeving te weten te komen. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat ik zowel mijn studies als werk richtte op de reisbranche. Sinds 2017 ben ik zelfstandig reisadviseur en aangesloten bij de internationale organisatie Travel Counsellors. Als Travel Counsellor kan ik alle soorten reizen naar alle bestemmingen wereldwijd organiseren. Van een weekendje weg naar Praag, een week naar de Spaanse zon met vrienden, een stedentrip naar Buenos Aires, de huwelijksreis naar romantische Mauritius, een cruise over de Middellandse zee of die wereldreis Down Under waarover zolang gedroomd is; bij mij ben je voor alles aan het juiste adres!

Met vriendelijke groet, MINKE SMITS-STEINTJES TRAVEL COUNSELLOR

 


Koen Godschalk
(was afwezig)

Foursites
Didam

 

Foursites is een full service internetbureau uit Didam. Wij zetten onze overdosis creativiteit graag in om jouw website een kwaliteitsimpuls te geven. Van conceptontwikkeling tot livegang; door hechte samenwerking, grondige kennis van de laatste trends én een haviksoog voor de kleinste details gaan wij voor niets minder dan het beste!

Liever een (online) marketingcampagne opstarten? Onze copywriters en online marketeers vertalen jouw wensen naar een effectieve online strategie en zorgen met een combinatie van SEA, SEO, social advertising en marketing automation tools voor een storm aan traffic.

Na onze start eind 2012 zijn we snel gegroeid naar een hecht team van 16 digitale experts. En die groei zetten we graag door! Kopje koffie?


Cèline Hogenelst

Wie ben ik?

Bij Forum Juridica kunnen we je helpen met het recht van A tot Z.

Daarnaast helpen we je ook graag met maatwerk documenten zoals  overeenkomsten, algemene voorwaarden, verwerkers overeenkomsten en ga zo maar door.


Karin Kempel

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Kempel. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in diverse administratieve functies in verschillende branches. Deze ervaring zet ik nu in om ondernemers te helpen met financiële en/of secretariële ondersteuning. Op projectbasis of structureel, online of op locatie.

Met mijn praktijk Leeg je rugzak help ik je met het weghalen van alle opgeslagen emoties uit je rugzak. Op een snelle en effectieve manier zonder hele verhalen te vertellen. Als ervaringsdeskundige weet ik waar je doorheen gaat. En wat een verschil een opruiming kan maken in je  leven. Maak van slechte herinneringen slechts herinneringen. Ervaar zelf welke effecten dit heeft. Ik leer jou gelijk de manier om jezelf in de toekomst te helpen als er iets is waar je boos of verdrietig over bent.


Walter Verwaal

Fotic
Duiven

Wie ben ik?
De oprichter en fotograaf van Fotic is Walter Verwaal
Na aan de fotovakschool te zijn afgestudeerd als vakfotograaf met studierichting reclamefotografie volgde al snel de oprichting van Fotic. Nu is hij vakfotograaf in hart en nieren, reclamemaker, echtgenoot, hondenliefhebber, coproducent, mensen-mens, gefascineerd door licht en bij uitstek door mensen. Samengevat bestaat het werk uit het maken van reclamefoto’s, portretfoto’s en 360 gradenfoto’s. Heel Nederland is zijn studio afhankelijk van de gewenste foto’s wordt er een binnen- of buitenstudio ingericht voor het maken van reclame- en portretfoto’s. Veel van het fotowerk is gemaakt op locatie en heeft altijd het doel om reclame te zijn voor onze opdrachtgevers en hun klanten.

Uw wensen, het licht, de locatie en de vakkennis van fotografie komen samen in de foto. Hierdoor worden de foto’s reclame voor u, uw organisatie, dienstverlening en producten. Alle mensen en vele producten zijn uniek en dat moet zichtbaar zijn in de foto. Als u bijzonder bent dan moet uw foto dat ook zijn.

De stijl van fotografie is te omschrijven als helder, licht, scherp en ach…… kijkt u vooral zelf even rond in het online portfoli  https://www.walterverwaal.nl/


Lana -Larysa van Hunen-Demyanova

Amulet8
Zevenaar

Wie ben ik?

Laat ik me aan u voorstellen. Ik ben Lana-Larysa van Hunen-Demyanova
Ik help executives' leiderschap, carrières en organisaties naar het volgende niveau.
De onderwerpen die door coaching worden behandeld, variëren natuurlijk van klant tot klant, afhankelijk van hun behoeften.Typische doelstellingen van de klant zijn om een effectievere leider te zijn en een bedrijf of team effectiever te beheren; om een bedrijf of een afdeling te laten groeien; een promotie krijgen; geheel nieuw carrièrepatroon; om een nieuwe positie te vinden en om te succesvol worden in een nieuwe positie; communicatie verbeteren; meer duidelijkheid en vertrouwen; meer omzet. Afhankelijk van behoeften van de klanten, voor sommige trajecten heb ik ook samenwerking met andere professionals.
Individueel / groepen coaching – consulten, trainingen en assistentie zijn mogelijk in vier talen:
Nederlands
Engels
Russisch
Oekraïens

Met hartelijke groet,
Lana -Larysa van Hunen-Demyanova

Ook aanwezig bij de Open Coffee

 

 

Website

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!