Open Coffee Zevenaar is op 21 april van 10:00-11:00 uur online 

 

 

Mede mogelijk gemaakt door Koen Duijts van Duijts.site

Zonnetjes

 

Bedrijf

Korte omschrijving


Floor Perquin
( zonnetje van de maand april)

China vertaald
Huissen

Wie is Floor
Ik ben een gedreven tolk en vertaal-ster tussen het Chinees, het Engels en het Nederlands. Ik heb vertaal veel juridische en medische stukken en ben hiervoor ook beëdigd. Als tolk ben in inzetbaar bij zakelijke besprekingen zoals bijvoorbeeld een OR-vergadering en een bezoek van de China Food and Drug Administration aan Nederlandse bedrijven. Dit soort bezoeken zijn van groot belang omdat de CFDA controleert of de productie wel volgens de eisen van China gebeurt. Op dit soort momenten help ik met de voorbereiding en de uitvoering van de audit.

In mijn vrije tijd sport ik veel. Ik doe aan hardlopen, roeien en af en toe fietsen. Om deze reden kijk ik dan ook reikhalzend uit naar de Olympische Winterspelen van 2022 in Beijing en de mogelijkheden die dit evenement biedt om in de sportwereld te tolken en vertalen. En omdat ik naast het exact vertalen van medische of juridische content ook houd van spelen met taal en een quizfanaat ben heb ik om mezelf te introduceren een kleine pitch gemaakt. In de taal van Nederland. Met de taal van China.

Mijn bedrijf
Mijn bedrijf heet China Translated. Behalve voor vertalingen en tolkdiensten kunt u hier ook terecht voor cursussen en lesmateriaal.


Koen Duijts
( organisatie Zoom  meeting
én zonnetje van de maand maart)

Duijts.site
Rheden

Veel ondernemers willen zich vooral graag bezighouden met natuurlijk; ondernemen!

Om dat vandaag de dag goed te doen heb je een ge-oliede IT omgeving nodig - een website, een webshop, administratie, het synchroniseren van apparaten; dat moet gewoon werken! Door optimaal gebruik te maken van een goede digitalisering heb je een streepje voor. Het kan het sneller, beter en slimmer; dat is onze insteek. Duijts staat voor het ondernemen makkelijker maken door de connectie tussen IT en ondernemer te vormen. Laat je niet langer gek maken door IT - Duijts. staat voor je klaar! Of het nu gaat over het bouwen van websites en webshops, het hosten van Zoom meetings of WordPress expertise, we zijn te vinden op https://duijts.site. We zien uw uitdaging graag te gemoed

Open Coffee Zevenaar