MEDEDELING ;

Tot nader bericht zal er in 2021 nog géén Open Coffee in Zevenaar worden gehouden

 

Op deze pagina staan de deelnemers van Open Coffee Zevenaar.  Het zonnetje en de deelnemers van de vorige maand staan elders op deze website. Het is een feit dat er altijd meer mensen aanwezig zijn, dan dat er op de lijst vermeld staan, maar het geeft iig een kleine indicatie

Aanmelden is geen verplichting

Via  de contact pagina kun je je aanmelden. Een korte omschrijving meegeven en/of een link naar jouw website vermelden. Als je een logo wilt mailen met een stukje tekst : Wie ben ik..., dan graag jouw aanmelding via een e-mail en het logo ( JPEG)  als bijlage naar
info (apenstaartje=@ )opencoffeezevenaar.nl  ( wil je, ivm AVG,  in de mail de toestemming geven, om deze gegevens op de website te plaatsen )  De aanmelding zal dan als onderstaande vermeldingen worden verwerkt.

Deelnemers

Bedrijf

Korte omschrijving

Esther Janwarin

Sinds 15 maart 2017 organiseer ik de Open Coffee in Zevenaar. Daar waar nodig, vraag ik hulp en ik ben absoluut de sponsors dan ook zeer dankbaar. Onder het kopje sponsors bovenaan deze pagina in de blauwe balk, kun je uitgebreid over hen lezen.

Ik heb een eigen praktijk in Zevenaar, De Helende Roos, waar ik graag mensen help die even niet meer in balans zijn.

Op de pagina sponsors kun je wat uitgebreider lezen wie ik ben en wat ik doe.

logo pelikaan
Martijn van Keulen

Wie is Martijn?

Martijn is de eigenaar van OndernemersCentrum De Pelikaan in Zevenaar. Je kunt hem alles vragen als je een ruimte zoekt als ondernemer. Indien mogelijk, is hij bij iedere Open Coffee aanwezig en kun je hem persoonlijk vragen stellen of samen een rondleiding maken.


Marjon Meulenbrugge

Florem et Art
Westervoort

Wie ben ik? Als floral designer maak ik kunstobjecten met natuurlijke materialen waarin je jouw persoonlijkheid terugziet of de eigenheid en passie die je naar je klanten toe wilt uitstralen met je bedrijf. In de hal van de Pelikaan staat het kunstobject symbool voor ondernemerschap.
Rondom afscheid en verlies bied ik met aandacht en compassie mensen troost en begeleiding in het rouw of verliesproces. Dit is mogelijk in een persoonlijk afscheidsbloemstuk, herinnerings-of grafobject met natuurlijke materialen, of door creatieve begeleiding om gevoelens en emoties vorm te geven met materialen die bij je passen


Jos Vecht

Wie is Jos?

Van oorsprong ben ik grafisch ontwerper, web en multimedia ontwerper. Van tijdschriften tot en met op maat gemaakte websites. Inmiddels ben ik ook druk in de weer met animatiefilm en videoprojecten voor bedrijven die bijzondere visuele oplossingen willen.


Remco Vonk

 

Re-Fides Coaching & Advies- Remco Vonk
Bewustzijn is het begin van ontwikkeling. Ik ben iemand die graag wil helpen. Helpen je bewustzijn te vergroten. Hiermee bereik jij je doel sneller. Dit kan op verschillende manieren. Persoonlijk werk ik graag met humor en plezier. Luchtig hoor ik cliënten vaak zeggen. Relativeren, ruimte maken voor jezelf en hiermee ook voor mij als coach. Dit zorgt voor nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe talenten. Ik coach in het hier en nu. Wat mij betreft een krachtige manier om gedrag effectief te veranderen naar de door jouw gewenste situatie. Ik heb de overtuiging dat jij verantwoordelijk bent voor jouw ontwikkeling en ga graag met je aan de slag.

 


Minke Smits

Wie ben ik?

Mijn naam is Minke en ik heb al heel veel mogen zien van deze mooi wereld. Als klein meisje hielp ik mijn moeder al met het uitzoeken van de volgende zomerbestemming. En als de vakantie eenmaal geboekt was, bladerde ik allerlei magazines en boeken door om alles van de omgeving te weten te komen. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat ik zowel mijn studies als werk richtte op de reisbranche. Sinds 2017 ben ik zelfstandig reisadviseur en aangesloten bij de internationale organisatie Travel Counsellors. Als Travel Counsellor kan ik alle soorten reizen naar alle bestemmingen wereldwijd organiseren. Van een weekendje weg naar Praag, een week naar de Spaanse zon met vrienden, een stedentrip naar Buenos Aires, de huwelijksreis naar romantische Mauritius, een cruise over de Middellandse zee of die wereldreis Down Under waarover zolang gedroomd is; bij mij ben je voor alles aan het juiste adres!

