De zonnetjes van Open Coffee Zevenaar Online

Zonnetjes

 

Bedrijf

Korte omschrijving


Ilona Bloeme

Ilona Bloeme
Terwolde

Ilona nodigd jou uit

Hé lieve ondernemers,

Wegens groot succes organiseren wij woensdag 16 juni weer een online open coffee!

Vanaf 09:45 uur is de inloop en om 10:00 uur starten we. Jullie zijn van harte welkom in jullie eigen bureaustoel om op een laagdrempelige en gezellige manier te netwerken.

Als ondernemer heb je een missie. Je doet iets waar je goed in bent en waar je hart sneller van gaat kloppen. Je kunt supergoed zijn in wat je doet, maar bij het ondernemerschap komt veel meer kijken dan alleen doen waar jij goed in bent. Netwerken, administratie, ondernemerschap, van offline naar online en langzaam aan misschien toch weer van online naar offline, thuiswerken en ga zo maar door.

Jij bent jouw bedrijf.

𝗠𝗮𝗮𝗿 𝗵𝗼𝗲 𝗱𝗼𝗲 𝗷𝗶𝗷 𝗱𝗮𝘁 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸?

Ik neem je mee in je eigen denkwijze en de blokkades die je daarmee voor jezelf oplegt. Want wat voor de één vanzelfsprekend is, kan voor de ander behoorlijk lastig zijn.  Voor deze ochtend heb ik een aantal actuele thema’s bedacht die ik kort zal inleiden. Daarna worden jullie ingedeeld in breakout-rooms om jullie denkwijze te delen over de vraag waarmee jullie de break-out room in gaan. Een fijne maar ook efficiënte én leerzame manier om met elkaar te praten over het ondernemerschap en om nieuwe mensen te leren kennen.

Hopelijk zijn jullie er allemaal weer bij.

Tot de 16e!

 

Liefs Ilona

 

De Helende Roos
Zevenaar

Wie ben ik?
Mijn naam is Esther Janwarin-van den Brink. Ik ben getrouwd, moeder van drie volwassen kinderen en werk met heel veel plezier sinds 2006 in mijn eigen Praktijk De Helende Roos in Zevenaar. Op 17 maart 2017 heb ik de organisatie van Open Coffee Zevenaar op mij genomen en daar heb ik enorm veel van geleerd.

Zit jij niet lekker in je vel? Door op zoek te gaan naar de oorzaak hiervan, kun je tot een blijvende oplossing komen. Je herkend vast wel zo’n jojo gevoel, Happy, niet Happy. Vaak is er oude pijn, dat is opgeslagen in het onbewuste, de oorzaak hier. In het NU kan het heel onverwachts de kop opsteken en jou een gevoel van niet Happy geven  .....

Mensen verbinden, maar ook mensen het Geluk (weer) laten voelen is een passie voor mij. Door bijvoorbeeld sensitherapie in te zetten  om samen op zoek te gaan naar de oorsprong, kan ik ook jou helpen weer in balans te komen. Dan krijgt Happiness weer kans op de voorgrond aanwezig te zijn.  In balans zijn is een samenspel tussen lichaam en geest.

Panneman
Arnhem

Wie ben ik?
Ik ben grafisch ontwerper en ga met opdrachtgevers in gesprek om tot de kern te komen. Want met visueel ontwerp kun je veel kanten uit:

Wil je opvallen, je onderscheiden? Wil je contact maken met je doelgroep? Wil je ingewikkelde informatie inzichtelijk maken? Wil je zichtbare beleving bieden? Je weet nog niet precies wat er nodig is maar je zou weleens met iemand over visuele communicatie willen sparren?

Visuele communicatie biedt een zee aan mogelijkheden en invalshoeken. Als zelfstandige met jarenlang ervaring ben ik van vele markten thuis en kan ik goed improviseren. Maar ik doe niet àlles zelf. Ik werk samen met opdrachtgevers, tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, webbouwers, drukkers en andere specialisten voor een optimaal eindresultaat. Naast het ontwerpen van communicatie-uitingen geef ik creatieve workshops, software-cursussen en in-company trainingen. Wil je hier meer over weten of wil je overleggen wat ik voor jouw bedrijf of organisatie kan doen? Vraag gerust!

(link naar contactpagina:


Floor Perquin
( zonnetje van de maand april)

China vertaald
Huissen

Wie is Floor
Ik ben een gedreven tolk en vertaal-ster tussen het Chinees, het Engels en het Nederlands. Ik heb vertaal veel juridische en medische stukken en ben hiervoor ook beëdigd. Als tolk ben in inzetbaar bij zakelijke besprekingen zoals bijvoorbeeld een OR-vergadering en een bezoek van de China Food and Drug Administration aan Nederlandse bedrijven. Dit soort bezoeken zijn van groot belang omdat de CFDA controleert of de productie wel volgens de eisen van China gebeurt. Op dit soort momenten help ik met de voorbereiding en de uitvoering van de audit.

In mijn vrije tijd sport ik veel. Ik doe aan hardlopen, roeien en af en toe fietsen. Om deze reden kijk ik dan ook reikhalzend uit naar de Olympische Winterspelen van 2022 in Beijing en de mogelijkheden die dit evenement biedt om in de sportwereld te tolken en vertalen. En omdat ik naast het exact vertalen van medische of juridische content ook houd van spelen met taal en een quizfanaat ben heb ik om mezelf te introduceren een kleine pitch gemaakt. In de taal van Nederland. Met de taal van China.

Mijn bedrijf
Mijn bedrijf heet China Translated. Behalve voor vertalingen en tolkdiensten kunt u hier ook terecht voor cursussen en lesmateriaal.


Koen Duijts
( organisatie Zoom  meeting
én zonnetje van de maand maart)

Duijts.site
Rheden

Veel ondernemers willen zich vooral graag bezighouden met natuurlijk; ondernemen!

Om dat vandaag de dag goed te doen heb je een ge-oliede IT omgeving nodig - een website, een webshop, administratie, het synchroniseren van apparaten; dat moet gewoon werken! Door optimaal gebruik te maken van een goede digitalisering heb je een streepje voor. Het kan het sneller, beter en slimmer; dat is onze insteek. Duijts staat voor het ondernemen makkelijker maken door de connectie tussen IT en ondernemer te vormen. Laat je niet langer gek maken door IT - Duijts. staat voor je klaar! Of het nu gaat over het bouwen van websites en webshops, het hosten van Zoom meetings of WordPress expertise, we zijn te vinden op https://duijts.site. We zien uw uitdaging graag te gemoed

Open Coffee Zevenaar