Met vriendelijke groet, MINKE SMITS-STEINTJES TRAVEL COUNSELLOR


Bernhard van Hamburg

Wie ben ik?

Als ZP vereniging verbinden en ontwikkelen we - met een aantal netwerkavonden & o.a. workshops en kennissessies per jaar - de waardevolle individuele expertise van de Zp'ers in onze regio.

We zoeken actief de samenwerking onderling en met andere collega netwerken en versterken elkaar lokaal op die manier.
Landelijk zijn we als leden onderdeel van de grootste belangenbehartiger voor de zelfstandigen: ZZP Nederland.


Crista Hoeksema

Crista Hoeksema
Zevenaar

Wie ben ik?

Sinds kort woon ik in Zevenaar. Graag ga ik aan het werk als mindfulness- en compassietrainer hier in de regio. Ik geef trainingen en workshop aan iedereen die behoefte heeft om af en toe even stil te staan en naar binnen te kijken.... en aandacht en zorg te geven aan de mens die je bent.

Op mijn website vind je meer informatie:
www.cristahoeksema.nl

Leander Klees

Wie ben ik?

Het vertrouwen in de pensioenfondsen is momenteel lager dan ooit. Veel
mensen en vooral ondernemers doen daarom weinig met pensioen. We
hebben het onze missie gemaakt om de mensen met een pensioengat te
helpen om een passief inkomen op te bouwen door te beleggen. Het kan
makkelijker en veiliger dan je zou verwachten, dat willen we graag
overbrengen.

Leander Klees van Fire Consultancy
Email :  l.klees@fireconsultancy.nl

Yvette Vermeulen

Wie ben ik?

 


Karin Kempel

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Kempel en als ervaringsdeskundige help ik vrouwen die na een ongeluk in een neerwaartse spiraal zijn gekomen, deze te stoppen en zo veel mogelijk om te buigen.
Nadat ik op de fiets was aangereden, verliep het herstel niet zoals was voorspeld. Ik voelde mij niet gehoord, niet serieus genomen. Dus ik vertelde steeds minder en ik kreeg steeds meer klachten. Deze spiraal omlaag stopte toen ik alle niet geuite emoties ging oplossen. Vanaf het begin begon de verbetering, een half jaar later kon ik alles weer en na een jaar was ik ook van de medicijnen af.
Aan hele verhalen vertellen wat er ooit in je leven is gebeurd, doe ik niet. Uitgangspunt is wat je nu voelt en daar gaan we mee aan de slag. Ik leer je ook hoe jij jezelf kunt helpen, zodat je niet afhankelijk wordt van mij.


Edwin den Heijer

Wie ben ik?

puur&krachtig is je partner bij bewustwording op emotioneel,  mentaal, fysiek en spiritueel (natuurwetten) niveau.

Wij verzorgen coaching, counseling, lichaamsgerichte workshops en trainingen en diverse behandelingen (o.a. Cranio Sacraal, klankschalen, quantum coaching).

Voor meer informatie kijk op www.puurenkrachtig.nu of bel met Edwin 06-36221996

 


Christiane Bahr

Zichtbahr Fotografie
Westervoort

Wie ben ik?

Foto's die laten zien wie je bent. Jouw uitstraling. Jouw verhaal vertellen. Helder en scherp de sfeer van je bedrijf weergeven. Jouw bedrijf, producten of diensten in beeld brengen. Dat is mijn passie en werk als fotografe. Online voor op je website, Facebook of LinkedIn bijvoorbeeld. Offline voor al je drukwerk, zoals folders, flyers of banners.
Potentiële klanten willen meteen zien of ze bij jou op de juiste plek zijn. Om ze direct een gevoel te laten krijgen bij je bedrijf, vertaal ik jouw uitstraling naar de juiste beelden.
Vertel mij wat voor jou belangrijk is. Wat wil je laten zien? Wie ben jij? Wat doe jij? Wat wil je vertellen? Ik denk graag met je mee en maak het met een foto ZichtBahr.

 

 


Hetty Winkels

Wie ben ik?
Ik ben Hetty Winkels en ik woon in Wehl. In mijn praktijk ondersteun ik je energetisch los te laten wat je vastzet, fysiek en mentaal. Ook als je niet begrijpt wat je beperkt. Vanuit de ruimte die ontstaat nodig ik je uit en begeleid ik je graag in het kiezen voor wat werkt voor jou!
Ik werk daarbij met de technieken en tools van Access Consciousness. Het ondersteunt je bij de verandering waar je naar verlangt. Ze zijn simpel en pragmatisch. Wat als het niet moeilijk hoeft te zijn! Wat als het gemakkelijk kan!
Ook werk ik met de Healy, een draagbaar frequentieapparaatje dat frequenties afgeeft aan je fysieke lichaam en vibraties toevoegt aan je energieveld. De energievoorziening in je cellen krijgt een boost en ook je blueprint kan als het ware herschreven worden. Het is zelfs mogelijk dit magische apparaatje aan te schaffen.
Ik ontmoet je graag!
www.accesshettywinkels.nl

Lieve groet,
Hetty

 

Caroline van den Boogaart

Wie ben ik?

 


Jan de Deugd

De Deugd
Duiven

Wie ben ik?

De Deugd – Financiële Dienstverlening….

is een boekhoudkantoor dat in direct contact staat met haar klanten en ook sterk betrokken is. Hierdoor is het mogelijk om advies op maat aan te bieden en indien u dat wenst kan voor u de gehele financiële situatie onder de loep worden genomen, zowel privé als zakelijk. Bij vragen krijgt u als klant snel antwoord, ook buiten kantooruren en door lage overhead en samenwerking met partijen die tegen scherpe tarieven werken blijven voor u de kosten beperkt. Door ruime deskundigheid op financieel en fiscaal gebied kan er vaak meer uit uw administratie worden gehaald en wordt er gekeken wat op fiscaal gebied voor u de mogelijkheden zijn. Wist u overigens dat u door optimale administratie veel geld kunt besparen ?

Wilt u meer weten, spreekt u mij dan aan tijdens de Open Coffee en/of neemt u een kijkje op mijn website.

 

 


Bianca

Praktijk Ariada
's Heerenberg

Wie ben ik?

 

Désirée Kester

Wie ben ik?

 

Marianne Brink

Wie ben ik?

 


Carla ten Velde

Carla ten Velde
Zevenaar

Wie ben ik?
Als psychosociaal therapeut werk ik veel met mensen die, zoals ze zelf vaak zeggen, niet lekker in hun vel zitten, of een burn-out hebben.  Soms weet je zelf niet waar het vandaan komt en wat je eraan kunt doen.
Misschien sta je voor moeilijke keuzes en kom je hindernissen tegen die te groot lijken om alleen te nemen.
Ingrijpende gebeurtenissen, zoals overlijden van dierbaren, verlies van baan of afnemende gezondheid kunnen een grote invloed hebben op jouw manier van leven. Dit kan zelfs leiden tot depressieve gevoelens en lichamelijke klachten.
Ik bied je een luisterend oor en samen gaan we op zoek naar oplossingen.


Henk-Jan Panneman

Wie ben ik?
Ik ben een grafisch ontwerper die allereerst met opdrachtgevers in gesprek gaat om de vragen en prioriteiten te bepalen. Want met visueel ontwerp kun je veel kanten uit:

Je wilt opvallen, onderscheiden? Je wilt contact maken met je doelgroep? Je wilt ingewikkelde informatie inzichtelijk maken? Je wilt zichtbare beleving bieden? Je weet nog niet precies wat er nodig is maar je zou weleens met iemand over visuele communicatie willen sparren? Visuele communicatie biedt een zee aan mogelijkheden en invalshoeken. Als zelfstandige met jarenlang ervaring ben ik van vele markten thuis en kan ik goed improviseren. Maar ik doe niet àlles zelf. Ik werk samen met opdrachtgevers, tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, webbouwers, drukkers en andere specialisten voor een optimaal eindresultaat. Naast het ontwerpen van communicatie-uitingen geef ik regelmatig creatieve workshops, software-cursussen en op aanvraag in-company trainingen. Wil je hier meer over weten of wil je overleggen wat ik voor jouw bedrijf of organisatie kan doen? Vraag gerust!

 

Angela Stoker

Yoga
Duiven

Wie ben ik?

Ook aanwezig bij de Open Coffee

Kim Lagerweij
Gregory Krahmer
Renée van Bussel

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!